Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Kvalitet ce isplivati i dobro organizovani skupovi ce imati i odlicnu posetu, a ostali....
ajde malo da se podsetimo kako je bilo kod zarca u elimiru i koje godine,u belu crkvu,kod pokojnog kraka u pancevu, kod baje u valjevu,u svilajncu u brda, u velikoj plani pored morave kad je unuce sa ekipom pravio,kad je bilo na cer,petrovac kad je rendi pravio u bg pa u nis???koje godine nam je bio prvi skup ili zurka? Sta smo tad vozili koliko smo tad imali prijatelja? Gde nam je bilo lepo?Koliko su nam drugara poginuli umrli? AJDE MALO O TOME DA PRICAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sveto pa jasno je da niko iz sadasnje ekipe nije bio u Elemiru kod Zarca na motosusretima ili na Beljanici i slicno ljudi su tada ili bili mladi ili nisu ni znal da postoje okupljanja motorista ipak je od tada proslo petnaestak godina a to nije mali period. Nigde se u Srbiji ne ceni minuli rad pa ni u ovom slucaju ,do smena generacija na susretima je doslo davno ali ti kao da neces da primetis.Moras se pomiriti sa tim . Prosla su vremena romanticnog druzenja bajkera ,bilo nas je mnogo manje pa su i druzenja bila prisnija.Nekad su skupovi bili 200 do 300 motora pa si i mogao da komuniciras sa ljudima vise. Danas kad mi na skup dodje 1000 ,1500 motora nemam vremena ni za koga cak ni za sebe. To su cinjenice jer sam znas da je nastupila hiperprodukcija motora dozvolom uvoza svega i svacega sto rezultira tome da motor kupuje i ko ga voli i ko ne voli radi nekog prestiza ili iz hira. Iz svega izlozenog pusti da se stvari odvijaju kako se odvijaju jer situaciju je tesko popraviti.Nemoj se vracati u proslost jer onima koji je imaju kvaris sliku a onima koji je nemaju nemozes je docarati.
Skromnost mi je vrlina pa se ne hvalim za razliku od nekih `bajkera`
Da , a u mnogim selima se provedemo bolje nego u gradovima...bas glupavo...
Lepa tema al ode u pogresnom pravcu Nebi bilo lose da se svaka lokacija (na kojoj se odrzavaju skupovi) slika i predstavi.Da se iznesu pohvale,sugestije, pa i kritike onoga sto bi trebalo popraviti i promeniti u buduce.Mislim da savet nebi skodio nikome Ja bih licno voleo da cujem Vase misljenje o kampu u Obrenovcu "Zabran".. O vrlinama i manama kako bi to sledece godine popravili?!