Mart 30, 2026, 02:50:03 posle podne

Autor Tema: Koga ????  (Pročitano 101819 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže GS650G

• Vozac
  • *
  • Pol: Muškarac
Odg: Koga ????
« Odgovor #240 poslato: Decembar 14, 2009, 10:52:16 pre podne »
Ko dovodi ove sto ih nepoznajemo?

Markec

• Gost
« Odgovor #241 poslato: Decembar 14, 2009, 11:08:04 pre podne »
CLAN 11.

clanovi MAS-a su moto klubovi Srbije koji svojim aktivnostima doprinose ostvarivanju ciljeva I zadataka MAS-a
clan MAS-a moze postati svaki moto klub Srbije koji prihvata odredbe ovog Statuta
clanstvo u MAS-u se stice podnosenjem pristupnice I upisom u registar MAS-a
svi clanovi imaju jednaka prava

A kako to da novi nemaju pravo da prave skup prve dve godine u MASu vec zurku ako statut kaže da svi clanovi (klubovi) imaju jednaka prava?

Van mreže GS650G

• Vozac
  • *
« Odgovor #242 poslato: Decembar 14, 2009, 11:11:48 pre podne »
Gaja je pokrenuo MAS sa mrtvog slova na papiru.Onda je krenula prica o kancelariji, vezama sa drzavom, zastupnistvima za motore, sponzorima (pivarama).Opa bato.Znaci ovde moze i da se zaradi.Ajde da vidimo za IMT (Citaj: Ima'l mene tu).Ajd' da sjebemo Gaju.Stavicemo nekog.Nemoramo mi bas da se eksponiramo.Mi cemo onako iz drugog plana....  Lici li ovo kome na nesto?

Van mreže GS650G

• Vozac
  • *
« Odgovor #243 poslato: Decembar 14, 2009, 11:13:34 pre podne »
Samo treba vracati filmic u nazad i  *563.Imamo kandidate.

Van mreže GS650G

• Vozac
  • *
« Odgovor #244 poslato: Decembar 14, 2009, 11:14:29 pre podne »
A sad da vidimo ko se prepoznao. ;D

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #245 poslato: Decembar 14, 2009, 12:37:38 posle podne »
Rajo,lepo receno,nikog ne vredjas.Ali,zasto niko od ljudi koji su bili prisutni na sastanku ne iznese na ovim stranicama sta se desavalo.Neka neko iz 50-ak klubova predlozi kandidata koji ima slican stav.
1.prostorije u Bg,sa radnim vremenom
2.uvodjenje MAS-a pod okrilje drzave,u smislu finansijske pomoci
3.angazovanje pravnika,za zastupanje nasih interesa
Ima jos stavki,ali ja nisam bio prisutan,pa cu jos jednom zamoliti da to neko iznese.Ovako mozemo da biramo predsednika po lepoti,a ne po programu.Radje bi onda neku plavusu.
Za sad se povlacim sa komentarima,dok ne vidim program kandidata.

Sekula,brate,pa jel treba sad da citiram svoj post u kome sam ti odgovorio sta se desavalo na Skupštini  :icon_scratch:
 Uostalom,niko ovde na forumu ne demantova ni rečenicu koju sam napisao,iz čega proizilazi da sam objektivno i istinito preneo dešavanje !

I , da se ne bi po 1000-ti put razvodnjavala priča !!!
 NIJE SPORAN KANDIDAT,NEGO NAČIN NA KOJI SE SVE SPROVODI !!!

Šta će biti ako se sutra pojavi neki baja sa još jačim vezama i uticajem,a postavi 10-ak uslova da nam bude "vodja" ?
 Opet prilagođavaj i menjaj Statut prema  kandidatu?
 A,šta ako nas taj izabrani kandidat otera u ... posle dva meseca,pa nekome padne na pamet da kandiduje Zoricu Brunclik,koja nam obeća da će zajedno sa Kemišem uraditi sve,da bajkeri postanu uvaženi članovi ovog društva ?
 Čuo sam masu argumenata zašto ne bi trebalo menjati Statut,ali ne čuh ni jedno objašnjenje,šta to toliko smeta kandidatu pa ne može da ispoštuje isti,već moramo da ga menjamo!!!
 Znači li to da su u MAS-u divljaci koje treba civilizovati,kako bi tek onda civilizovani klubovi mogli da udju u isti  ???
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #246 poslato: Decembar 14, 2009, 01:45:57 posle podne »
Vudu,statut ne mora da se menja.Lepo Zorica i Kemis udju u MAS,i stvar resena.Kandiduju se,i onda je sve na nama.Ako nam se ne svidi njihov rad,postoji UO,nadzorni organi,svrgnemo ih,javno lincujemo i dovedemo Sasu Popovica.I ponovo isto.Djordje David je nas clan,znaci da njega kandidujemo?Moze,ali njega to ne zanima.Neko rece-INTERES,Mici treba finansijski interes.Na to cu se samo nasmejati.
Meni je drago da MAS uspe u ovom trenutku.Koliko mi pomazemo u tome?Sednemo pred komp i pisi sta te volja.Koliko predsednika klubova je prisutno na ovom forumu?Bas ih zabole i za Mas i za nas.MK Civija se izdrzava od caffea i clanarine.Skup mozemo da pravimo,ali i ne moramo.Koliko ce klubova u sastavu MAS-a uci u 2010?Zasto vlada negativna atmosfera i na ovom forumu i u MAS?Zasto MK CIVIJA nekom bode oci?U jednom svom odgovoru sam rekao da su bajkeri izumrli kao i dinosaurusi.Mislim da ne gresim.
Vudu,moj savet je da sednete za sto,nadjete resenje,ili sve ovo ode u 3p...m...
Ova tema je vec otisla na siroko.Neko ce reci Mica,neko Vudu,neko Raja,neko da svi imaju neki interes...Ja danas nosim boje MK CIVIJE,ne iz interesa,vec iz ljubavi.

gordanmg

• Gost
« Odgovor #247 poslato: Decembar 14, 2009, 03:32:01 posle podne »

slusaj Gordane ja sam bio ubedjen da smo barem mi bajkeri normalni sto se toga tice ali pocinjes da me razocaravas. Zbog cega sad ti ovde popularizujes nekog i nesto sto te se uopste ne tice? ako smatras da statut nije u redu ti udji u MAS i probaj da utices na promenu istog a ne kao kukavica da podmeces jaja drugima. Hocu reci budi clan barem nekog kluba koji je u MAS-u i bori se za interse istog.

Shvati kajo oces tvoje pravo. Ja se borim da nas gledaju kao ljude, isao sam na protest pred skupstinu iako nisam u MAS-u.
Borim se za smanjenje reg, da ukinu porez na luksuz da dozvole reg na 3,6,9 meseci. Sve ovo sto sam ti naveo IMA veze sa ovom pricom i gde su ta tvoja kukavicja jaja!?!?!?!
Budi pametan pa rezonuj sam.

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #248 poslato: Decembar 14, 2009, 03:52:05 posle podne »
UH!!!

Da krenem redom:

- Sveto gde pise ( koji clan ) da clan kluba mora da bude 3 godine u MAS-u da bi bio kandidat za clanstvo u UO? Ali pise sledece:

Statut:

ČLAN 17.

Upravni odbor je organ upravljanja i ima pet članova koje Skupština bira iz redova članova. Predsednik,podpredsednik, sekretar i 2 člana Upravnog odbora. UO ima mogućnost da kooptira još 2 člana sa pravom glasa. Mandat članova UO traje dve godine i ista lica mogu ponovo biti birana, ako Skupština drugačije ne odluči.

Nasa je bruka i sramota da od preko 500 clanova iz klubova MAS-a nemamo kandidata koji ima petlju da se prihvati i uhvati u kostac sa problemima MAS-a...

Nisam bas siguran da''tudja ruka svrab cese''...

PS. Zurim , nastavicu sutra...

Van mreže CveleZEC

• Moto Manijak
« Odgovor #249 poslato: Decembar 14, 2009, 03:57:06 posle podne »

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #250 poslato: Decembar 14, 2009, 07:34:41 posle podne »
UH!!!

Da krenem redom:

- Sveto gde pise ( koji clan ) da clan kluba mora da bude 3 godine u MAS-u da bi bio kandidat za clanstvo u UO? Ali pise sledece:

Statut:

ČLAN 17.

Upravni odbor je organ upravljanja i ima pet članova koje Skupština bira iz redova članova. Predsednik,podpredsednik, sekretar i 2 člana Upravnog odbora. UO ima mogućnost da kooptira još 2 člana sa pravom glasa. Mandat članova UO traje dve godine i ista lica mogu ponovo biti birana, ako Skupština drugačije ne odluči.

Nasa je bruka i sramota da od preko 500 clanova iz klubova MAS-a nemamo kandidata koji ima petlju da se prihvati i uhvati u kostac sa problemima MAS-a...

Nisam bas siguran da''tudja ruka svrab cese''...

PS. Zurim , nastavicu sutra...

NOCO bez uvrede objasni kako si POSTAVLJEN NA MESTO PREDSEDNIKA i sta se sve izdesavalo da bi bio tu gde si bio! sto se tice MAS a bukvalno sam od pocetka treba da budemo  svi ko jedan a ne ovaj mi odgovara ovaj ne! Napravi ce se veliko SRANJE da se naprave ASOCIJACIJE I ASOCIJACIJE A TO NAMA NETREBA! Tako da je mom klubu kao i vecini klubova SVE jedno ;)vecina klubova pravi moto SKUPOVE sa ili bez MAS a ;) Za sad toliko od svete iz smedereva ;)

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #251 poslato: Decembar 14, 2009, 07:36:30 posle podne »
Ko dovodi ove sto ih nepoznajemo?
o cemu ti stvarno te ne razumem ??? ??? ???

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #252 poslato: Decembar 14, 2009, 08:00:06 posle podne »
pocelo je!!!!!

A sta mislite o ovome : Statut je donesen i treba se postovati a ne menjati kad god bi trebalo nekom za neke ciljeve ili nesto kao u skupstini svaka vlast menja zakon kako joj odgovara... ??? a i ako se promeni statut kako neko ko nije upucen u MAS i njegovu organizaciju moze resavati njegove probleme, mani ti sto on ima fantasticne ideje (Dinkic 1000e.....jaooo pa znate kriza)
Sto se tice kandidata ako je on stvarno spreman da bes interesa dodje na funkciju i stvarno uradi nesto dobro pa njemu sigurno nece biti problem da se tu i uclani (to "zeka iz daleka" rade samo oni koji hoce nesto da zatru)..
A ako vec dolazis na mesto predsednika ISPOSTUJ nas i prihvati nas statut i nasa pravila a ne zbog tebe da menjamo nasu ideologiju (postovanje,voznja bez granica,druzenje sa prijateljima,pomoc u svakom trenutku,ljubav medju bajkerima) ako si zato dosao dobrodosao nam...

NAPOMENA:ovo je mje licno misljenje i opet da kazem iz hiljadu glupih rodi se jedna dobra ideja...
pozdrav braci !!!!
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #253 poslato: Decembar 14, 2009, 08:12:20 posle podne »
                                                           *556

Peco brate mili objasni pojedincima,molim te,o cemu pisemo vec dva tri dana.

Ovde se neko pravi lud ili je stvarno lud.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #254 poslato: Decembar 14, 2009, 08:12:38 posle podne »
pocelo je!!!!!

A sta mislite o ovome : Statut je donesen i treba se postovati a ne menjati kad god bi trebalo nekom za neke ciljeve ili nesto kao u skupstini svaka vlast menja zakon kako joj odgovara... ??? a i ako se promeni statut kako neko ko nije upucen u MAS i njegovu organizaciju moze resavati njegove probleme, mani ti sto on ima fantasticne ideje (Dinkic 1000e.....jaooo pa znate kriza)
Sto se tice kandidata ako je on stvarno spreman da bes interesa dodje na funkciju i stvarno uradi nesto dobro pa njemu sigurno nece biti problem da se tu i uclani (to "zeka iz daleka" rade samo oni koji hoce nesto da zatru)..
A ako vec dolazis na mesto predsednika ISPOSTUJ nas i prihvati nas statut i nasa pravila a ne zbog tebe da menjamo nasu ideologiju (postovanje,voznja bez granica,druzenje sa prijateljima,pomoc u svakom trenutku,ljubav medju bajkerima) ako si zato dosao dobrodosao nam...

NAPOMENA:ovo je mje licno misljenje i opet da kazem iz hiljadu glupih rodi se jedna dobra ideja...
pozdrav braci !!!!
Mica je predlozen za predcednika mnogo mnogo ranije u mailovcu ;) nije prihvatio jer je posmatrao rad MAS a e sad je vecina da on povede bajkere ;) lepo je rekao JA NECU NA SILU DA UDJEM U PRICU ;) to je sad nasa odluka jel hocemo na GORE ili ..... :D

zmiga

• Gost
« Odgovor #255 poslato: Decembar 15, 2009, 12:45:42 pre podne »
nemojte se vise raspravljati kad ce mica biti predsednik *68

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #256 poslato: Decembar 15, 2009, 01:03:46 pre podne »
nemojte se vise raspravljati kad ce mica biti predsednik *68
oni to vec znaju samo nece da PRIZNAJU ;)

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #257 poslato: Decembar 15, 2009, 06:35:14 pre podne »
Ovo meni sve izgleda da su "dosli divlji da isteraju pitome". Svi koji lobiraju za tog nekog Micu imaju najvise "13" postova, a ostali preko nekoliko stotina.(cast izuzetcima)
Ja lobiram za Sandru! Ona ce biti predsednik svidelo se to nekome ili ne! :D
Небитни пролазник

Van mreže GS650G

• Vozac
  • *
« Odgovor #258 poslato: Decembar 15, 2009, 08:02:28 pre podne »
o cemu ti stvarno te ne razumem ??? ??? ???
Ovo pitanje i nije za tebe vec za razmisljane.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #259 poslato: Decembar 15, 2009, 08:39:53 pre podne »
Ovo pitanje i nije za tebe vec za razmisljane.

???