Mart 31, 2026, 07:31:06 pre podne

Autor Tema: KO JE POZVAO OSNIVACE MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE  (Pročitano 25681 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
KO JE POZVAO OSNIVACE MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE
« poslato: Decembar 11, 2009, 03:55:06 posle podne »
Kao sto rekoh ko je pozvao osnivace u ZNAK ZAHVALNOSTI ??? ??? ???Kako neko zaboravi nesto MNOGO MNOGO VAZNO ??? ??? ??? ??? ??? ??? EJ oni su jos uvek ZIVI I VOZE SE SA NAMA!!!!!!!    SRAMOTA >:(

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
Odg: KO JE POZVAO OSNIVACE MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE
« Odgovor #1 poslato: Decembar 11, 2009, 07:30:32 posle podne »
Gde ih pozvao? ??? Ne vidim svrhu ove teme.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #2 poslato: Decembar 11, 2009, 07:41:29 posle podne »
Gde ih pozvao? ??? Ne vidim svrhu ove teme.
10 godina od osnivanja MOTO ASOCIJACIJE treba da se pozovu OSNIVACI! nemoj da sluceno obrise neko temu!

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Decembar 11, 2009, 07:49:50 posle podne »
Zamisli kad SLUCENO necemo da obrisemo temu jer se ne kosi sa ni jednim pravilom foruma.

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #4 poslato: Decembar 11, 2009, 08:17:26 posle podne »
Sveto nece niko da je obrise.

A tema nam ne smeta na mestu je.

Ali nemoj da naradjujes ili tome slicno,ja licno radim sve namerno a ne slucajno.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #5 poslato: Decembar 11, 2009, 08:26:32 posle podne »
Sveto nece niko da je obrise.

A tema nam ne smeta na mestu je.

Ali nemoj da naradjujes ili tome slicno,ja licno radim sve namerno a ne slucajno.
ne naredjujem nego je greh sto ti ljudi nisu pozvani! Da njih nije bilo nebi ni bilo naj verovatnije MOTO ASOCIJACIJE  ;) dal neko zna ko su osnivaci ???

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #6 poslato: Decembar 11, 2009, 08:53:42 posle podne »

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #7 poslato: Decembar 11, 2009, 09:33:58 posle podne »

Van mreže UNUCHE

• Vozac
  • *
  • Prvi predsednik MAS
    • Karburator Servis UNUCE
« Odgovor #8 poslato: Decembar 12, 2009, 10:21:39 pre podne »
Kao sto rekoh ko je pozvao osnivace u ZNAK ZAHVALNOSTI ??? ??? ???Kako neko zaboravi nesto MNOGO MNOGO VAZNO ??? ??? ??? ??? ??? ??? EJ oni su jos uvek ZIVI I VOZE SE SA NAMA!!!!!!!    SRAMOTA >:(
E eeee Sveto malo je onih koji znaju kako je sve počelo i jedva smo se izborili da neko i napiše kako je  sve počelo
http://www.motoasocijacijasrbije.com/about_us.htm
Imam tu sreću da sam još uvek medju vama kako ti reče živima. I nek tako ostane   :) ostalo je manje važno.
Pošto predpostavljam da se radi o večerašnjoj skupštini, molim te spomeni pokojne osnivače Acu Mammuta, Radeta slikara jer ti znaš a bio si prisutan još davne 1994 godine kad je sve ovo počelo i ove legende trebaju da imaju svoje mesto i mladje generacije znaju ko je bio "tata" MAS-a ...

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #9 poslato: Decembar 12, 2009, 10:31:15 pre podne »
stara garda je stara garda! Nazalost neki bajkeri nisu sa nama al su u nasim SRCIMA! sto se tice poziva za osnivace da se primetiti koliko neko zna ISTORIJAT nas bajkera >:( koliko ja primecujem danasnja prica je kupi k8 ili k9 i on je naj naj :D naravno ne mislim na sve mislim na KAFE BAJKERE :D eee vraca se nasa prica polako tako da ce neko shvatiti nas ...........

Van mreže UNUCHE

• Vozac
  • *
  • Prvi predsednik MAS
    • Karburator Servis UNUCE
« Odgovor #10 poslato: Decembar 12, 2009, 10:46:17 pre podne »
stara garda je stara garda! Nazalost neki bajkeri nisu sa nama al su u nasim SRCIMA! sto se tice poziva za osnivace da se primetiti koliko neko zna ISTORIJAT nas bajkera >:( koliko ja primecujem danasnja prica je kupi k8 ili k9 i on je naj naj :D naravno ne mislim na sve mislim na KAFE BAJKERE :D eee vraca se nasa prica polako tako da ce neko shvatiti nas ...........
Da kažem opet i hvala ti sto si se setio da postoje i osnivači, možda bih i došao da me je neko pozvao na sastanak.  Jedini koji me je pozvao na žurku bio je Kedža, da nije bilo reči o moto žurci  i koji bendovi sviraju, ne bih ni znao se održava i sastanak...nema veze ali nemam šta reći što nije rečeno do sada hiljadu puta.
 Bio si od samog početka na svim skupovima i priča je ista, ništa se nije promenilo osim što je i normalno neki novi klinci ali tim klincima, poštujući nepisana pravila života, ovi ''matori'' trebaju da ostave nešto u nasledje

Ne bih da zalazim dublje o ovakvim i onakvim bajkerima. Postoje teme za to...

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #11 poslato: Decembar 12, 2009, 03:02:17 posle podne »

uz svo dužno poštovanje prema starim bajkerima,oni su sve ovo i započeli,i treba im dodeliti neki status počasnih članova......ali mislim da ukoliko nekog zanima ili ti interesuje šta se dešava sa masom....za to nije potrebna pozivnica......
to odeš.....pa kažeš šta imaš,ili ti saslušaš one koji su trenutno na kormilu masa...i koji su verovatno bolje upoznati sa celokupnom situacijom.zbog toga i postoji smena predsednika,uo.....jer ukoliko neko ne obavlja dobar posao treba ga smeniti,ako dobro radi treba ga ponovo izglasati,bez obzira koliko on imao godina,i da li je bajker već 20 ili 2 godine......
opet svo dužno poštovanje starijim bajkerima,ljudima koji su osnovali mas,i treba da prisustvuju,da vide kako se sada stvari rade,jer ruku na srce sveukupna situacija je mnooogo drugačija nego pre 20 god.
a što se tiče k9......on i jeste naj naj

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #12 poslato: Decembar 12, 2009, 07:03:58 posle podne »
Da kažem opet i hvala ti sto si se setio da postoje i osnivači, možda bih i došao da me je neko pozvao na sastanak.  Jedini koji me je pozvao na žurku bio je Kedža, da nije bilo reči o moto žurci  i koji bendovi sviraju, ne bih ni znao se održava i sastanak...nema veze ali nemam šta reći što nije rečeno do sada hiljadu puta.
 Bio si od samog početka na svim skupovima i priča je ista, ništa se nije promenilo osim što je i normalno neki novi klinci ali tim klincima, poštujući nepisana pravila života, ovi ''matori'' trebaju da ostave nešto u nasledje

Ne bih da zalazim dublje o ovakvim i onakvim bajkerima. Postoje teme za to...

Ma mogli smo, bar malo ... da kibicujemo  *564
speed limit,ali taaaamo negdje...

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #13 poslato: Decembar 13, 2009, 02:26:09 pre podne »
uz svo dužno poštovanje prema starim bajkerima,oni su sve ovo i započeli,i treba im dodeliti neki status počasnih članova......ali mislim da ukoliko nekog zanima ili ti interesuje šta se dešava sa masom....za to nije potrebna pozivnica......
to odeš.....pa kažeš šta imaš,ili ti saslušaš one koji su trenutno na kormilu masa...i koji su verovatno bolje upoznati sa celokupnom situacijom.zbog toga i postoji smena predsednika,uo.....jer ukoliko neko ne obavlja dobar posao treba ga smeniti,ako dobro radi treba ga ponovo izglasati,bez obzira koliko on imao godina,i da li je bajker već 20 ili 2 godine......
opet svo dužno poštovanje starijim bajkerima,ljudima koji su osnovali mas,i treba da prisustvuju,da vide kako se sada stvari rade,jer ruku na srce sveukupna situacija je mnooogo drugačija nego pre 20 god.
a što se tiče k9......on i jeste naj naj
Sta reci SRAMOTA ne pustiti rendija osnivaca MASa da prisustvuje na sednicu SRAMOTA!!!!!! bas bi voleo da znam ko mu je to reko :icon_scratch: SRAMOTA! AL ipak dolaze BOLJI DANI  :D ;)

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #14 poslato: Decembar 13, 2009, 02:50:24 posle podne »
toliko o osnivacima da se primetiti da vecina zna te ljude :D :D :D

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #15 poslato: Decembar 13, 2009, 03:09:14 posle podne »
e pa sad pitaj lepo osnivače,šta oni misle o tome,da mas koji su oni osnovali sa najboljom namerom,glasa o rušenju statuta,kako bi na kormilo istog došao neko ko ne želi da ima ništa sa masom,već samo da rukovodi,i kome nije dovoljna funkcija podpredsednika,već odma predsednik.........
 e sad pozovi osnivače,možda te oni opamete

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #16 poslato: Decembar 13, 2009, 03:12:35 posle podne »
e moj brate " dencse1 " sve t6i je to neka politika
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #17 poslato: Decembar 13, 2009, 03:18:48 posle podne »
e pa sad pitaj lepo osnivače,šta oni misle o tome,da mas koji su oni osnovali sa najboljom namerom,glasa o rušenju statuta,kako bi na kormilo istog došao neko ko ne želi da ima ništa sa masom,već samo da rukovodi,i kome nije dovoljna funkcija podpredsednika,već odma predsednik.........
 e sad pozovi osnivače,možda te oni opamete
Naravno da znaju :D zato i ovo radimo ;)ko treba da se OPAMETI to se vidi iz PRILOZENOG :D ;)
« Poslednja izmena: Decembar 13, 2009, 04:01:58 posle podne od strane Sveta SD »

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #18 poslato: Decembar 13, 2009, 03:20:24 posle podne »
RADIMO?

brate pričaš ko da si i ti osnivač masa ;)

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #19 poslato: Decembar 13, 2009, 03:35:24 posle podne »
RADIMO?

brate pričaš ko da si i ti osnivač masa ;)
kad budes malo bolje pogledo onu sliku sto je UNUCE postavio onda mozemo da komentarisemo :D koliko si imao godina 94 i jesi iso SLUCAJNO tih godina na moto skup neki ;)