Mart 31, 2026, 07:34:00 pre podne

Autor Tema: KO JE POZVAO OSNIVACE MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE  (Pročitano 25713 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
Odg: KO JE POZVAO OSNIVACE MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE
« Odgovor #80 poslato: Decembar 13, 2009, 10:43:43 posle podne »
ajde ako ti kazes ja igre a ti pivo   >:D >:D >:D

moze jeftinije je pivo od igara ja se prvo igram sa pecenim prasicima a onda se  igram sa plesacicama  :P :P

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #81 poslato: Decembar 14, 2009, 08:15:32 pre podne »
dali je moguce da smo na tako niskom nivou,da se koskamo
prozivamo, u svim temama,zbog jedne jedine,a to je predsednik masa
daj pokazite malo postovanja,niko se nikog neplasi ali malo uljudnosti neskodi nikome
pa se tako i ponasajte,bez obzira na sve nek ovaj forum i dalje sluzi za druzenje
upoznavanje i sve ostalo pozitivno........ :D
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #82 poslato: Decembar 14, 2009, 10:02:24 pre podne »
ovo je slika sa skupa ... koja godina gde je bio skup ???  a za slike sa jawom skeniracu slike pa postavljam ;) :D
??? ??? ???sta bi ??? ??? ???

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #83 poslato: Decembar 14, 2009, 12:04:03 posle podne »
Pa dobro momci hajde batalite ta prepucavanja,prem da i to nije zabranjeno da se ovde kaze ko koga ne voli i sl.
Ali ovde nastaje jedan drugi problem a to je:svakog momenta kad otvorim neku od ovih stranica ista prica svadja se neko sa nekim kao naprimer ovde Sveta se raspravlja sa pola sveta i odlazi se 100 posto od teme.A rezultat je da takav nacin na koji se postuje prelazi u dosadu i onda se gubi volja na pracenje neke teme i ne posecuje se sajt MAS-a.
Dajte otvorite namensku temu pa se pljujte koliko vam je drago svi koji vole takav nacin komunikacije nemam nista protiv.
P.S. naveo sam ime Svete zbog pojasnjenja sta sam hteo reći.Nemam antisimpatija prema bilo kome,uostalom da smo svi isti onda nebi trebale lične karte

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #84 poslato: Decembar 14, 2009, 09:16:51 posle podne »
Pa dobro momci hajde batalite ta prepucavanja,prem da i to nije zabranjeno da se ovde kaze ko koga ne voli i sl.
Ali ovde nastaje jedan drugi problem a to je:svakog momenta kad otvorim neku od ovih stranica ista prica svadja se neko sa nekim kao naprimer ovde Sveta se raspravlja sa pola sveta i odlazi se 100 posto od teme.A rezultat je da takav nacin na koji se postuje prelazi u dosadu i onda se gubi volja na pracenje neke teme i ne posecuje se sajt MAS-a.
Dajte otvorite namensku temu pa se pljujte koliko vam je drago svi koji vole takav nacin komunikacije nemam nista protiv.
P.S. naveo sam ime Svete zbog pojasnjenja sta sam hteo reći.Nemam antisimpatija prema bilo kome,uostalom da smo svi isti onda nebi trebale lične karte
*18 :D *3

Van mreže UNUCHE

• Vozac
  • *
  • Prvi predsednik MAS
    • Karburator Servis UNUCE
« Odgovor #85 poslato: Decembar 15, 2009, 04:08:24 pre podne »
Sveto mani mene i onako sam trn u oku mnogima vazno da smo bili na zurci kod Vlade i odlicno se proveli. U ranijem sastavu MAS je pustao ljude kao posmatrace bez prava na glasanje sada to nije praksa i neka ostane tako. Ne ljutim se na nikoga vreme ce pokazati sta valja a sta nije u redu. Cak se i Vudu ljutio na mene zbog postova ali se nadam da sam mu posle razgovora objasnio da ja nisam vredjao nikog na ovom forumu sto je on i potvrdio. Drugi su vredjali mene ili pokusavali ali se to mene ne tice i ne zelim da se mesam vise u te price. Ne zelim da me niko vise proziva iz MASa  jer mi se problemi u kojima se nalazi ne ticu niti sam ih komentarisao. Ne znaci ako ucestvujem na ovom forumu da bi voleo da se vratim u ovu organizaciju kako neki tvrde, ne nikad se necu vratiti jer sam dosledan svojim principima a i ranije sam izjavio da ovaj forum volim sto dokazuje moje stalno prisustvo.Ubedjen sam da medju forumasima imam dosta prijatelja zato sam ovde.
   *603 *603 *603 *556 *556 *556

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #86 poslato: Decembar 16, 2009, 03:21:04 posle podne »
  Rendi....JBGA i Fijuk nije clan pa nije bio izbacen , a ni Mica nije clan... A tebe niko nije izbacio, sam si otisao...

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #87 poslato: Decembar 16, 2009, 03:58:28 posle podne »
  Rendi....JBGA i Fijuk nije clan pa nije bio izbacen , a ni Mica nije clan... A tebe niko nije izbacio, sam si otisao...
gde je otiso sam ???

Van mreže UNUCHE

• Vozac
  • *
  • Prvi predsednik MAS
« Odgovor #88 poslato: Decembar 16, 2009, 04:02:42 posle podne »
gde je otiso sam ???
u istoriju,  ako neko hoće da prizna da je i Rendi bio osnivač MAS-a  decembra 1994 u Velikoj Plani a kako je u Plani ušao u MAS kao jedan od osnivača tako je u Plani prošle godine  i otišao  u istoriju ...

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #89 poslato: Decembar 16, 2009, 04:14:10 posle podne »
u istoriju,  ako neko hoće da prizna da je i Rendi bio osnivač MAS-a  decembra 1994 u Velikoj Plani a kako je u Plani ušao u MAS kao jedan od osnivača tako je u Plani prošle godine  i otišao  u istoriju ...
Ma brate unuce neko zivi u sadasnjem svetu za razliku od NAS mi zivimo u KOSMOS :D nego JEDNO pitanje STA SU DOBILI OSNIVACI SAD U SMEDEREVSKOJ PALANCI  NORMALNO AKO SU POZVANI ??? JA CUO KITU CVECA U ZNAK ZAHVALNOSTI NEZNAM MOZDA GRESIM >:( POZDRAV OD SVETE ;)

Van mreže UNUCHE

• Vozac
  • *
  • Prvi predsednik MAS
« Odgovor #90 poslato: Decembar 16, 2009, 04:43:35 posle podne »
Ma brate unuce neko zivi u sadasnjem svetu za razliku od NAS mi zivimo u KOSMOS :D nego JEDNO pitanje STA SU DOBILI OSNIVACI SAD U SMEDEREVSKOJ PALANCI  NORMALNO AKO SU POZVANI ??? JA CUO KITU CVECA U ZNAK ZAHVALNOSTI NEZNAM MOZDA GRESIM >:( POZDRAV OD SVETE ;)

pitanje, na koje osnivače misliš jer postoje dve grupe osnivača...možda će se pojaviti i moderni osnivači  koji će dobiti sigurno    *69  ovi drugi će dobijati kao i do sad, samo *601

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #91 poslato: Decembar 16, 2009, 04:47:33 posle podne »

pitanje, na koje osnivače misliš jer postoje dve grupe osnivača...možda će se pojaviti i moderni osnivači  koji će dobiti sigurno    *69  ovi drugi će dobijati kao i do sad, samo *601
a uuuuuuuuuuuuuuuuu >:( >:( >:(

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #92 poslato: Decembar 16, 2009, 05:14:55 posle podne »
Sveto što vičeš auuuuu
Nije te Unuche pitao dali si nešto kresao skorije

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #93 poslato: Decembar 16, 2009, 05:16:14 posle podne »
Sveto što vičeš auuuuu
Nije te Unuche pitao dali si nešto kresao skorije

*76 *76 *76 *302 *302 *302 *76 *76 *76
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #94 poslato: Decembar 16, 2009, 05:17:49 posle podne »
sramota tako postuju ovogodisnji bajkeri osnivace!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #95 poslato: Decembar 16, 2009, 05:21:42 posle podne »
naj vaznije da vudu podjebava a nece da odgovori na pitanje o krsenju pravila u statutu! za zurku u valjevo :D

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #96 poslato: Decembar 16, 2009, 05:27:20 posle podne »
Sveto nisam član MAS-a pa ne mogu da se prepucavam oko tih pitanja,a imao bih dosta toga da kažem da sam član MAS-a

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #97 poslato: Decembar 16, 2009, 05:52:23 posle podne »
naj vaznije da vudu podjebava a nece da odgovori na pitanje o krsenju pravila u statutu! za zurku u valjevo :D

Oprosti Sveto sto ti osetis podjebavanje,uvek kad je meni nesto smesno ;)
 Sto se tice zurke u Valjevu,nije bilo nikakvog krsenja Statuta,a ako jeste iznesi to ovde pa nek crvenim k'o lazov pred svim ovim ljudima!

VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #98 poslato: Decembar 16, 2009, 07:31:05 posle podne »
Oprosti Sveto sto ti osetis podjebavanje,uvek kad je meni nesto smesno ;)
 Sto se tice zurke u Valjevu,nije bilo nikakvog krsenja Statuta,a ako jeste iznesi to ovde pa nek crvenim k'o lazov pred svim ovim ljudima!

zurka je jedan dan a moze i dva! NA MOTO SKUPOVIMA SE NARLACUJE ULAZ NE VECI OD 400DINARA A NA ZURKAMA SE NE NAPLACUJE ULAZ JA KOLIKO SE SECAM VI STE NAPLACIVALI ;) klasicna prevara i nepostovanje MAS a

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #99 poslato: Decembar 16, 2009, 07:34:50 posle podne »
Sveto nisam član MAS-a pa ne mogu da se prepucavam oko tih pitanja,a imao bih dosta toga da kažem da sam član MAS-a
znam miko dolazi neko cudno vrema :D :D :D ponudi coveku vlast i videces kakva je osoba ;)