Vudu, ne vidim nijedan razlog zasto bi trosio vreme na odgovore Gordanu, ni ti, ni bilo ko drugi. On nije clan nijednog kluba, samim tim ni MAS-a, i nema nikakve veze sa citavom ovom pricom, sem sto unosi pometnju.
Meni nije jasna samo jedna stvar: Noca vec vise od godinu dana najavljuje ostavku, to svi znaju. I za sve to vreme, niko se nije pripremio da preuzme njegovo mesto, pa kandidata iz MAS-a nema. Vudu je istakao kandidaturu, pa je povukao, bez jasnog razloga. Onda se pojavljuje Mica kao eventualno resenje, ali bi njegov izbor povukao za sobom niz novih problema sto proceduralne, sto principijelne prirode (citaj: vredi li taj statut cemu, i ima li organizacija ciji se statut menja po potrebi ikakvog smisla). Mica je takodje znao da ce se Noca povuci, imao je dovoljno vremena da svoj klub uclani u MAS ukoliko je imao pretenzije na mesto predsednika MAS-a, ali to nije ucinio. Sta to znaci, izaberite me za predsednika, pa cu onda da uclanim svoj klub u MAS? Nema nikakvog smisla, ni logike.
Sto se kampanje tice, mislim da je ovde izneto dosta olakih obecanja koja bi trebalo da ispuni Mica, a da pritom on sam o tome nije ovde rekao nista. Umesto njega pricaju u-svakoj-corbi-mirodjija-Gordan i njegov prijatelj po stilu i hiperprodukciji besmislenih postova Sveta. Pitanje je koliko 'program' koji je ovde izlozen uopste ima osnova. Na primer, price o povlascenim uslovima kupovine goriva za clanove MAS-a najcistija su budalastina i uvreda za inteligenciju. Ako Mica to izdejstvuje, sto se mene tice, moze da se kandiduje i za predsednika republike, u meni ce imati sigurnog glasaca.
Moj predlog je da MAS-om do daljnjeg rukovodi upravni odbor, dok se ne pojavi regularan kandidat, ili bar dok Mica ne ispuni sve neophodne uslove za kandidaturu.