Mart 30, 2026, 04:24:09 posle podne

Autor Tema: Koga ????  (Pročitano 101862 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • YAMAHA FJR 1300A
Odg: Koga ????
« Odgovor #220 poslato: Decembar 14, 2009, 01:36:53 pre podne »
Doktore sta bi s tvojim programom?

I molim te nemoj Branislava spominjati u istom kontekstu kad pises za sebe a sto se tice sastanka MAS-a.
ON licno ima drugih razloga sto je odustao od MAS-a a kosi se i sa TVOJIM stavovima vikacko galamecko izlaganja.
Neko spomenu Vudu je jedina svetla tacka pa onda su ostali svi truba, neradnici, galamdzije i nabiguzicari.
Koliko imas vremena i novca da se posvetis TOTALNO MAS-u. Imas li prostorije, ljude itd, itd.
DUBOKO SE ZAMISLI doktore moj.

Gordane,pa ti si bar pismen i umes da procitas da sam ja svoju kandidaturu povukao   ???
 A,sto se tice programa,moras da platis da procitas   ;)
 Ko zna za sta bi ti to iskoristio   ;)

I sto se tice oca Brane,nemoj da pricas nesto sto ne znas!
 Bio si tamo pa si pricao sa njim  :icon_scratch:
 Koliko ja znam ti si ljuti protivnik klubova,pa i samoog MK Civija,pa me zivo interesuje sto li se uplices u ove teme  ???
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #221 poslato: Decembar 14, 2009, 01:40:55 pre podne »
Sedi doture miran i vozaj se ko ja bezbrizan ;)
*556

gordanmg

• Gost
« Odgovor #222 poslato: Decembar 14, 2009, 01:43:09 pre podne »
Gresis sinko JA samo necu da budem clan niti jednog kluba a u svaki sam dobrodosao. a sto se tice Branislava veceras smo pricali za tvoju info.
Daleko otvorenije pricamo neke stvari nego sto ti mislis.
POZDRAV BUDUCEM PREDSEDNIKU MICCI!!!

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #223 poslato: Decembar 14, 2009, 01:43:26 pre podne »
Opet ja sa mojim glupim idejama ali ko zna mozda i pomognem..

Kako bi bilo da svaki od klubova u MAS-u da po jednog kandidata za predsednika i na sednici se izvrsi glasanje s tim da kandidat ne sme glasati za sebe pa ko ima naj vise glasova taj dobije mandat.......moze cak i recimo dva kruga u drugi krug ulaze 4 kandidata sa naj vise glasova..

Posto se ja ubacujem u vasu raspravu a i ne znam o cemu se radi ne shvatite me pogrseno ja samo zelim da pomognem...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže ĆORA ŠABAC

• Suvozac
  • *
« Odgovor #224 poslato: Decembar 14, 2009, 01:45:25 pre podne »
Upravni odbor MAS a čini pet članova od kojih je jedan predsednik tako da ima dovoljno mesta za sve koji hoće da rade i pomognu nema razloga za nervozu i sujetu izmedju klubova svejedno je prioritet druženje i vožnja.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #225 poslato: Decembar 14, 2009, 01:49:38 pre podne »
Opet ja sa mojim glupim idejama ali ko zna mozda i pomognem..

Kako bi bilo da svaki od klubova u MAS-u da po jednog kandidata za predsednika i na sednici se izvrsi glasanje s tim da kandidat ne sme glasati za sebe pa ko ima naj vise glasova taj dobije mandat.......moze cak i recimo dva kruga u drugi krug ulaze 4 kandidata sa naj vise glasova..

Posto se ja ubacujem u vasu raspravu a i ne znam o cemu se radi ne shvatite me pogrseno ja samo zelim da pomognem...

Nisu kandidati u pitanju,jer ionako za sada postoji samo jedan koga su predlozili MC Srem i MK Civija!
 Pitanje je jedino,kako sve odraditi,a da se ne prekrsi Statut MAS-a!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #226 poslato: Decembar 14, 2009, 01:52:22 pre podne »
Nisu kandidati u pitanju,jer ionako za sada postoji samo jedan koga su predlozili MC Srem i MK Civija!
 Pitanje je jedino,kako sve odraditi,a da se ne prekrsi Statut MAS-a!

Pa to je valjda prosto ako je ogranicenje 60km/h ne moj voziti 80km/h i neces krsiti zakon..????? valjda
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

gordanmg

• Gost
« Odgovor #227 poslato: Decembar 14, 2009, 01:52:38 pre podne »
Sve se menja u zivotu pa i musko u zensko i obrnuto a nece neki statut.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #228 poslato: Decembar 14, 2009, 01:58:19 pre podne »
Upravni odbor MAS a čini pet članova od kojih je jedan predsednik tako da ima dovoljno mesta za sve koji hoće da rade i pomognu nema razloga za nervozu i sujetu izmedju klubova svejedno je prioritet druženje i vožnja.

+2 koji mogu,a ne moraju biti kooptirani u UO!

Verovatno se Coro slazemo,da ako se ne pojavi jos neki kandidat osim Mice,situacija se moze razresiti samo na dva nacina:
-promenom Statuta
-ulaskom HD-a u MAS ili ulaskom Mice u neki od klubova MAS-a

Sve ostalo bi krsilo dosadasnji Statut :

CLAN 11.

clanovi MAS-a su moto klubovi Srbije koji svojim aktivnostima doprinose ostvarivanju ciljeva I zadataka MAS-a
clan MAS-a moze postati svaki moto klub Srbije koji prihvata odredbe ovog Statuta
clanstvo u MAS-u se stice podnosenjem pristupnice I upisom u registar MAS-a
svi clanovi imaju jednaka prava

CLAN 15.

Skupstina MAS-a je najvisi organa upravljanja.
Skupstinu MAS-a sacinjavaju predstavnici moto klubova koje su njihove Skupstine izabrale, I to po jedan predstavnik iz svakog moto kluba.

CLAN 17.
   Upravni odbor je organ upravljanja I ima pet clanova koje Skupstina bira iz redova clanova. Predsednik,podpredsednik I sekretar su clanovi  Upravnog odbora. Mandat clanova Upravnog odbora traje dve godine I ista lica mogu ponovo biti birana, ako Skupstina drugacije ne odluci.
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #229 poslato: Decembar 14, 2009, 02:00:10 pre podne »
Mozda Mica postane clan MK Civije ili MK Srem.Ima mnogo prolaza,a da statut ostane isti.A moze covek da kaze i ZABOLE ME,Ostajemo bez adrese,bez cilja,pljuvani po stampi.....I mi mozemo reci takodje boli nas uvo za sve

Van mreže ĆORA ŠABAC

• Suvozac
  • *
« Odgovor #230 poslato: Decembar 14, 2009, 02:29:28 pre podne »
Naravno da će postavljanjem Miće za predsednika MAS a ući i HD u članstvo i još dosta klubova koji postoje i ozbiljno rade a nisu hteli do sada da nam se pridruze baš zbog toga što nismo odavali utisak preterane ozbiljnosti i organizacije za respekt.To je i suština cele ove priče vreme je da se uozbiljimo i napravimo od MAS a upravo to, organizaciju u koju hoće da udju svi moto klubovi.Nemamo ti i ja doktore temu u kojoj se ne slazemo ako nam je cilj isti a nadam se da jeste a to je jak MAS.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #231 poslato: Decembar 14, 2009, 06:35:48 pre podne »
A, U, Gordane , mislio sam da si ozbiljniji covek.  Statut menjati zbog izbora predsednika? Daj molim te..... sramota!

Batalite se ljudi corava posla!
Небитни пролазник

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #232 poslato: Decembar 14, 2009, 08:27:10 pre podne »
i dalje postoji problem...klubova, jedni hoce drugi nece,trece neinteresuje
prosto,covek moze da bude clan bilo kojeg kluba,i eto kandidat....legalno
netraba ni statut da se menja ,najlakse,ako je to cilj

veci problem je da druga strana ,sve to negira a da pritom nema svog kandidata
so pokazuje neozbiljnost u radu svih klubova,50-tak kluba po 10 ljudi u klubu
pa je 500 ljudi i nema kandidata.......sto znaci da velika vecina nezeli odgovornost
tako da nevidim razloga za toliku raspravku......ali ajde tema je odlicna za prepucavanje
kad bi se izbacili postovi prepucavanja.ostalo bi 4-5 stranice neceg vrednog za citanje
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #233 poslato: Decembar 14, 2009, 09:20:01 pre podne »

slusaj Gordane ja sam bio ubedjen da smo barem mi bajkeri normalni sto se toga tice ali pocinjes da me razocaravas. Zbog cega sad ti ovde popularizujes nekog i nesto sto te se uopste ne tice? ako smatras da statut nije u redu ti udji u MAS i probaj da utices na promenu istog a ne kao kukavica da podmeces jaja drugima. Hocu reci budi clan barem nekog kluba koji je u MAS-u i bori se za interse istog.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #234 poslato: Decembar 14, 2009, 09:34:44 pre podne »
kome se svidja svidja kome ne sta da mu radimo pun mi je k...c vise dobrica!

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #235 poslato: Decembar 14, 2009, 10:19:59 pre podne »
Gordan je cest gost u MK CIVIJA,sinoc je isto bio.On voli ovaj klub,a i svoj grad.Sta je on ruzno rekao o MAS-u?Zar je ruzno traziti promene?Svaki klub moze da izadje iz MAS-a,i sta gubi?Ali,nama nije cilj razbijanje ove organizacije.U komsiluku vec imamo poprilicno jaku  asocijaciju.Ako mislite da treba sve da im prepustimo,samo recite.Skratimo pricu,i vidimo ko ce gde.MK Civija ce praviti i dalje svoje skupove na koje ce sigurno i dalje dolaziti preko 2000 motora.MK SREM,takodje.Koliko klubova moze da se pohvali ovom brojkom.Civija je mnogo jaka i postovana,i zato ima hrabrosti da izadje sa svojim stavom.Srem takodje.Ima jos klubova koji isto to mogu i imaju pravo,ali cute.Cute za sada.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #236 poslato: Decembar 14, 2009, 10:28:41 pre podne »
Opet ja kao posmatrac sa strane,kako je moguce da vi svi nemate ni jednog drugog kandidata nego vam treba neko ko nije niciji bar za sada kako ja vidim.Kako je moguce da vam na sednicu masa dolaze ljudi koji nemaju nista sa masom dali je to nov vid komunikacije ili sta.Dali to znaci da moze svako da dodje i da vam nudi,kandiduje obecava.Dali cete i  sutra biti otvoreni i za druge koji budu naleteli.Zamislite sastanak neke firme gde moze svako kako ko hoce da dodje.Kako ste objasnili clanstvu otkuda taj i taj na sednici masa.Razmislite malo odrasli ste ljudi.Izvinjavam se ako nekog sa ovim dzarnem nije mi namera i neka nam je sa srecom bilo kako

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #237 poslato: Decembar 14, 2009, 10:33:26 pre podne »
Opet ja kao posmatrac sa strane,kako je moguce da vi svi nemate ni jednog drugog kandidata nego vam treba neko ko nije niciji bar za sada kako ja vidim.Kako je moguce da vam na sednicu masa dolaze ljudi koji nemaju nista sa masom dali je to nov vid komunikacije ili sta.Dali to znaci da moze svako da dodje i da vam nudi,kandiduje obecava.Dali cete i  sutra biti otvoreni i za druge koji budu naleteli.Zamislite sastanak neke firme gde moze svako kako ko hoce da dodje.Kako ste objasnili clanstvu otkuda taj i taj na sednici masa.Razmislite malo odrasli ste ljudi.Izvinjavam se ako nekog sa ovim dzarnem nije mi namera i neka nam je sa srecom bilo kako

Mudro zboris Rajo .. ;)

Van mreže GS650G

• Vozac
  • *
« Odgovor #238 poslato: Decembar 14, 2009, 10:37:45 pre podne »
Ko smeni Gaju iz Paracina?

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #239 poslato: Decembar 14, 2009, 10:44:18 pre podne »
Rajo,lepo receno,nikog ne vredjas.Ali,zasto niko od ljudi koji su bili prisutni na sastanku ne iznese na ovim stranicama sta se desavalo.Neka neko iz 50-ak klubova predlozi kandidata koji ima slican stav.
1.prostorije u Bg,sa radnim vremenom
2.uvodjenje MAS-a pod okrilje drzave,u smislu finansijske pomoci
3.angazovanje pravnika,za zastupanje nasih interesa
Ima jos stavki,ali ja nisam bio prisutan,pa cu jos jednom zamoliti da to neko iznese.Ovako mozemo da biramo predsednika po lepoti,a ne po programu.Radje bi onda neku plavusu.
Za sad se povlacim sa komentarima,dok ne vidim program kandidata.