Mart 31, 2026, 09:05:17 pre podne

Autor Tema: Izborna skupstina MAS-a 12.decembra 2009. u Smederevskoj Palanki.  (Pročitano 8617 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
Odg: Izborna skupstina MAS-a 12.decembra 2009. u Smederevskoj Palanki.
« Odgovor #20 poslato: Decembar 15, 2009, 01:39:00 posle podne »
SRECNO BRATE NOCO DO SAD SMO SE SVADJALI OD SAD SE DRUZIMO I NIKAD VISE SE NE SVADJAMO

Van mreže CveleZEC

• Moto Manijak
« Odgovor #21 poslato: Decembar 15, 2009, 03:27:48 posle podne »
 *68 *68 *68

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #22 poslato: Decembar 16, 2009, 11:47:11 pre podne »
Krkelja je predlozio je za kandidata za predsednika MAS-a Milica Micu Radovica predsednika kluba HD Srbija. Clanovi skupstine su stavili zamerku na predlog jer nije u skladu sa Statutom MAS -a , jer HD Srbije nije clan MAS-a tako da ni njegov predsednik ne moze da bude kandidat za predsednika MAS-a. Bilo je raznih misljenja i raznih predloga. Drugi kandidat je bio Sale Vudu predsednik MK Valjevo koji je kasnije       ( kaze, zbog mene ) povukao kandidaturu. Inace , ja bih Saleta podrzao svim srcem, cak sam i bio u Valjevu da ga nagovorim da se kandiduje. Mislim da bi Sale bio odlican predsednik, veoma strog ali i pravedan!
  Na kraju se glasalo da se Skupstina odlozi (verovatno za 26.12.) gde ce se promeniti Statut da bi kandidatura Mice Radovica bila legalna.
  Ja sam tada podneo ostavku i rekao da ja tu Skupstinu ne zelim da vodim i predao Dekiju , podpredsedniku, dalje vodjstvo i izmenu Statuta....
PromenitI statut da bi kanditatura bila "legalna" je cista glupost i primer kako rad MAS-a nije pravedan.
Znaci i ja mogu za predsednika kao i svi ostali koji nisu clanovi,pa to je jedna obicna sprdnja i zajebancija.
Clanstvo se svelo samo na spisak moto skupova i koliko ce ko para uzeti za organizaciju.
SRAMOTA!
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #23 poslato: Decembar 16, 2009, 02:00:36 posle podne »
Z A P I S N I K

III  SEDNICE U 2009. GODINI
SKUP[TINE MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE

12.12.2009. godine sa po~etkom u  17,00
Prostorije kafe „Sunce“
U organizaciji MK “Free riders”  Smederevska Palanka

Dnevni red:

1.   Usvajanje zapisnika sa predhodne skup{tine
2.   Izve{taj o radu sa finansijskim izve{tajem za 2009. godinu
3.   Dodela priznanja povodom 10 godina postojanja MAS-a
4.   Izbor predsednika, upravnog i nadzornog odbora MAS-a
5.   Kalendara MOTO SKUPOVA za 2010. godinu
6.   Razno.

Skupstini je prisustvovalo 31 klub ( u pocetku 26 ) od 44 kluba punopravnih clanova;

Upravni odbor:
- Novica Trifunovi} – Noca, Majilovac
- Dejan Milo{evi} – Deki, Beograd, stigao sa zaka{njenjem
- Vladan Peri{i}, Bela Crkva
- Rale, Novi Sad
- Zoran Gnjatovi} – Gnjat, Lazarevac

Nadzorni odbor

- Slobodan Su{a, Kraljevo - ODSUTAN
- Vladica Pavlovi}, Velika Plana
-

Ustanovljeno je da postoji kvorum i da Skup{tina mo`e da radi.
Dnevni red je jednoglasno usvojen

Sednicom presedava Novica Trifunovi} – Noca, Predsednik MAS-a
Podeljen je svakom klubu po jedan amblem i 2 priveska MAS-a povodom 10 godina postojanja;

- Primljeno je 4 nova kluba u MAS i to :

1. MK POWER  Visegrad
    2. MK BANAT RIDERS Sutjeska
    3. MK RESAVA Despotovac
    4. MK PEACHMEKER Kovacevac

- Primljena su i 4 zahteva za prijem i to :
MK Crna reka, MK Neolit Starcevo, MK Balkan Boy Jagodina i MK Batocina.

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #24 poslato: Decembar 16, 2009, 02:01:09 posle podne »
Prva ta~ka, Usvajanje zapisnika sa predhodne sednice Skup{tine.

Zapisnik sa predhodne sednice je pre po~etka sednice podeljen svim prisutnim predstavnicima. Prigovor na zapisnik je imao predstavnik MK “Gonzalesi” Lesnica – za{to nema njihovog kluba u predlogu kalendara skupova za 2010. god. Obja{njeno da se radi o tehnickoj gre{ki i ista }e biti ispravljena u zvani~nom kalendaru, drugih primedbi nije bilo, nakon glasanja zapisnik je jednoglasno usvojen.

Druga  ta~ka, Izve{taj o radu sa finansijskim izve{tajem

Izve{taj o radu je izneo i analizirao Predsednik Noca.

Izve{taj o radu u protekloj sezoni je tako|e podeljen pre po~etka sednice.
Poseban akcenat je stavljen na akcije MAS-a u protekloj sezoni i to:
- Aprilska akcija protesne vo`nje sa ciljem smanjenja poreza I taksi kao I odobravanja periodi~ne registracije. Akciji se odazvalo oko 230 bajkera, u Skup{tinu Srbije primljeni predstavnici MAS-a i predate pomenuti zahtevi isti zahtevi su predate i Ministarstvu finansija. Do sada nije dobijen nikakav odgovor. Zbog ~injenice da podpredsednik MAS-a Deki MK “Familija” nije blagovremeno prijavio okupljanje i akciju MAS-a Noca kao predsednik MAS-a pozvan na krivi~nu odgovornost za naru{avanje javnog reda i mira.
- u sklopu ove akcije bilo je organizovana i akcija dobrovoljnog davanja krvi.
- MAS imao svoje {tandove na sajmovima Turizma I Moto sajmu u Beogradu kao i moto sajmu u Novom Sadu. Za potrebe sajmova {tampani su plakati, kalendari i flajeri povodom 10 godina MAS-a kao i plakati i flajeri za promociju [estog turisti~kog moto relija, koji su deljeni posetiocima. Tako|e su i klubovi delili svoj reklamno propagandni material.U~e{}e na sajmovima podrzalo dosta klubova.
- [esti turisti~ki MOTO reli realizovan po planu i programu. U~e{}e u Reliju uzelo 24 kluba ~lanice MAS-a sa blizu 80 motora od kojih su pojedini vozili samo odre|ene etape Relija. Kotizacija nije napla}ivana a ukupno 62 u~esnika relija je dobio po 1000,00 dinara za kupovinu goriva. U samoj realizaciji Relija nije bilo nikakvih problema odvozano je oko 1500 km. za sedam dana koliko je trajao reli.
- U organizaciji MAS-a organizovana je vo`nja podr{ke Duhovno rehabilitacionom centru Crna Reka gde je u~e{}e uzelo oko 100 motorista kako iz klubova ~lanova MAS-a tako i motoristi koji nisu ~lanovi klubova.
- Pored ovih akcija MAS je u potekloj godini dosta uradio na pobolj{anju rada sajta MAS-a, predate je zahtev Ministarstvu sporta sa zahtevom za izmenu Statuta, sedi{ta i imena MAS-a
- sve akcije MAS-a kao i kalendar MOTO susreta su medijski ispra}ene i najavljene u moto ~asopisima kako u Srbiji (Moto magazin, Dva to~ka) tako i u okru`enju (Hrvatski Moto puls, Slovena~ki Bajkers vord) na sajtovima u Srbiji i okru`enju zvani~ni kalendar MAS-a je objavljen u Austriji, Nema~koj, Italiji.

Vladica, Velika Plana, kao clan nadzornog odbora je proverio i konsatovao je da se sve sla`e.
Godi{nji izve{taj je u obavezi da uradi i preda dosada{nji predsednik Novica Trifunovi}. Kompletna dokumentacija, sa racunima i ostalim dokumentima ce naknadno biti predate novoizabranom predsedniku i UO MAS-a.

Nakon ovoga godi{nji izve{taj o radu MAS-a je stavljeno na glasanje i jednoglasno usvojen.

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #25 poslato: Decembar 16, 2009, 02:02:02 posle podne »
Tre}a ta~ka: Dodela priznanja povodom 10 godina postojanja MAS-a

Povodom 10 godina postojanja MAS-a, ura|ene su prigodne plakete i privesci.
Svaki klub je dobio po jednu stonu plaketu i dva priveska. A deset velikih plaketa ce biti podeljeno klubovima koji dobiju najvise glasova od strane clanova Skupstine MAS-a. Glasanje je izvrseno na predhodno pripremljenim i podeljenim glasa~kim listi}ima.
Odre|ena je komisija koja }e pratiti glasanje, prebrojati glasove.
Komisija u sastavu: Vladica – Velika Plana, Dane – Jagodina, Rale - Novi Sad

Predstavnici klubova su na glasa~kim listi}ima zaokru`ivali po pet klubova koji po njihovom mi{ljenju zaslu`uju da dobiju plaketu MAS-a za dosada{nji rad i aktivnosti u realizaciji akcija MAS-a. Plakete dobijaju prvih 10 klubova.
Nakon glasanja I prebrojavanja glasova dobijena je slede}a lista

1. MK “Sti{ki orlovi” Majlovac – 15 glasova
2. MK “IL Paradiso” Isto~no Sarajevo – 13 glasova
3. MK “LA MOTO” Lazarevac – 11 glasova
4. MK “Srem” Sremska Mitrovica – 9 glasova
5. MK “ERE” U`ice – 8 glasova
6. MK “^ivija” [abac – 7 glasova
7. MK “Gonzalesi” Le{nica – 6 glasova
8. MK “Midnight riders” - Petrovac na Mlavi - 6 glasova
9. MK “Wariors” Obrenovac – 5 glasova
10.  MK “Free wheels”  -   Velika Plana – 5 glasova

Ostala ~etri plakete sup o odluci Skup{tine dodeljeni ljudima odnosno ustanovana koje su na neki na~in pomogli u radu MAS.
Done{ena je odluka da se plakete dodele:

Direktoru Beogradskog sajma gospodinu Tripkovi}u, za pomo} prilikom realizacije u~estvovanja MAS-a na sajmu u Beogradu,
Vlasniku Markonsa i ~asopisa MOTO MAGAZIN. Gospodinu @eljku za pomo} u realizaciji gostovanja na Novosadskom sajmu kao i na objavljivanju tekstova i slika o aktivnostima MAS-a i klubova ~lanova MAS-a u Moto magazinu.
Gospodinu Pantovi}u iz Ministarstva policije za pomo} prilikom realizacije Moto relija
^etvrta plaketa je dodeljena Danu iz Jagodine jedinom bajkeru koji je u~estvovao na svim Relijima u organizaziji MAS-a.

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #26 poslato: Decembar 16, 2009, 02:02:58 posle podne »
^etvrta ta~ka,  Izbor predsednika, upravnog i nadzornog odbora MAS-a

Pre prelaska na ~etvrtu ta~ku Krkelja MK “Srem” Sremska Mitrovica je tra`io re~ za kratko izlaganje o vi|enju MK “Srem” na dosada{nji rad MAS-a.
MK “Srem” postoji 33 godine I trenutno ima 94 ~lana.
MK “Srem” je od osnivanja MAS-a ~lan asocijacije i sve {to rade smatraju da je za dobrobit ii napredak MAS-a kao organizacije.

- [ta je MAS uradio u proteklom periodu. MI{ljenje – NI[TA
- Organizacija {estog Relija 2009. – mi{ljenje - NIKAKVA
- [ta dobija klub ~lan MAS-a – mi{ljenje – NI[TA
- Kakva je razlika kluba koji je u MAS-a i kluba koji nije ~lan Asocijacije – mi{ljenje – NIKAKVA
- Pozicija MAS-a u dru{tvu – mi{ljenje – NIKAKVA
- Kontakti sa Ministarstvima – mi{ljenje – NIKAKVI
- Ogla{avanja u Moto ~asopisima – mi{ljenje – NIKAKVA
- Kontakti sa sli~nim organizacijama u inostranstvu – mi{ljenje – NIKAKVI

PREDLOG:

- Izboriti se za mesto MAS-a u dru{tvenim organizacijama, ministarstvima I sl.
- MAS da ostvari kontakte sa firmamaoko organizacije MOTO SUSRETA i ostalih aktivnosti MAS-a
- Obezbediti, sponzore, logistiku za sve klubove ~lanice MAS-a, {tampom 200.000 – 300.000 plakata, 20.000 – 30.000 majci mo`e se dobiti povoljnija cena nabavke i {tampe istih.
- Ostvariti saradnju sa emisijom SAT I NAVAK-om
- Zvani~an stav MAS-a prema organizacijama iz inostranstva koje `ele da u|u na teren Srbije, a poznato je kakav je njihv na~in rada i izvori finansiranja
- Privu}I sve klubove da se u~lane u MAS jer bi samo tako ujedinjeni bili najja~i.

^ovek koji bi mogao sve ovo da ostvari i to u vrlo kratkom periodu je jedino Mi}a iz kluba HD Srbija.
Predlog MK “Srem” za predsednika MAS-a je Mi}a MK HD Srbija.

Predednik MAS-a Noca, nije `eleo da komentari{e Krkeljine komentare o radu MAS-a u predhodnom periodu jer je po predhodnoj ta~ki izve{taj podnet i jednoglasno usvojen.

Mi}a HD Srbija:
Uz predhodno predstavljanje izneo je neka svoja vi|enja I planove rada MAS-a

Konstatacija da recimo da je NIN kao i jo{ neki ~asopisi u predhodnom periodu veoma lo{e pisali o motoristima. Veoma je malo pozitivnih komentara na ra~un bajkera. TO SE MORA PROMENITI.
Slabo ogla{avanje u sredstvima javnog informisanja.
Sedi{te MAS-a mora biti u Beogradu a on mo`e obezbediti kancelariju u zentru Beograda ta~nije na terazijama, zakup prostorie kao I stalno zaposlenog radnika nebi pla}ao MAS ve} bi finansiranje istih bilo obezbe|eno san eke druge strane. Nemogu}e je da se kencelarija MAS-a nalazi u privatnoj ku}i.
Za MAS mora da znaju svi od Predsednika Srbije pa do svakog motoriste na na{im prostorima.
Sve klubove san a{ih prostora privu}I da se u~lane u MAS.
Razgovarati sa ljudima u Ministarstvima, Vladi, urdu`enjima, ostvariti saradnju sa AMSS-om.
Mnogo stvari mora da se promeni, treba se uozbiljiti i ozbiljno da se radi na napretku MAS-a.

Noca: Mi}a je i ranije bio predlagan za Predsednika MAS-a ali nije hteo da prihvati kandidaturu jer nije ~lan MAS-a. Tako|e je nudio pomo} u radu MAS-a.
On a ni HD Srbija ni sada nisu ~lanovi MAS-a pa po Statutu MAS-a ni sad nemo`e biti kandidat za predsednika MAS-a.

]ora, MK “^ivija”
Nismo do{li ovde da bi se sva|ali ve} da probamo da na|emo {to bolje re{enje za nastavak rada MAS-a, da se svi me|usobno ispo{tujemo. Kontaktirali su I ranije Mi}u predlagali mud a prihvati kandidaturu za predsednika MAS-a.
Klub MK “^ivija” predla`e Mi}u za predsednika MAS-a.

Vlada, Smederevska Palanka
Trba prestati sa praznim pri~ama, ne pri~ati fraze ve} treba podr`ati akcije kao i rad MAS-a.
Predla`e Sa{u MK “Valjevo” za predsednika MAS-a

Bubi KM “Extrem”
Podr`ava predlog Sala za predsednika.
Nije logi~no da neko ko nije ~lan Asocijacije bude predlo`en za Predsednika iste, a i u suprotnosti je sa Statutom MAS-a.

Ako je predlog Mi}a onda mora da se menja Statut MAS-a.
Postavljeno je pitanje ako nije Predsednik MAS-a ho}eli da se zalo`i za MAS i pomogne u radu Asocijacije.

Lisko, Bor
Predsednika bi trebalo birati po pravilima koja su u Statutu MAS-a.
Predla`e Gnjata, Lazarevac i Vladicu Velika Plana za kandidate za predsednika MAS-a.
 Obojica su odbili da se kandiduju.

Sale, MK “Valjevo”
Prihvata kandidaturu za Predsednika MAS-a.
Nagla{ava da se statut MORA postovati, njenim nepo{tovanjem pljujemo po svom nasem dosadasnjem radu.

Deki, MK “Familija”
Predlaze da se napravi presedan i da se glasa za izmenu Statuta.

Sale, MK “Valjevo”
MAS je organizacija u kojoj ima blizu 1000 bajkera. Nema ni{ta protiv Mice, mogli su ga predlo`iti kao po~asnog ~lana, mogao je da se u~lani u neki klub, mogao je da u~lani HD u MAS pre dve godine kada je iz istog razloga odbio da se kandiduje za Predsednika MAS-a. Ni{ta od toga nije u~inio ovako je ovo sve omalova`avaju}e prema ostalim ~lanovima MAS-a.

]ora, MK “^ivija”
Statut nije ~itao ali smatra da su obe}anja koje je Mi}a dao sasvim dovoljna da prihvatimo njegovu kandidaturu. Svi ~lanovi u MAS-u su isti a od mi}e kao predsednika vi{e }e imati mali nego veliki klubovi.
Po Statutu verovatno imamo pravo na vanrednu skup{tinu. Trba i}I napred, treba bolje raditi a ne samo sva|ati I raspravljati.

Noca,
Ponovo nagla{ava de ne `eli da kr{I Statut.

Rale. Novi Sad
Kod njih u klubu, neko mora da bude ~lan, da sta`ira, pa tek onda da bude predlo`en za neku funkciju u kluba pa I za predsednika.

Deki, MK “Familija”
Krizna je situacija i kvalitetni ljudi su nam potrebni.

Postavilo se pitanje ho}e li Mi}a da pomogne u radu MAS-a i sa mesta ~lana UO, ili kao podpredsednik.

Mi}a HD Srbija:
Alternative oko pomo}i nema, da bi ostvario sva obe}ana i pomo} svih ljudi koje poznaje mora biti Predsednik, Ne `eli da se zala`e za neke stvari kod ljudi a da mu neko radi iza le|a. Insistira da svi glasaju da nebi bilo podela unutar MAS-a.
Statut se lako menja i u dr`avi a kamoli u MAS-u. Ve} du`e vreme prati rad MAS-a i smatra da mo`e dosta da uradi za napredak. Da bi sve ovo sproveo neophodno je da bude Predsednik MAS-a.

Krkelja,
Navodi primer da je dve godine ra|eno sa pivarom i da je pet klubova dobilo po 2000 evra sponzorstva.

Zoza, Para}in
U Novom Sadu je prilikom smene Gaji}a predlo`en I postavljen ~ovek koji nije iz MAS-a za predsednika, a svi smo svedoci kako je MAS radio za vreme dok je on bio predsednik.
Ponavlja pitanje dali bi Mica pomogao i da nije Predsednik i hoceli da HD pristupi MAS-u.

Mi}a,
Ne `eli da prljavi ve{ ispliva iza njegovog imena.

Brana, MK “Crna reka”
Video je kako se radi I povla~I svoju kandidaturu za ~lanstvo u MAS-u.
Nakon ~ega napu{ta sednicu.

Predlog da se Mi}a kandiduje za predsednika se stavlja na javno glasanje:
8 za;  5 protiv; 7  suzdr`anih.
Konstatuje se da nisus vi glasali pa se ponovo glasa putem prozivke:
16   za;  7  protiv;  6 suzdr`anih.

MK “Panonski Vukovi”,  Zrenjanin,
Prvo mora da se promeni Statut pa tek onda da bude predlo`en za predsednika.

MK “Kojoti” Pan~evo,
Sazvati novu Skup{tinu MAS-a sa dnevnim redom PROMENA STATUTA, a onda nastaviti sa dalje.  Pa redom menjati.

Krkelja,
Potrebno je sve novo praviti, statut, organizacija rada MAS-a.

Predlog: promena Statauta odmah ili sazvati novu Skup{tinu

Nakon glasanja odlu~eno je da se zaka`e nova Skup{tina.

Predsednik Noca papire I zadu`enje za zakazivanje naredne skup{tine kao I pripremu materijala za poromenu Statuta predaje podpredsedniku Dekiju koji slede}u sednicu odmah zakazije za 26.12.2009. u U`icu.
Za doma}ina skup{tine su se ponudili I MK “^okanlije” [abac,
Podpredsenik Deki je ipak odlu~io da slede}a skup{tina bude u U`icu.

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #27 poslato: Decembar 16, 2009, 02:03:36 posle podne »
Peta ta~ka, Kalendar MOTO SKUPOVA za 2010. godinu.:

Kona~ni kalendar MOTO SKUPOVA

23.24.25. april MK “EXTREM Smederevo

30.01.02. maj  MC “Srem” Sremska Mitrovica.
30.01.02. maj MK ”Sti{ki orlovi” Majilovac

07.08.09. maj MK “Panonski vukovi” Zrenjanin
07.08.09. maj MK “Silver Wings” – Brčko

14.15.16. MK “Warriors” - Obrenovac
14.15.16. MK “[ID” – [id

21.22.23. maj MK “NO LIMIT” Kikinda
22.23.24. maj MK “^ivija” – [abac

28.29.33. maj MC “NS Riders” Novi Sad
28.29.30. maj MK “^OKANLIJE” Baro{evac

04.05.06. jun MK “La moto” Lazarevac
04.05.06. jun MK “Pirates” Ulcinj

11.12.13. jun MK “Free riders” - Smederevska Palanka
11.12.13. jun MK “Gonzalesi” – Le{nica

18.19.20. jun MK “In|ija 2003”, In|ija
18.19.22. jun MK “Il Paradiso” – Isto~no Sarajevo

25.26.27. jun MK “Free Wheels” - Velika PLana
25.26.27. jun MC “De Wheels” – Debelja~a

02.03.04. jul MK “Ere” – U`ice
02.03.04. jul MK “Panter” - Apatin
02.03.04. jul MK “East Rajdrs” - Bor

09.10.11. jul MK “Midnight Riders” - Petrovac na Mlavi

16.17.18. jul MC “Kojoti” – Pan~evo

23.24.25. MK MK “Vr{ac” – Vr{ac

30. 31.01. avgust MK “R.I.P.” - Bela Crkva

06.07.08. avgust -  MK “Highlander” – Zlatibor
06.07.08. avgust – MK “Trijumf” – Zaje~ar
06.07.08. avgust – MK “Legionari Viminacijuma” - Kostolac

13.14.15. avgust MK “Road Kings” – Svilajnac
13.14.15. avgust MK “Titans” – Banja Kovilja~a

20.21.22. avgust MC “Road Flyers” – Mu`lja
20.21.22. avgust MC “White angels” – Para}in

27.28.29. avgust  MK “Familija” Beograd

03.04.05. septembar MK “Fire Wheels” Sefkerin

ZURKE 2010. GODINE

22. maj - MK “Nebeski jahaci”  Ruma
12. jun – MK “Banat riders”  Sutjeska
03. jul – MK “Peace Maker” Kovacevac
09.10.11. jul – MK “Power” Visegrad
24. jul – MK “Resava”  Despotovac

SEDMI TURISTICKI MOTO RELI.
Termin i marsuta RELIJA ce se praviti nakon prijave klubova koji su raspolozeni da ugoste reliste.

« Poslednja izmena: Mart 04, 2010, 12:17:20 posle podne od strane lagnjat »

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #28 poslato: Decembar 16, 2009, 03:00:31 posle podne »
 HVALA , Zare , BRATE!

Nisi ni svestan koliko mi znaci ova tvoja poruka!!!

Hocu da ti porucim da u Majilovcu imas svoju kucu i u njoj rodjenog brata - NOCU...

HVALA...

Van mreže UNUCHE

• Vozac
  • *
  • Prvi predsednik MAS
    • Karburator Servis UNUCE
« Odgovor #29 poslato: Decembar 16, 2009, 03:02:42 posle podne »
Treća tačka: Dodela priznanja povodom 10 godina postojanja MAS-a

Povodom 10 godina postojanja MAS-a, urađene su prigodne plakete i privesci.....

Izgleda da i dalje neko neće da prizna da je MAS osnovan 1994 a registrovan pre 10 godina a čudi me da i neki koji učestvuju aktivno od osnivanja u Velikoj Plani decembra 1994 slažu se sa istim.
Ljudi ako hoćete napredak a ne raskole u svojim redovima opametite se  jer  očigledna sitacija je kao i samoj državnoj vlasti pa  se neki bore za prevlast što dokazuje sve veći  i veći broj samostalnih  klubova u nezavisnim zajednicama.
Ideja prilikom osnivačke skupštine  decembra 1994 godine u Velikoj Plani je bila ujedinjavanje svih klubova kako bi koordiniranim radom postigli zajedničke ciljeve. Da li mi ko može reći šta je to novo  u ovih 15 godina osim prepucavanja i održavanja sve većeg broja skupova gde se  posetioci istih već znaju unapred i gde se rivalitet organizatora odražava na zavist jednih prema drugima. Koliko klubova ili možda bolje rečeno vozača motora (da ih ne delim na bajkere i one koji nisu jer takvih izraza ima toliko puno medju forumašima)
sa severa Vojvodine dodje u Srbiju , bilo koji deo i obrnuto onih iz Srbije  na sever ili bilo koji deo Vojvodine posećuju jedni druge po skupovima. Toga nema više i svelo se na vožnje  i skupove po okolini. Mali je broj avanturista  i onih predstavnika kubova koji moraju da ne kažem po partijskoj liniji da posećuju jedni druge kako bi im uzvratili posetu.....
Toliko od mene sa iskrenim rečima.
 Želim vam uspeha u radu pa ćete se možda setiti da postoje i oni koji su osnovali MAS decembra 1994 u Velikoj Plani

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #30 poslato: Decembar 16, 2009, 03:09:21 posle podne »
 Slusaj brate!
 Ispostovali smo osnivace i sam cin osnivanja MAS-a u prici na naslovnoj strani sajta!
 Papiri su ono sto je zvanicno i to mora zvanicno da se postuje!
 Da MAS nije zvanicno registrovan 1999.,ni vi danas ne bi imali gde da pricate sta ste radili '94.
 Za 50 godina,samo ce papiri o svemu svedociti!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže UNUCHE

• Vozac
  • *
  • Prvi predsednik MAS
    • Karburator Servis UNUCE
« Odgovor #31 poslato: Decembar 16, 2009, 03:14:26 posle podne »
Za 50 godina,samo ce papiri o svemu svedociti!
Slažem se sa tobom

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #32 poslato: Decembar 16, 2009, 03:18:19 posle podne »
 Da , brate , postujem ali zvanicno resenje o registraciji jue doneto 1999.

A mislim da i to nije toliko bitno, jos je bolje ako je 16 togodisnjca!!!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #33 poslato: Decembar 16, 2009, 05:05:26 posle podne »
Izgleda da i dalje neko neće da prizna da je MAS osnovan 1994 a registrovan pre 10 godina a čudi me da i neki koji učestvuju aktivno od osnivanja u Velikoj Plani decembra 1994 slažu se sa istim.
Ljudi ako hoćete napredak a ne raskole u svojim redovima opametite se  jer  očigledna sitacija je kao i samoj državnoj vlasti pa  se neki bore za prevlast što dokazuje sve veći  i veći broj samostalnih  klubova u nezavisnim zajednicama.
Ideja prilikom osnivačke skupštine  decembra 1994 godine u Velikoj Plani je bila ujedinjavanje svih klubova kako bi koordiniranim radom postigli zajedničke ciljeve. Da li mi ko može reći šta je to novo  u ovih 15 godina osim prepucavanja i održavanja sve većeg broja skupova gde se  posetioci istih već znaju unapred i gde se rivalitet organizatora odražava na zavist jednih prema drugima. Koliko klubova ili možda bolje rečeno vozača motora (da ih ne delim na bajkere i one koji nisu jer takvih izraza ima toliko puno medju forumašima)
sa severa Vojvodine dodje u Srbiju , bilo koji deo i obrnuto onih iz Srbije  na sever ili bilo koji deo Vojvodine posećuju jedni druge po skupovima. Toga nema više i svelo se na vožnje  i skupove po okolini. Mali je broj avanturista  i onih predstavnika kubova koji moraju da ne kažem po partijskoj liniji da posećuju jedni druge kako bi im uzvratili posetu.....
Toliko od mene sa iskrenim rečima.
 Želim vam uspeha u radu pa ćete se možda setiti da postoje i oni koji su osnovali MAS decembra 1994 u Velikoj Plani

a joj unuce pa jel vidis sta se desava :D Ko jos danas postuje STARIJEG bajkera vecina nisu znali sta je MOTO SKUP a kamoli nesto drugo :D cujem da su vas neki izpostovali do j..a za 10 godine MAS a(15) nagadjanje je cudo al jbg na mladjima svet ostaje ;) mi smo se predivno druzili za razliku od danasnje price :D samo pametovanje i pljuvanje ne vidim cemu to ??? al sad kad neki klubovi izpadnu iz price pa krenu hellsi na njih neka im je bog u pomoc jer nece shvatiti sta im se desilo a to ima da se desi zbog pametnjakovica! mi smo se dugo borili protiv te price a sad ostavljamo da se pametni macuju ;) pozdrav od svete :D NE hells u srbiju!!!!!

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #34 poslato: Decembar 17, 2009, 09:25:05 pre podne »
 Koliko staza u MAS-u ima stari bajker Mica ?

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #35 poslato: Decembar 17, 2009, 09:37:56 pre podne »
Koliko staza u MAS-u ima stari bajker Mica ?
ti si bre TESKI PREVRTAC NOCO! E pokojni slavko se prevrce ugrobu na zalos kad vidi sta se desava! neka mu je laka zemlja ako je to izvodljivo .........

Van mreže NOCA

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #36 poslato: Decembar 17, 2009, 10:13:37 pre podne »
 Hajde ne seri... Necu vise odgovarati na tvoje provokacije!

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #37 poslato: Decembar 19, 2009, 09:52:08 pre podne »
ti si bre TESKI PREVRTAC NOCO! E pokojni slavko se prevrce ugrobu na zalos kad vidi sta se desava! neka mu je laka zemlja ako je to izvodljivo .........

e aj malo batalite raspravu posto svi znamo da se krsio statut i ranije pri odabiranjima predsednika mas-a i zato mir braco mir..... *46

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #38 poslato: Decembar 20, 2009, 07:58:19 pre podne »

Van mreže Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #39 poslato: Decembar 23, 2009, 03:49:05 posle podne »
I dalje mi nije jasno dali ce biti, kad, i gde nova izborna skupstina i dali je Mica jos uvek (jedini)kandidat