Vudu,statut ne mora da se menja.Lepo Zorica i Kemis udju u MAS,i stvar resena.Kandiduju se,i onda je sve na nama.Ako nam se ne svidi njihov rad,postoji UO,nadzorni organi,svrgnemo ih,javno lincujemo i dovedemo Sasu Popovica.I ponovo isto.Djordje David je nas clan,znaci da njega kandidujemo?Moze,ali njega to ne zanima.Neko rece-INTERES,Mici treba finansijski interes.Na to cu se samo nasmejati.
Meni je drago da MAS uspe u ovom trenutku.Koliko mi pomazemo u tome?Sednemo pred komp i pisi sta te volja.Koliko predsednika klubova je prisutno na ovom forumu?Bas ih zabole i za Mas i za nas.MK Civija se izdrzava od caffea i clanarine.Skup mozemo da pravimo,ali i ne moramo.Koliko ce klubova u sastavu MAS-a uci u 2010?Zasto vlada negativna atmosfera i na ovom forumu i u MAS?Zasto MK CIVIJA nekom bode oci?U jednom svom odgovoru sam rekao da su bajkeri izumrli kao i dinosaurusi.Mislim da ne gresim.
Vudu,moj savet je da sednete za sto,nadjete resenje,ili sve ovo ode u 3p...m...
Ova tema je vec otisla na siroko.Neko ce reci Mica,neko Vudu,neko Raja,neko da svi imaju neki interes...Ja danas nosim boje MK CIVIJE,ne iz interesa,vec iz ljubavi.