Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Ne brini , samo ti prati Wolverine i eto te za cas
baš se lepo družimo na forumu, prava smo sekta ljudi već duže vreme sam pod utiskom, jeste gledali?
Ako budes vezbao mocices i ti,,,,,,
mozda u idućem životu... moraju onako onako da voze jer treba da se ganjaju sa ljutim bajkerima
Lako je tebi sa roll barovima i novim fenjerima!
Evo ljudi da vas obavestim da je grupa entuzijasta i ljubitelja motora iz Novog Sada, koju je vec jedan deo drustav upoznao ,koji se odazivaju na ime APOSTOLI koje su dobili na osnovu svoje gostoprimljivosti i skupljanjem preko cele godine u Fashion Caffe-u, koje smo od miloste prozvali CRKVA (mesto skupljanja), dok su nam drugi nametnuli ime APOSTOLI, koje je tesko povezati sa dvotockasima, ali sta da se radi? To ti je kao kad u detinjstvu dobijes nadimak i nosis ga celog zivota.Pored mnogo muka sa forumima i njihovim administratorima BJB-a, T-REX i dr. napravili smo jedan svoj, gde je sve kao i u drustvu - OPUSTENO i nema cenzure. Otvorio sam u tamo temu TDM SRBIJA, pa ko voli nek izvoli http://www.apostoli.iz.rs/forum/index.php?topic=80.0
Crkva se nalazi na Bulevaru Oslobodjenja 63a ili preko puta FLYING DUTCHMAN-a odnosno poslasticarnice MOCART.
Ja ti lepo kazem. Opusceno i gas
Sigurno je da ce se truditi, a to je vise nego dovoljno. Neka voze kao Joker ili ja ili Phobos i eto ludila.
samo da učenici ne postanu mučenici za surfera ne brinem on je čovek izgurao tri sezone, meni je prva!!!moram da nabavim pionirsku kapu i maramu pa da budem pravi đak