April 02, 2026, 11:54:08 pre podne

Autor Tema: Mesto za odrzavanje moto susreta  (Pročitano 13152 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Anka

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Žena
  • Kcer ludog oca
Mesto za odrzavanje moto susreta
« poslato: Oktobar 25, 2009, 04:53:41 posle podne »
Da li mislite da bi neki klubovi trebali izmeniti mesto odrzavanja susreta?
Devojka moze da bude sa sela ali motor mora da je iz Japana

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Odg: Mesto za odrzavanje moto susreta
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 25, 2009, 05:03:10 posle podne »
 Mislim. Npr, u Mostaru kamp mi se nije svideo jer je malo mesta za šatore,  u Indjiji i Pančevu sunčanica i 2 prsta prasine... Šta ja znam, da me ljudi porešno ne shvate, ali verovatno se nema bolja mogućnost.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 25, 2009, 11:43:45 posle podne »
Indjija je nekad imala finu lokaciju a sada izgore od sunca a prasine koliko hoces oni barem mogu da urade sta hoce jer imaju Gorana Jesica za predsednika opstine. Ljudi iz Mostara ne mogu menjati lokaciju jer su vec sagradili svoj kamp ali bi mogli mesto za satore da postave na ravnom delu iza glavne bine. U Plani bi trebali da nasuju stazu koja vodi do bine da ne bi bilo blata,a Majlovac bi trebao definitivno da pronadje drugo mesto oni bar imaju mogucnosti da i iznajme teren ako treba. Ima jos nekoliko mesta za odrzavanje motosusreta koje bi trebalo promeniti ali sto Seki kaze mozda ljudi nemaju drugih mogucnosti.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 26, 2009, 09:41:07 pre podne »
Mislim da V.Plani i ne treba ona livada (kaljuga).... Svi su u glavnoj i jedinoj ulici i tamo je skroz ok. Nisam to znao pa sam veci deo dana proveo u blatu...  ;D. Zato sledece godine ....ne idem u V.Planu a i neka druga mesta cu zaobici .... Indjija jeste vrela al je dobra. Sve to zapravo zavisi od organizatora. Ko se potrudi - skup mu uspe, a ko to radi preko k**ca - dobije negativne komentare i smanji mu se poseta.  Elem ovo je stara prica i dok neko ne uvede red u organizovanje skupova - nista se nece promeniti. Setite se Temerina... Sjajan prostor! Kanjiza takodje sjajno! U Uzicu nisam bio ali nisam cuo negativan komentar.... Ima dobrih primera i treba ih samo slediti. Nije sramota uciti od pametnijih. Sramota je kad mislis da sve znas, a glup si ko ono sto pocinje na k a zavrsava se na urac. Svako selo sa pet motora osniva klub i pravi skup. Glupavo...
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 27, 2009, 03:21:57 posle podne »
 Da , a u mnogim selima se provedemo bolje nego u gradovima...bas glupavo...

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 27, 2009, 03:39:13 posle podne »
Po mom misljenju vecina moto klubova se osniva bas iz tog razloga da bi organizovao skup i uzme pare.
MAS moze po tom pitanju da reaguje i napravi pravilnik o organizaciji skupova i radu moto klubova u Srbiji.
Selo ili Grad,nije bitno.
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 27, 2009, 04:14:23 posle podne »
 ;)
« Poslednja izmena: Novembar 21, 2009, 09:04:09 pre podne od strane Sveta SD »

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 27, 2009, 05:00:30 posle podne »
 Za one koji ne znaju,MAS je doneo novi Pravilnik,koji regulise minimum uslova koji neki skup mora da ispuni,i koji je vazio ove godine.
 I zaista,najveci broj klubova je ispunio te uslove!!!
 A,ovde se ponekad mesaju babe i zabe,odnosno skupovi klubova koji su u MAS-u i onih koji to nisu !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Anka

• Profi Vozac
  • **
  • Kcer ludog oca
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 27, 2009, 06:14:56 posle podne »
Za one koji ne znaju,MAS je doneo novi Pravilnik,koji regulise minimum uslova koji neki skup mora da ispuni,i koji je vazio ove godine.
 A,ovde se ponekad mesaju babe i zabe,odnosno skupovi klubova koji su u MAS-u i onih koji to nisu !!!

Ova tema je postavljena ne zbog podele klubova koji su u masu i koji nisu u mas-u vec zbog misljenja ucesnika foruma o lokaciji za odrzavanje moto susreta prema tome nisu u pitanju nikakvi kriteriji i neki pravilnici Mas-a vec samo misljenje o lokacijama na kojima se susreti odrzavaju.

Van mreže Anka

• Profi Vozac
  • **
  • Kcer ludog oca
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 27, 2009, 06:19:13 posle podne »
bravo marko treba da se urade promene a ne prosle godine odes na skup i postajes veliki bajker :D

Sveto care  *300 *300

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 27, 2009, 09:52:28 posle podne »
Po mom misljenju vecina moto klubova se osniva bas iz tog razloga da bi organizovao skup i uzme pare.
MAS moze po tom pitanju da reaguje i napravi pravilnik o organizaciji skupova i radu moto klubova u Srbiji.
Selo ili Grad,nije bitno.
upravo tako...

« Poslednja izmena: Oktobar 27, 2009, 10:10:52 posle podne od strane Ivta »

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 27, 2009, 10:45:05 posle podne »
Ova tema je postavljena ne zbog podele klubova koji su u masu i koji nisu u mas-u vec zbog misljenja ucesnika foruma o lokaciji za odrzavanje moto susreta prema tome nisu u pitanju nikakvi kriteriji i neki pravilnici Mas-a vec samo misljenje o lokacijama na kojima se susreti odrzavaju.

Samo sam dao pojašnjenje na post Marka viteza  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 28, 2009, 11:21:47 pre podne »

Kako kontrolisati klubove koji nisu u MAS-u,koji prave skupove "upadalice" i kvare raspored skupova koji su u MAS-u?
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #13 poslato: Oktobar 28, 2009, 12:00:32 posle podne »
 Da ne bude zabune i da me ne shvatite pogresno...nista protiv sela ili bilo kog kluba nemam - naprotiv. Tema je mesto odrzavanja skupa a ja je malo prosirih (ne) namerno.
   Pitanje za devojke: Da li vam se desilo da nemate gde da piskite na skupu? Nema wc-a, a ako ga (ih) ima, onda je jeko prljav i necete ga koristiti. Sumica dakle ;)...a u sumici...recimo ugazite u minuli rad nekog  vama slicnog ili se ne daj Boze okliznete na isti ... ili nema sumice :icon_scratch:, pa cekate mrak...

Moto skup:
  Najbitnije je da mozete normalno uci i izaci, parkirati motor bezbedno, obaviti fizioloske potrebe u koliko - toliko normalnim uslovima... Niko ne trazi Spanske plocice i slovenacki toalet papir ;D.
  Ostale stvari kao klopa i pice su licni izbor. Niko te ne tera da gulis pasulj ako neces, nit te ko tera da platis pivo ako ti je skupo. Siroko ti polje...pa biraj.
  Organizatori mnogo vise brinu o kolicini prodatog piva i njihovom procentu od napred pomenutog, o broju prodatih ulaznica(o lovi bre), nego o samom uredjenju prostora.  Nek se ljuti ko se oseti prozvanim - nije me briga. 
 Da, tema je prostor. Pa najjeftiniji!!!

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #14 poslato: Oktobar 29, 2009, 12:28:12 posle podne »
 Sa ovim se slazem...

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #15 poslato: Oktobar 29, 2009, 12:34:16 posle podne »
 Pravilnik postoji u MAS-u i moze se procitati i na ovom forumu.

Kako kontrolisati klubove koji nisu u MAS-u? Nikako!!

Mi treba da postujemo nas pravilnik i da imamo sto bolje uslove na skupovima (WC, tusevi...) , a ostali...

Nas kalendar izlazu u evropskoj ponudi skupova i u mnogim kalendarima Srbije i sire a hteli to da priznamo ili ne to ima nekog znacaja i mnogi (narocito stranci) to gledaju postuju i dolaze nam u tim terminima...

gordanmg

• Gost
« Odgovor #16 poslato: Oktobar 30, 2009, 12:32:27 pre podne »
Dali bi se u nekom gradu trebali promeniti ORGANIZATORI???????

Van mreže mrle

• Profi Vozac
  • **
  • BORN TO BE MRLE
« Odgovor #17 poslato: Oktobar 30, 2009, 08:50:36 pre podne »
toaleti...toaleti...toaleti...
Ove godine sam nesto redje isao na skupove, a isao sam sa verenicom, tako da sam u stvari video da je to najveci problem, i sve sto je vec napisao serbduck...

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #18 poslato: Oktobar 30, 2009, 10:12:06 pre podne »
toaleti...toaleti...toaleti...
Ove godine sam nesto redje isao na skupove, a isao sam sa verenicom, tako da sam u stvari video da je to najveci problem, i sve sto je vec napisao serbduck...
Veliki skup sa 800-1000 motora i sa dve drvene kabine bez krova sa klopom koja nestane za pola sata,kad to vidim nista drugo nemoze da mi popravi tu sliku.Sa druge strane jedan mali skup/zurka na kojoj se nenaplacuje ulaz gde se postave brojao sam 6 plasticnih kabina sa slovenackim papirom sa klopom koja nemoze da se pojede do mraka.I sad oni su svi ispunili postavljene kriterijume.Naravno da bi trebao prostor da se promeni ali neverujem da tu neko moze nesto da utice jednostavno nemaju drugi.Samo mislim da ce se vrlo brzo desiti da ce neki jaki skup sa losim prostorom,wc-om,bez dovoljno klope i svega ostalog,biti sa vrlo malo gostiju jer sve je vise, da kazem,super malih skupova.I mislim da bi MAS trebalo da razmisli da na neki nacin stimulise organizatore takvih dobrih skupova,bar tako ako nikako drugacije, da ih ne strpa sve u dva vikenda dok drugi Stari Izkusni organizatori sa nijednim drvetom koji nezele da menjaju nista,budu sami u vikendu

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #19 poslato: Oktobar 30, 2009, 12:12:46 posle podne »
 Kvalitet ce isplivati i dobro organizovani skupovi ce imati i odlicnu posetu, a ostali....