Mart 30, 2026, 05:56:00 posle podne

Autor Tema: Koga ????  (Pročitano 101965 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zodiac

• Gost
Odg: Koga ????
« Odgovor #380 poslato: Decembar 17, 2009, 07:24:18 posle podne »
Dodji u Čiviju i kandiduj se za predsednika slobodno reci šta nudiš kakva rešenja ubedi ljude i budi predsednik nemam ništa protiv ali da si to shvatio bi da niko ne može da vredja ni jednog člana MK Čivija i da licitira o njegovim pravima Mića je član našeg kluba i to počasni tako da je kandidat i to niko ne može osporiti više

Evo, zalagacu se da clanovi MK Civija dobiju popust na gorivo na Jugopetrolovim pumpama, najmanje 30%. Nema veze sto drzava diktira cenu goriva i sto popusta nema ni za Svetog Petra, ja cu da obecam i da ne trepnem. Takodje i popust kod osiguranja, i kancelariju, blond sekretaricu sa brusom broj 5, i par brucoskinja za pomoc na putu 24/7. Evo, to su resenja koja nudim. A sad da me izaberete za predsednika, ovakva ponuda se ne odbija, to je vec 'reseno'. Ili ipak nije?

Dakle, uz svo postovanje prema tvom klubu, MK Civija nema mandat da postavlja predsednika MAS-a. Postavite Micu za predsednika svog kluba, pa ga kandidujte za predsednika MAS-a. Sve drugo nije regularno, nego burazerski i preko kolena, protivno svim pravilima. I statutarnim i ljudskim. A to nista dobro nece doneti MAS-u. Nemojte da pravite budale od ljudi ovde.
« Poslednja izmena: Decembar 17, 2009, 07:47:58 posle podne od strane zodiac »

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #381 poslato: Decembar 17, 2009, 07:39:34 posle podne »
Zasto onda hocete da menjate statut?Da li pocasni clanovi vaseg kluba imaju isti status kao regularni clanovi?.Vas pocasni clan ima svoj klub koji nije u MASu.Koji je njegov cilj i motiv da bude predsednik Asocijacije kada nije ni clan iste. Ako su neki klubovi imali neke koristi od tog coveka neka ga glasaju zasto bi ga glasali mi ostali kada nije ni nas clan niti vozi sa nama niti ga poznajemo?

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #382 poslato: Decembar 17, 2009, 08:43:02 posle podne »
Evo, zalagacu se da clanovi MK Civija dobiju popust na gorivo na Jugopetrolovim pumpama, najmanje 30%. Nema veze sto drzava diktira cenu goriva i sto popusta nema ni za Svetog Petra, ja cu da obecam i da ne trepnem. Takodje i popust kod osiguranja, i kancelariju, blond sekretaricu sa brusom broj 5, i par brucoskinja za pomoc na putu 24/7. Evo, to su resenja koja nudim. A sad da me izaberete za predsednika, ovakva ponuda se ne odbija, to je vec 'reseno'. Ili ipak nije?

Dakle, uz svo postovanje prema tvom klubu, MK Civija nema mandat da postavlja predsednika MAS-a. Postavite Micu za predsednika svog kluba, pa ga kandidujte za predsednika MAS-a. Sve drugo nije regularno, nego burazerski i preko kolena, protivno svim pravilima. I statutarnim i ljudskim. A to nista dobro nece doneti MAS-u. Nemojte da pravite budale od ljudi ovde.

Oni NE PRAVE- oni su vec NAPRAVILI BUDALE OD SVIH NAS na predhodnoj Skupstini MAS-a!!! Svaki klub koji se nalazi u MAS-u PONIZEN je, i proglasen NESPOSOBNIM ovakvim postupkom  predlagaca.
Pa kada ste toliko jaki i veliki( predlagaci) sto svoje predsednike klubova ne kandidovaste, vec gurate i poturate ljude koji dosad nisu imali veze sa MAS-om, ili te iste ne ubedite da stupe u MAS kao i svaki drugi klub- pa i vas?!?
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #383 poslato: Decembar 17, 2009, 08:49:31 posle podne »
GRUNFE bez reci  *603 *603 *603 *603 *603 ako si im reko.

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #384 poslato: Decembar 17, 2009, 09:25:42 posle podne »
 :) e sveto mucenice.....
« Poslednja izmena: Decembar 18, 2009, 12:15:56 pre podne od strane bokilic »
brm brmmmmmmmm

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #385 poslato: Decembar 17, 2009, 09:42:04 posle podne »
Svaka cast ko u ovoj temi moze biti pametan >:D
Ja ne mogu!!!!!!!!
Par stvari i pitanja
Ovde imam jako dobre prijatelje,i nebih hteo da ih izgubim zbog loseg tumacenja situacije
1 Da li imamo osim Mice jos nekog kandidata
2 Da li Mica krsi pravilnik MAS-a,ako postane pretsednik,a nije clan iste
3 Da li je regularno da postene pretsednik MAS-a,kao pocasni clan nekog drugog  kluba
4 Da li postoji mogucnost da 26-og,pristupi MAS-u,sa svojim HD klubom,i da se istog trena kandiduje za pretsednika
Ovo zadnje pitanje me najvise interesuje,jer ja nisam ni advokat,ni pravnik,ni.....,ja sam samo osoba,koji zeli dobro MAS-u,a pre svega dobru voznju i druzenje sa svojom bracom.
Toliko od mene

MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #386 poslato: Decembar 17, 2009, 10:12:33 posle podne »
Moji ljudi iz kluba i ja smo dobro razmislili i doneli odluku da mora da bude po statutu MAS-a,a to je do necemo da glasamo za presedan i da necemo da podrzimo niciju kandidaturu ako se krsi ustav MAS-a!Sednicu predlazem da odlozimo za januar jer mnogi predstavnici klubova nece da mogu da joj prisustvuju i time se gubi na kvalitetu samog rada skupstine a i veca je verovatnoca manipulacije!
« Poslednja izmena: Decembar 17, 2009, 10:38:15 posle podne od strane Vladica69 »
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #387 poslato: Decembar 17, 2009, 10:14:20 posle podne »

1 Da li imamo osim Mice jos nekog kandidata

Koliko znam na poslednjoj Skupstini ih je bilo.

2 Da li Mica krsi pravilnik MAS-a,ako postane pretsednik,a nije clan iste

MOTO ASOCIJACIJA SRBIJE

STATUT
                           SPORTSKOG MOTOCIKLISTICKOG UDRUZENJA
                                    MOTO KLUBOVA SRBIJE – MAS

IV CLANSTVO U MAS-u

CLAN 11.

clanovi MAS-a su moto klubovi Srbije koji svojim aktivnostima doprinose ostvarivanju ciljeva I zadataka MAS-a
clan MAS-a moze postati svaki moto klub Srbije koji prihvata odredbe ovog Statuta
clanstvo u MAS-u se stice podnosenjem pristupnice I upisom u registar MAS-a
svi clanovi imaju jednaka prava

3 Da li je regularno da postene pretsednik MAS-a,kao pocasni clan nekog drugog  kluba

Dali bi ja, kao pocasni clan M.K. Road Kings-a mogao da postanem Predsednik i donosim odluke za vas?!? Cisto sumnjam!!!

4 Da li postoji mogucnost da 26-og,pristupi MAS-u,sa svojim HD klubom,i da se istog trena kandiduje za pretsednika

Nakon Skupstine odrzane 14. marta 2009. godine i izmena usvojenih tom prilikom Skupstina je jednoglasno usvojila PRAVILNIK MAS-a

PRAVILNIK MOTO ASOCIJACIJE SRBIJE

Clan 8.

Prijem novih klubova u clanstvo MAS-a obavlja se na prvoj Skupstini u godini. Novi klub prve godine dobija status privremenog clana. Prve godine ce Skupstina pratiti rad i aktivnost novog kluba i tek na prvoj skupstini sledece godine odlucivace o dodeljivanju statusa punopravnog clana MAS-a za taj klub;

4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #388 poslato: Decembar 17, 2009, 10:30:25 posle podne »
Ne radi se ovde ko ima ......,ko nema.Cist primer je Noca.Covek je jurio i zalagao se kao konj,trosio svoje vreme,novac,zivce itd,i na kraju mu neko kaze ,ti nisi uradio nista.Nikad se sa tim necu sloziti,mozda je uradio malo,ali nikako nije mogao da uradi nista,ni on,ni oni pre njega,mada,moje licno misljenje da je MAS,u zadnje 2 godine,dok je Noca bio pretsednik,otisao,ne jedan,nego vise stepenika napred,i moj klub i ja mu se na tome zahvaljujemo.Nocu poznajem dugo godina,i super smo prijatelji,,i gledajuci kroz sta je  on prolazio 2 godine,trosio licno njegov novac za sve sastanke, MAS-a,odricao se svojih obaveza,porodice i ko zna cega sve,a na kraju mu neki  ni hvala nisu rekli.Pokusaj te sebe da stavite u ovu poziciju,ja sebe tu ne vidim,a verujem i mnogi drugi.Svako ko se kandituje za pretsednika,svaka mu cast,
Za sada je to samo Mica,i ja ga podrzavam.Vidim da neki jesu neki nisu,kazu nije clan,kazu jeste clan,ljudi,u svim situacijama birajmo manje zlo,a,ako ostanemo bez i jednog pretsednika,to je za sve nas,vece zlo

E vala, svaka ti čast za ovo; kao da si mi prepisivao misli iz glave. Pa i ja se sećam kada je Noca pre 2 godine dolazio u Valjevo sa pričom da se MAS pomeri sa mrtve tačke.
 Smem da se kladim da većina nije ni znala šta se dešava uopšte sa Mas-om, da li postoji uopšte ta organizacija, itd.
  Slušam ovde non-stop sranja od pojedinaca , te osnivači, te stari bajkeri, te poštovanje, bla, bla, bla...
  što se niko od njih ne seti da poput Noce, bar pokrene Mas koliko bilo a ne da bude godinama mrtvo slovo na papiru. Budimo realni, bar se nešto dešava i nekog reda sada ima.
  Potrudimo se da tako i ostane, i da ga unapredimo još više.

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #389 poslato: Decembar 17, 2009, 10:36:07 posle podne »
Darko se malo opio od farbe i raznih lakova nemoj da mu zamerite  ;D ;D ;D
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #390 poslato: Decembar 17, 2009, 10:39:28 posle podne »
KAO CLAN NADZORNOG ODBORA ZAHTEVAM DA SE SLEDECA SKUPSTINA ODLOZI ZA JANUAR 2010!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #391 poslato: Decembar 17, 2009, 10:44:21 posle podne »

sta je to po tvom misljenju dovoljno za jedan mandat?

zodiac

• Gost
« Odgovor #392 poslato: Decembar 17, 2009, 10:46:35 posle podne »
Mudro zboris, Vladice. Voleo bih da su svi u MAS-u tako principijelni, i zao mi je kad vidim da nisu. Nema razloga da se ovde ista radi ispod zita i gura preko veze, uz obilato gazenje statuta. Da sacekamo mi jos koju kandidaturu, ovog puta regularnu, da se strasti smire i glave ohlade, pa da se izglasa predsednik kako dolikuje.

zodiac

• Gost
« Odgovor #393 poslato: Decembar 17, 2009, 10:51:50 posle podne »
sta je to po tvom misljenju dovoljno za jedan mandat?

Moram da priznam da nisam najbolje razumeo pitanje. Ja sam rekao da MK Civija nema mandat, odnosno pravo, da postavlja predsednika MAS-a, jer ima jos pedeset klubova koji se za to pitaju. A iz izlaganja nekih vasih clanova moglo se zakljuciti da je to vec 'reseno', i da se samo ceka skupstina, pa da se ozvanici. Znaci, nas ostale ko jebe, dogovorili se vi i Sveta, pa udri. Nije lepo, jebiga.

Ako je pitanje bilo kakve uslove treba da zadovolji Mica da bi osvojio mandat, odgovor se nalazi na prethodnoj stranici, Grunf je citirao statut, sve je jasno kao dan.

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #394 poslato: Decembar 17, 2009, 10:54:44 posle podne »
Moram da priznam da nisam najbolje razumeo pitanje. Ja sam rekao da MK Civija nema mandat, odnosno pravo, da postavlja predsednika MAS-a, jer ima jos pedeset klubova koji se za to pitaju. A iz izlaganja nekih vasih clanova moglo se zakljuciti da je to vec 'reseno', i da se samo ceka skupstina, pa da se ozvanici. Znaci, nas ostale ko jebe, dogovorili se vi i Sveta, pa udri. Nije lepo, jebiga.

Ako je pitanje bilo kakve uslove treba da zadovolji Mica da bi osvojio mandat, odgovor se nalazi na prethodnoj stranici, Grunf je citirao statut, sve je jasno kao dan.
malo sam mozda i ja pogresno razumeo.
pitanje je bilo koje uslove mora da zadvodolji klub da bi predlagao predsednika..tako nekako ako se preformulise

zodiac

• Gost
« Odgovor #395 poslato: Decembar 17, 2009, 11:01:02 posle podne »
Klub moze da predlozi bilo koga za predsednika, ukoliko kandidat zadovoljava uslove iz statuta. Ovde to nije slucaj, i Micina kandidatura je, bez obzira sto je pocasni clan MK Civija, potpuno neregularna. Iz prostog razloga sto on ima svoj maticni klub, a MK Civija to nije, i sto taj klub uopste nije u asocijaciji. Mislim da nijednom klubu nije u interesu da se krsi statut asocijacije; u suprotnom, asocijacija nema razloga da postoji.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #396 poslato: Decembar 17, 2009, 11:04:41 posle podne »
Klub moze da predlozi bilo koga za predsednika, ukoliko kandidat zadovoljava uslove iz statuta. Ovde to nije slucaj, i Micina kandidatura je, bez obzira sto je pocasni clan MK Civija, potpuno neregularna. Iz prostog razloga sto on ima svoj maticni klub, a MK Civija to nije, i sto taj klub uopste nije u asocijaciji. Mislim da nijednom klubu nije u interesu da se krsi statut asocijacije; u suprotnom, asocijacija nema razloga da postoji.

Apsolutno se slazem sa tobom brate.

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #397 poslato: Decembar 17, 2009, 11:14:58 posle podne »
*556 *556 *603 *603

zmiga

• Gost
« Odgovor #398 poslato: Decembar 18, 2009, 12:06:35 pre podne »
mica mica mica mica mica mica mica mica mica mica mica mica mica mica mica *528

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #399 poslato: Decembar 18, 2009, 12:31:51 pre podne »
mica mica mica mica mica mica mica mica mica mica mica mica mica mica mica *528