Od skoro sam tu i nisam bas nesto odusevljen sadrzajem foruma ,nekako mi je staromodan i prevazidjen sve o cemu se ovde pise je vec izvakano,a i sam forum deluje onako matoro i cangrizavo nema likova koji strce i koji daju dinamiku, bas zalosno stanje preslikana realnost Srbije. 
Druze, ti si malo promasio temu. To sto si ti napisao nema veze sa Lacijevim pitanjem. Kad budes malo duze ovde, videces da se ovaj forum vise bazira na druzenju moto klubova i clanova u njima. Svaki forum je baziran na necemu, tako i ovaj se bavi temama vezanim za moto klubove, moto susrete, moto zurke i u opste za dobrobit svih motorasa Srbije, Bosne, CG, HR, SLO, a i sire. Posto si od skoro, znaci da jos nisi sve ni prelisato i pregledao, e kad budes malo precesljao forum i kad budes video da tu ima puno zanimljivih stvari, onda ces videti da je KAWA bio u pravu

Toliko...
A sad da se vratimo na temu. Ja sam ovde vise puta dnevno, jer sam na netu ili preko racunara ili preko mob-a. Konstantno pratim desavanja vezano za moto druzenja. Svidja mi se sto se sa ovog foruma puno stvari prenosi u LIVE svet. Znaci ovde se kuckamo, pa se gledamo na zurkama, susretima. Ovo je jedini forum sto nas vecunu spaja uzivo. Na drugim forumima, vecinu spaja tastatura i na tome se sve i zavrsava.
A i ja sad se raskucko, odoh da spavam, mora da se koriste ovi lepi dani

POZZZZZZZZZZZ