Mart 30, 2026, 05:56:10 posle podne

Autor Tema: Koga ????  (Pročitano 101971 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Markec

• Gost
Odg: Koga ????
« Odgovor #300 poslato: Decembar 16, 2009, 12:54:48 pre podne »
Evo ja ću da dam svoj doprinos i predložim vam neke slogane koje možete iskoristiti u daljoj borbi za vaše ciljeve:

Za sve NAS radi MAS!
Da nije MAS ne bi bilo ni VAS!
Sve VAS radi MAS!
Samo je MAS uz VAS!
Od daNAS samo MAS!
Ko se MASa krije bolje da ga nije!
MASonska je sreća pregolema, dođe SEKa a poreza nema!
Danas MAS sutra sve VAS!
Za sve VAS misli MAS!

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #301 poslato: Decembar 16, 2009, 12:55:31 pre podne »
ovo je samo moje lično mišljenje......

potpuno podržavam prvu rečenicu iz ovog citata.........znači treba se učlaniti u neki klub,član masa
e....to je srž svega.....prvo se učlaniš,pa onda dobiješ benificije..... ;)
ko kaze da nije clan KLUBA koji je u MAS u ???

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #302 poslato: Decembar 16, 2009, 01:01:52 pre podne »
Evo ja ću da dam svoj doprinos i predložim vam neke slogane koje možete iskoristiti u daljoj borbi za vaše ciljeve:

Za sve NAS radi MAS!
Da nije MAS ne bi bilo ni VAS!
Sve VAS radi MAS!
Samo je MAS uz VAS!
Od daNAS samo MAS!
Ko se MASa krije bolje da ga nije!
MASonska je sreća pregolema, dođe SEKa a poreza nema!
Danas MAS sutra sve VAS!
Za sve VAS misli MAS!

Pocinjes da preterujes i to tvoje preterivanje dosta vredja! Ukoliko ti nesto smeta okreni se i idi! Ima dosta drugih foruma gde mozes da seres po tudjem radu ali ovde neces! Pre svega ko si bre ti? Odakle si? Zna li tebe neko ili si se ovde pojavio da kopiras Patka koga smo oterali vec jednom!

Najbolje bi bilo da se smiris u protivnom letis sa foruma!!! Jer ovo je direktna uvreda na kompletan MAS!!!

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #303 poslato: Decembar 16, 2009, 01:21:58 pre podne »
Pocinjes da preterujes i to tvoje preterivanje dosta vredja! Ukoliko ti nesto smeta okreni se i idi! Ima dosta drugih foruma gde mozes da seres po tudjem radu ali ovde neces! Pre svega ko si bre ti? Odakle si? Zna li tebe neko ili si se ovde pojavio da kopiras Patka koga smo oterali vec jednom!

Najbolje bi bilo da se smiris u protivnom letis sa foruma!!! Jer ovo je direktna uvreda na kompletan MAS!!!

AMIN  !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže Diddy

• Suvozac
  • *
  • Pol: Žena
« Odgovor #304 poslato: Decembar 16, 2009, 01:44:26 pre podne »
Bez uvrede Dex ali dok sam citala bila mi je frka kad sam zamislila ton i sliku

mada odgovor je na mestu

>:D
Hiiiii Dexxter

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #305 poslato: Decembar 16, 2009, 09:55:58 pre podne »
E posto sam i ja jedan od onih koji su nosili ciglu za vas bazen i posto me Dexxter svrsrta u grupu ljudi koji voze od kafane do kafane i nisam pravi bajker, ne vozim motor iz ljubavi, ne putujem i imam kintu, vreme je da se odvojim iz vase price i odem sa ovog foruma. Zelim Vam svako dobro i uspesan rad i ugasite mi nalog, mada cu ja pokusati vec odmah posle ove poruke da ga ugasim.

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #306 poslato: Decembar 16, 2009, 09:57:53 pre podne »
E posto sam i ja jedan od onih koji su nosili ciglu za vas bazen i posto me Dexxter svrsrta u grupu ljudi koji voze od kafane do kafane i nisam pravi bajker, ne vozim motor iz ljubavi, ne putujem i imam kintu, vreme je da se odvojim iz vase price i odem sa ovog foruma. Zelim Vam svako dobro i uspesan rad i ugasite mi nalog, mada cu ja pokusati vec odmah posle ove poruke da ga ugasim.

ajde bre ne nalazi se bar ti prozvan ,ja volim kada mi neko kaze u oci a ovde ti nigde nisi  nasao sebe u kontextu

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #307 poslato: Decembar 16, 2009, 11:53:13 pre podne »
Nemoj da menjas teze! Podrzati Bike Rock Misiju i podrzati jednog coveka nije isto! 95% ( ako ne i citavih 100%) je na Kosovo islo ne zbog Mice vec zbog svih tih ljudi dole!!! Ako si ti licno isao samo zbog njega, ili ti je neko VEOMA blizak, ili...
Pa neka HD i svi ti ostali klubovi udju vec jednom u MAS, nek ucine MAS puno boljim,uspesnijim i uredjenijom organizacijom, ja cu im zbog toga skinuti kapu, ALI prvo neka udju a ne da kroje pravila i postavljaju uslove kakvi njima odgovaraju da bi usli bez obzira prema svima nama koji smo vec u MAS-u!!! MAS je i bez njih opstajao pre, a opstajace i dalje!
p.s. Jos jednom: Osim toga ja nesto ne videh da je HD klub sa Micom na celu napravio jos neko desavanje ili akciju po cemu su toliko iznad svih nas ostalih da treba menjati STATUT zbog njih i njihovog ulaska u MAS!
Menjati ststut zbog HD SRBIJA je cist promasaj.
Koliko je akcija napravilo i drugi moto klubovi pa niko nije hteo da menja statut jer se njemu tako cefnulo da bi bio "legalan" predsednik.Toliko ste frke digli oko misije Kosovo da ste cak i pljuvali HD ,a sada hocete i predsednika koji cak i nije CLAN MOTOASOCIJACIJE!!!
I OPET KAZEM SRAMOTA ZA MAS!!!!
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #308 poslato: Decembar 16, 2009, 03:15:57 posle podne »
 Marko isto mislimo...

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #309 poslato: Decembar 16, 2009, 03:52:12 posle podne »
Menjati ststut zbog HD SRBIJA je cist promasaj.
Koliko je akcija napravilo i drugi moto klubovi pa niko nije hteo da menja statut jer se njemu tako cefnulo da bi bio "legalan" predsednik.Toliko ste frke digli oko misije Kosovo da ste cak i pljuvali HD ,a sada hocete i predsednika koji cak i nije CLAN MOTOASOCIJACIJE!!!
I OPET KAZEM SRAMOTA ZA MAS!!!!
*556 *556 *556 *556 *556

« Poslednja izmena: Decembar 16, 2009, 06:52:10 posle podne od strane Ivta »

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #310 poslato: Decembar 16, 2009, 04:16:18 posle podne »
Marko isto mislimo...

Jedno pitanje za tebe NOCO sta rece pre par sati za micu ??? nesto mi sad ova i ona prica ne stima >:(

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #311 poslato: Decembar 16, 2009, 04:30:49 posle podne »
Ako si im reko brate MARKO.Pozdrav za tebe i VITEZE.

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
« Odgovor #312 poslato: Decembar 16, 2009, 04:42:12 posle podne »
Ako si im reko brate MARKO.Pozdrav za tebe i VITEZE.
Hvala Brate,pozdrav i za EXTREME!
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
« Odgovor #313 poslato: Decembar 16, 2009, 04:44:08 posle podne »
Evo i predloga od mene.
Neka se skupe popisi clanova moto klubova koji su u MAS-U,neka priloze popise skupstini i na osnovu broja clanova da svaki klub podnese predlog za predsednika MAS-a.Neka odluci vecina i prema glasovima i prema broju clanova moto kluba.
Ko ima vise taj dobija ;)
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #314 poslato: Decembar 16, 2009, 04:47:07 posle podne »
Kakav stav ima MAS prema sve blizim organizivanjem I otvaranjem klubova sa oznakama “SUPORT” (SUPORT-PODRSKA)
Znamo da se u Hrvatskoj,Sloveniji,Makedoniji,sad I u BiH nalaze klubovi “HELL’s ANGELS,GREMIUM,WOLF’s “    NJIHOV INTERES CE SIGURNO BITI SRBIJA !!!
Pre svega im je interesantan Beograd kao milionski grad I najveci u sirem okruzenju.
Svi znamo cime se bave….

Izvinjavam se sto se mesam ali jedan od takvih klubova vec ima ispostavu u Srbiji. Ne verujem da ce bas bilo koji od gore navedenih klubova da pita MAS dali da otvori ispostavu u Srbiji (mozda i gresim).
Evo o kom klubu se radi:

NIGHT WOLVES MG
www.nightwolves.rs

Neki su im vec i pozeleli dobrodoslicu:
14.12.2009
From: Mika boschista
To: NightWolves Serbia
Jedan pozdrav za Gorana Fonzu i sve clanove kluba.
Mika Arhangel , Zirovnica.

"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže džeger sabac

• Vozac
  • *
« Odgovor #315 poslato: Decembar 16, 2009, 04:54:58 posle podne »
Izvinjavam se sto se mesam ali jedan od takvih klubova vec ima ispostavu u Srbiji. Ne verujem da ce bas bilo koji od gore navedenih klubova da pita MAS dali da otvori ispostavu u Srbiji (mozda i gresim).
Evo o kom klubu se radi:

NIGHT WOLVES MG
www.nightwolves.rs

14.12.2009

Nevidim sta je Mika lose uradio ove godine 15 motora  iz MK CIVIJE je posetilo njihov skup u Skoplju
« Poslednja izmena: Decembar 16, 2009, 04:59:14 posle podne od strane vudu »

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #316 poslato: Decembar 16, 2009, 05:01:00 posle podne »
Evo o kom klubu se radi:

NIGHT WOLVES MG
www.nightwolves.rs

14.12.2009

Druze,ocigledno ne poznajes ni Miku ni Fonzu  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #317 poslato: Decembar 16, 2009, 05:02:36 posle podne »
Nevidim sta je Mika lose uradio ove godine 15 motora  iz MK CIVIJE je posetilo njihov skup u Skoplju

Ma daleko od toga da je uradijo nesto lose ja cak i neznam coveka ali je neko pomenuo "sta ako" krenu neki klubovi da otvaraju ispostave
pa sam samo dao primer da takve stvari vec postoje.
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
« Odgovor #318 poslato: Decembar 16, 2009, 05:05:55 posle podne »
Ma daleko od toga da je uradijo nesto lose ja cak i neznam coveka ali je neko pomenuo "sta ako" krenu neki klubovi da otvaraju ispostave
pa sam samo dao primer da takve stvari vec postoje.
Temu sam ja licno postavio na ovom forumu vezano za ovo pitanje,konkretno sam mislio na Helse.
U glavnom su bile provokativne poruke tipa us...a motka,sekire,samo neka dodju itd...
A sa druge strane nema nista povodom toga.Pored Vukova i ostalis stranih klubova mislim da ce se i oni pridruziti nasoj moto sceni uskoro.Neznam imam neki bzw osecaj za to.
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #319 poslato: Decembar 16, 2009, 06:20:51 posle podne »

Ja ne vidim gde sam ja tebe to svrstao??? Dobro procitaj moju poruku. Lepo sam napisao da ce se takva podela napraviti. I pre svega ti se vec duze vreme vozis sa ljudima iz raznih klubova iz Valjeva tako da ne vidim problem u svemu tome. S'obzirno da dosta vozis svoj motor zar ti ne bi bilo u interesu da postanes clan MAS-a. Samim tim napredovanjem MAS-a ce se vremenom napraviti takva podela. E sad ako ti sebe nalazis prozvan ja ti tu nista ne mogu. I lepo sam napisao ispod da ne zelim nikoga da uvredim ni prozovem vec sam dao primer. A podebljao sam deo teksta na koji si ti mislio i u kom si se nasao prozvan pa procitaj jos jedamput.

Zato sto je tada stvarno i radjeno za smanjenje svima u Srbiji. Ali ocigledno da to nije proslo. Sad ce mo pokusati samo za nas i kao sto vidis ne trazimo pomoc od svih bajkera u Srbiji kao ranije. Do sad smo radilo za sve a sad za nas. To su dve razlicite stvari. U svakom slucaju mozete da nam se prikljucite i postanete deo te price. Ne treba puno samo malo dobre volje.
A i kao sto vidis mi pokusavamo da napravimo jedno mesto gde ce pravi ljubitelji motociklizma moci da se skupe. Tako da ce se jednostavno napraviti ta cuvena podela ljudi koji imaju motor iz kurtoazije, imaju kintu, briga ih za neke duze voznje i zezanje, uzivanje i nas koji te motore stvarno vozimo iz ljubavi i pokusavamo da svako slobodno vreme provedemo na njima, obilazimo razne destinacije, dajemo poslednje pare i naravno bijemo kilometre i kilometre. I pored sve svoje bede i nestasice para i krize vozimo i vozimo. I naravno placamo taj luksuz isto toliko kao i oni koji su motor uzali da bi se provozali do grada i pokazali svoje dzepove.

Ovim ne zelim nikoga da prozivam niti uvredim. Jednostavno pokusavam nekim banalnim primerom da objasnim ovu situaciju i raspravku.