Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
SEKULA ispostuj sta je Dexxter rekao majke ti.
IZVINJENJE
ne razumem sta je tu sekula napravio da bi ga opomenuli
alo spusti se malo ovo je nas sajt! to dl mene jbe komp to se dobro vidi a ja nepocenjujem vase zalaganje to mora da shvatis! sto se tice BANA .....a to da neko radi za dz ne pa nismo mala deca
Sveto koj ti je ... sta ti bre sta hoces lepo napisano da se nie ide u off i sta tebi fali.
Ma ti si lud,ja protv Mice nemam nista ali hiljadu puta sam ti rekao i necu da ponavljam covek nije u MAS i izjavili su da ne zele ni da udju,e to je pojenta a status kaze jedno,SRBINE RAZUMES.
Srbine 26 je sednica zbog PROMENE STATUTA i proglasavanja za predsednika MICE
Slusaj Sveto mozes ti da budes i stariji 100 godina od mene i mozes da budes 100 puta veci bajker od mene ali ovog puta si preterao sve mere i ispao si krajnje bezobrazan!!!!!!!!!!! Dosta mi je tih pojebancija sa naplatom rada na forumu. Svi mi iz urednickog tima (osim Dekija iz Pozarevca kome je placeno pravljenje i dopunjavanje foruma koji se inace profesionalno time bavi) radi ovde za dz. Mi smo svi ovde iz ciste ljubavi prema druzenju i takva izjava me licno duboko pogadja. Sta vise i vredja me dosta. Ako ti volis da za sve sto uradis uzmes lovu ne mora da znaci da su svi takvi. A i sam znas jer si bio u mojim kolima kad sam isao kod DEKIJA u beograd po disk od foruma i nosio za Pozarevac. Sta mislis ko je platio tu voznjicu? Nije mi jasno zasto moras da budes toliko bezobrazan kad i sam znas sta se radi. Sta pokusavas da dokazes??
Ovog puta nije opusteno. Dotako si samu granicu.
Boga mi,sad setas po tankoj zici