April 01, 2026, 04:10:08 posle podne

Autor Tema: Motocamp Sutomore lloyd  (Pročitano 7390 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vlada_FREE RIDERS

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • sve je dobro kad se dobro,,SVRSI,,
Odg: Motocamp Sutomore lloyd
« Odgovor #20 poslato: Avgust 19, 2009, 01:11:41 pre podne »
Nije vredno pisati o Ivanu i njegovoj organizaciji '' moto skupa '' ali je poucno za one koji nisu bili, a i za samog Ivana. 2006 ili 2007 neznam tacno ja stigao 2 dana pre. sedim u basti njegove kafane a Ivan ide od stola do stola i svim gostima koji su tu na letovanju deli zahvalnice koje su odstampane na A4 ,ono kao za PREDRACUN.Na Njima pise imena cele porodice. he he he. tako da ja i moja supruga dobismo taj papir,da kazem zahvalnicu. Pitam ga gde ce da bude kamp ? Kaze ovde pored ZABAVNOG PARKA.he he he.A satot i bina ? a on me gleda kao da ga pitam na ZULU ZULU jeziku.  Ko je bio zna da je autodrom bio ispred njegove kuce. 2007 se pokocismo od kise i hladnoce a on ni da nas doceka.....ma necu vise da pisem. mene je blam...........
IVANE IDI MALO PO SKUPOVIMA. GLEDAJ KAKO SE ORGANIZUJE M. SKUP. OD SAME PRIPREME,DOCEKA BAJKERA,ORGANIZACIJE U TOKU SKUPA,KONCERTA, I ISPRACAJA BAJKERA.

PS. DA BI TAKO NESTO ORGANIZOVAO , MORAS DA VOLIS MOTOR,DA GA VOZIS I NARAVNO DA POLOZIS ZA A KATEGORIJU.
                                        Zelim vam lepo vreme i SRECNO.
« Poslednja izmena: Avgust 19, 2009, 01:33:03 pre podne od strane vlada_FREE RIDERS »

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #21 poslato: Avgust 20, 2009, 01:55:24 pre podne »
Nije vredno pisati o Ivanu i njegovoj organizaciji '' moto skupa '' ali je poucno za one koji nisu bili, a i za samog Ivana. 2006 ili 2007 neznam tacno ja stigao 2 dana pre. sedim u basti njegove kafane a Ivan ide od stola do stola i svim gostima koji su tu na letovanju deli zahvalnice koje su odstampane na A4 ,ono kao za PREDRACUN.Na Njima pise imena cele porodice. he he he. tako da ja i moja supruga dobismo taj papir,da kazem zahvalnicu. Pitam ga gde ce da bude kamp ? Kaze ovde pored ZABAVNOG PARKA.he he he.A satot i bina ? a on me gleda kao da ga pitam na ZULU ZULU jeziku.  Ko je bio zna da je autodrom bio ispred njegove kuce. 2007 se pokocismo od kise i hladnoce a on ni da nas doceka.....ma necu vise da pisem. mene je blam...........
IVANE IDI MALO PO SKUPOVIMA. GLEDAJ KAKO SE ORGANIZUJE M. SKUP. OD SAME PRIPREME,DOCEKA BAJKERA,ORGANIZACIJE U TOKU SKUPA,KONCERTA, I ISPRACAJA BAJKERA.

PS. DA BI TAKO NESTO ORGANIZOVAO , MORAS DA VOLIS MOTOR,DA GA VOZIS I NARAVNO DA POLOZIS ZA A KATEGORIJU.
A UUUUUUUUUUUUUUUU IVANE ???

Van mreže Brrka

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #22 poslato: Avgust 20, 2009, 02:45:35 pre podne »
Ljudi, pisite sta je bilo da znamo i mi koji nismo bili.

Inace, sinoc sam dosao sa mora, bas iz Sutomora, i video sam kamp koji mi se nimalo nije svideo, i deluje mi malo i skuceno za organizaciju moto skupa.
A razmisljao sam jos pre 2 godine kako ne bi bilo lose da napravim turicu do mora i svratim na skup ali posle ovoga vrlo tesko...
KOREKTNOST NA PRVOM MESTU!

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #23 poslato: Avgust 20, 2009, 09:09:58 pre podne »
bravo vudu na kom je moto skupu lloyd bio ove godine ???  nije vredan KOMENTARA neka kaze ko mu je podizo kamp i ko je pomago da to dude koliko toliko dobro ??? NIJE REKAO NI HVALA!  Svake godine smo isli e sad vise NE! Toliko od svete i njegovih drugara koji su bili od pocetka!!!!!!!!

ako si im rekao celavi ;)

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #24 poslato: Avgust 20, 2009, 09:41:31 pre podne »
steta sto me pirati nisu poslusali i uzeli njegov termin,bili bi puni motora
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #25 poslato: Avgust 20, 2009, 09:46:59 pre podne »
steta sto me pirati nisu poslusali i uzeli njegov termin,bili bi puni motora

i ja mislim isto  :)

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #26 poslato: Avgust 20, 2009, 11:32:09 pre podne »
Od boga zdravlje ja kod Pirata idem obavezno ali kod Lloida ni za lek.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #27 poslato: Avgust 26, 2009, 02:24:48 posle podne »
 Ja nisam bio prosle godine i nemogu da komentarisem kako je bilo...

Ipak , Ivan je sa malim zakasnjenjem uplatio clanarinu i za 2008. a odmah (prvi) za 2009g. Skupstina je medjutim donela odluku ( u Majilovcu)da ne bude vise clan MAS-a. Ta odluka je potvrdjena u Velikoj Plani.

Ja sam pozvao Ivana i rekao da moram da mu vratim novac , a on je to odbio.

REKAO JE DA JE TO NJEGOVA POMOC MAS-u i da se on oseca kao deo nase ekipe.

Ako je i bilo propusta , moje misljenje je da se mozda coveku pruzi sansa za popravak.

Razlozi su mozda i subjektivni, a i objektivni na koje on nemoze mnogo da utice.

Ko ne zeli ne mora da ide , a ko hoce...neka izvoli.

A ti brate Ivane, potrudi se da popravis propuste pa ko' zna...

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #28 poslato: Avgust 26, 2009, 03:20:14 posle podne »
Zbog ove teme sam bio "udaljen" sa nekog drugog foruma, a razlog je samo zato sto sam komentarisao moje misljenje skupa u CG. A bilo je isto kao i svacije. Samo sto tamo vladaju neka druga pravila  :police: >:(
Sloboda govora je ovde od samog pocekta rad ovog foruma cenjena i uvazavana. Vredjanje, po nacionalnoj, verskoj, ili bilo kojoj drugoj osnovi naravno da nije dozvoljeno.
Zato slobodno iznesi svoj stav i prenesi ostalima ,koji nisu bili prisutni, svoje utiske
Небитни пролазник

Van mreže miinja

• Suvozac
  • *
« Odgovor #29 poslato: Septembar 12, 2009, 10:34:31 pre podne »
bio na skupu u sutomoru nisam cak ni ulazio u kamp bili ispred cosali do kasno u noc upoznao pirate koje sam posetio kasnije za njih sve pohvale pravi bajkeri i sledece godine kod njih idem obavezno
Istok , zapad , sjever i jug Zovu putevi cujem im glas Biti putnik je zacaran krug svaka cesta mi donosi spas...dolazi oluja ljubaw s njom umire
divlje jagode oluja

Van mreže gogav69

• Suvozac
  • *
« Odgovor #30 poslato: Mart 20, 2010, 10:37:58 posle podne »
PA DRUZE OVAKO JE BILO.NA ULAZU PRVI DOCEK JA STOP!!!! 5 EURA ULAZ!!!!!NEMA ONO KAKO STE PUTOVALI,ODAKLE IDETE.MOZE RAKIJA,SMESTITE SE PA DA SE VIDIMO........
CENE PICA SE MENJAJU IZ MINUTA U MINUT,SVAKI PU KAD IZADJES IZ KAMPA NEKI MAJMUNI TI OPET OPET TRAZE ULAZNICU NA UVID.
ON SE DERE SA ONIM MEGAFONOM,I TACNO JE DA JE POZIVAO POLICAJCE DA NAS UHAPSE,STO SU I UCINILI,
NAPUNJENA MARICA I NEKI AUTO,
IN VODI DEFILE AUTOM I POZIVA NAS NA PANDURE......
BRUKA JEDNA,A JA KAO LUDAK IDEM VEC 5 PUT!!!!!!!!
MOGU OPET DA SE VOZIM DO MORA I TO TI PREPORUCUJEM,LEPA JE VOZNJA ,DOBRE KRIVINE I DOGAR PUT, ALII!!!!!!!!!
              NE KOD NJEGA!!!!!!!!!!!!!!
 *114 *95 *4 *4 *4 *4 *39
Ljudi, pisite sta je bilo da znamo i mi koji nismo bili.

Inace, sinoc sam dosao sa mora, bas iz Sutomora, i video sam kamp koji mi se nimalo nije svideo, i deluje mi malo i skuceno za organizaciju moto skupa.
A razmisljao sam jos pre 2 godine kako ne bi bilo lose da napravim turicu do mora i svratim na skup ali posle ovoga vrlo tesko...
KAMEN KOJI SE KOTRLJA NE HVATA MAHOVINU

Van mreže Bane hornet

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #31 poslato: Mart 21, 2010, 01:15:29 pre podne »
Mi smo bili na prvom skupu  kod GAZDETINE,DOMACINA I BAJKERA(koji vodi defile iz kola)...Dolazimo u kamp,i covek prilazi meni i cipuri i kaze ajde da mi pomognete da prenesem tezge!!!!!!!!!!!!!!Nije nas ni pitao odakle ste,kako ste prosli u putu,jeste umorni,hocete nesto da popijete,ne nego nosi tezge,sutradan nam prilazi i kaze da pomognemo da nosimo pasulj(kotlic),mi hajde da pomognemo....znate li sta je uradio?????Davao nam instrukcije kako da nosimo!!!!Treba mu ZABRANITI DOLAZAK NA SKUP JER TO NIJE BAJKER NEGO PRIVATNIK KOJI HOCE DA ZARADI!!!!!A da pre dve godine mi odemo na more i kao hajde da svratimo kod njega,dosli covek prodje pored nas i motora kao da ne postojimo...strasno.NAJVECEM DUSMANINU NE BIH POZELEO DA ODE KOD NJEGA NA SKUP!!!!

Van mreže Bane hornet

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #32 poslato: Mart 21, 2010, 01:19:57 pre podne »

[/To je bilo 2006 kada je covek pusta 2 DANA MUZIKU SA CD-a IZGLEDA SKONTAO DA JE JEFTINIJE OD BENDA....ALI I TU JE POGRESIO JER JE IMAO SAMO 2 CD-a PA SMO I PESME NAUCILI NAPAMETquote]