Mart 30, 2026, 05:57:26 posle podne

Autor Tema: Koga ????  (Pročitano 102003 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Odg: Koga ????
« Odgovor #420 poslato: Decembar 18, 2009, 05:16:25 posle podne »
Grunfe,necu da citiram nikoga.Dobro si pitao,koliko ce klubova ostati posle 26-tog,pominjes osnivanje novih asocijacija...Meni sve ovo lici na sranje,pardon SRANJE.5o klubova ne zeli da se dogovori.5 klubova ovde se prepucava,i koje resenje je za ovu situaciju?Ko vidi izlaz i da svi budu srecni i zadovoljni?Vudu je povukao kandidaturu??? NEKA IZNESE SVOJ PLAN I PROGRAM.Ako bude OK ubedjujemo ljude  zajedno da daju njemu glas.Ako biramo predsednika po lepoti,ajd da biramo predsednicu,lepse mi zvuci.
*603 *603 *603 *600

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #421 poslato: Decembar 18, 2009, 05:41:42 posle podne »
I da pitam nekoga,da li ce vaziti pravilo jedan grad,jedan skup,za klubove koji napuste MAS?Npr Sveta izadje iz MAS,automatski u Smederevu dva skupa u istom terminu.

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #422 poslato: Decembar 18, 2009, 05:55:23 posle podne »
pa naravno da neće.....onaj ko nije u masu,ne mora da poštuje pravila masa.......mada kako su stvari krenule,ni onaj ko je član masa izgleda da ne mora da poštuje pravila masa  ;)

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #423 poslato: Decembar 18, 2009, 06:03:25 posle podne »
Grunfe,necu da citiram nikoga.Dobro si pitao,koliko ce klubova ostati posle 26-tog,pominjes osnivanje novih asocijacija...Meni sve ovo lici na sranje,pardon SRANJE.5o klubova ne zeli da se dogovori.5 klubova ovde se prepucava,i koje resenje je za ovu situaciju?Ko vidi izlaz i da svi budu srecni i zadovoljni?Vudu je povukao kandidaturu??? NEKA IZNESE SVOJ PLAN I PROGRAM.Ako bude OK ubedjujemo ljude  zajedno da daju njemu glas.Ako biramo predsednika po lepoti,ajd da biramo predsednicu,lepse mi zvuci.

OPET moram da skrecem paznju! Lepo na pocetku posta pise:
Ako ce mo retoricki:
MAS mora dobiti predsednika.Mora biti izmena u svemu.Koliko je klubova van MAS-a,i kome oni polazu racune?Koliko ce klubova ostati u MAS-u posle 15.01.2010?Koliko MOTOASOCIJACIJA je potrebno da bude u Srbiji?Pitanja mogu postavljati do sutra,ali konkretnih odgovora nema.Nece ni biti...
Ako cemo iskreno ti si prvi povukao takvu paralelu, moj post samo govori o protiv tezi svega gore navedenog!
DA! SVE OVO I JESTE SRANJE! Ali ne zato sto smo mi to tako hteli, vec su sranje, pardon SRANJE, zapoceli klubovi predlagaci! Izvolite, predlozite Coru ili Krkelju i nemam nista protiv, ali predloziti coveka koji nije u MAS-u, pritom je "Pocasni clan" kluba.... Pa zar nas TOLIKO SAMTRATE RETARDIRANIMA I MAOLUMNIMA?!?
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #424 poslato: Decembar 18, 2009, 06:19:43 posle podne »
Gde je sad onaj CIN CIN on je rekao da ce da se kandiduje.

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #425 poslato: Decembar 18, 2009, 06:35:43 posle podne »
Imamo mi jos pocasnih clanova,imamo dovoljno i svojih redovnih clanova,imali smo i preko 2000 motora na nasem skupu.Ja nikog ne nazivam kojekakvim imenima.MK Civija je mnogo jaka i takva ce i ostati,bilo u MAS-u ili van njega.Tu je i 26.12.Ako nemate koga,manite se prepucavanja i dizanja tenzije.Ponasate se kao gubitnici.Statut se ne krsi,odnesite ga nekom pravniku,nek malo bolje vam pojasni.Sad vam bode oci i Ulcinj.Djeru je licno Noca stavio kao tacku dnevnog reda pre godinu dana.Djera je otisao,sad je neko drugi trn u oku.Koliko je ispisano stranica,i sve mlacenje prazne slame.Jel ovaj forum privatno vlasnistvo od 2-3 kluba?Ako jeste,zamolicu administratore da obrisu moj nalog.KAKAV JE PROGRAM VUDU IZNEO,I DA LI GA JE UOPSTE IMAO?I da li MK Valjevo neko bije po usima da glasaju za Micu?
Ova tema bas smara,odo ja u foto

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #426 poslato: Decembar 18, 2009, 07:22:15 posle podne »
Imamo mi jos pocasnih clanova,imamo dovoljno i svojih redovnih clanova,imali smo i preko 2000 motora na nasem skupu.Ja nikog ne nazivam kojekakvim imenima.MK Civija je mnogo jaka i takva ce i ostati,bilo u MAS-u ili van njega.Tu je i 26.12.Ako nemate koga,manite se prepucavanja i dizanja tenzije.Ponasate se kao gubitnici.Statut se ne krsi,odnesite ga nekom pravniku,nek malo bolje vam pojasni.Sad vam bode oci i Ulcinj.Djeru je licno Noca stavio kao tacku dnevnog reda pre godinu dana.Djera je otisao,sad je neko drugi trn u oku.Koliko je ispisano stranica,i sve mlacenje prazne slame.Jel ovaj forum privatno vlasnistvo od 2-3 kluba?Ako jeste,zamolicu administratore da obrisu moj nalog.KAKAV JE PROGRAM VUDU IZNEO,I DA LI GA JE UOPSTE IMAO?I da li MK Valjevo neko bije po usima da glasaju za Micu?

Znas kako, na ovom forumu sam od samog pocetka, a imam utisak da se ti sa ovakvim postom osecas kao gubitnik.

Odjednom je ovaj forum zivnuo! Za mene iznenadjujuce pozitivno, jer konacno forum kao takav tome i sluzi. Da se druzimo, razmenimo iskustva i misljenja.
Sta se to desilo sa pojedinim forumasima, odjednom, cim je otvorena ova tema, dodju  registruju se, raspravljaju  i ucestvuju u raspravi povodom ove , a i drugih slicnih tema? Cini mi se da je izbor predsednika MAS-a! Samo zato??? Gde su bili do sada?

Zasto sad da ti administratori brisu nalog kad tek imas stotinak postova. Nastavi da pises u skladu sa pravilima foruma i nece biti problem. Nema potrebe da sad podvlacis rep i bezis. Meni to deluje kukavicki, a na tebi je da odliucis.

Druzenja je bilo i ranije, sad trenutno malo vise. Proci ce i taj izbor, izabrace se predsednik i njegov tim, a mi ostali cemo se i dalje ako Bog da, druziti u jos vecem broju.

Zato Sekula, ostani iskuliraj! Verujem da imas iskustva vezana za motore i da ta iskustva ces sa nama rado podeliti.
Небитни пролазник

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #427 poslato: Decembar 18, 2009, 07:40:59 posle podne »
Au Miso,moram u foto,tamo je Kuratista sa novim tetama

Van mreže grunf014

• Bajker Bez Granica
  • Yamaha XJ 900s Diversion Streetfighter
    • M.K.Valjevo
« Odgovor #428 poslato: Decembar 18, 2009, 10:24:43 posle podne »

Kao prvo, posto vidim da govoris u MNOZINI, sve gore napisano je MOJE i SAMO MOJE MISLJENJE I STAV O SVEMU OVOME! Stavove MK Valjevo ce izneti osoba koja je za to zaduzena.
To, koje i iz kojih razloga stavio Djeru kao tacku dnevnog reda me ne zanima. To morate videti sa njim. Isto tako zasto je Djera otisao me ne interesuje jer je to vasa interna stvar. E sad u zajednickom dvoristu me i te kako interesuje, jer to je dvoriste SVIH NAS!
Pored toga me ne interesuje ni koliko vas klub ima redovnih, pocasnih i svih drugih clanova, jer to je stvar samo vaseg kluba.
Ne, ovo ni najmanje nije mlacenje prazne slame. Ovo je forum SVIH NAS i SVAKO IMA PRAVO DA KAZE STA MISLI!
To dali je VUDU imao program i kakav moraces njega da pitas, ja mu nisam ni advokat, ni zastupnik.
Ja, LICNO, sam smatrao MK Civije( kao i MC Srem) jednim od najvecih i najorganizovanijih klubova na ovom prostoru. Isto tako vrlo sam cesto bio i gost u klubskim prostorijama MK Civija( vise nego i pojedini clanovi kluba). Sada, pod ovakvim okolnostima, zbog ovog JAJARENJA, MOJE MISLJENJE o klubu MK Civija i MC Srem je ravno nuli( ne bih da upotrebim ni jednu ruznu rec)!
« Poslednja izmena: Decembar 18, 2009, 11:35:36 posle podne od strane grunf014 »
4 TOCKA SLUZE ZA PREVOZ TELA- 2 SU ZA DUSU!!!

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #429 poslato: Decembar 18, 2009, 10:30:57 posle podne »

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #430 poslato: Decembar 18, 2009, 10:36:16 posle podne »
 a uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *302 *302 *302

zodiac

• Gost
« Odgovor #431 poslato: Decembar 19, 2009, 12:04:27 pre podne »
Svaka cast, momci. Pokazali ste sasvim neumerenu osionost i bahatost, vi ste najveci, najpametniji i najbitniji, vazniji su vasi pocasni clanovi od predsednika klubova, statut ko jebe, klubove ko jebe, forum ko jebe, tudje misljenje ko jebe, za vas je sve 'reseno' cim ste vi resili. A Sveta ce da bude najveci klub u Smederevu cim ga Mica spasi od Hellsa, i ima da pravi bar sest skupova godisnje. Samo nastavite sa kampanjom, dok se svi ne nadrkaju i odjebu vas. Pa pravite asocijaciju izmedju sebe, vama ionako niko ne treba.

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #432 poslato: Decembar 19, 2009, 12:20:39 pre podne »
Svaka cast, momci. Pokazali ste sasvim neumerenu osionost i bahatost, vi ste najveci, najpametniji i najbitniji, vazniji su vasi pocasni clanovi od predsednika klubova, statut ko jebe, klubove ko jebe, forum ko jebe, tudje misljenje ko jebe, za vas je sve 'reseno' cim ste vi resili. A Sveta ce da bude najveci klub u Smederevu cim ga Mica spasi od Hellsa, i ima da pravi bar sest skupova godisnje. Samo nastavite sa kampanjom, dok se svi ne nadrkaju i odjebu vas. Pa pravite asocijaciju izmedju sebe, vama ionako niko ne treba.
*319

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #433 poslato: Decembar 19, 2009, 12:59:58 pre podne »

AMIN  *556

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #434 poslato: Decembar 19, 2009, 01:01:29 pre podne »

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #435 poslato: Decembar 19, 2009, 09:14:13 pre podne »
Stvarno ne znam ko je gubitnik,3 jaka kluba mogu da naprave asocijaciju.U MAS-u,ostaje jos 40 klubova.Onda ste vi POBEDNICI.Vi nazivajte Civiju kako hocete,ali mi nikoga nismo uvredili.Pricate u prazno,pominjete krsenje statuta,koji je pun propusta.Tumaci ga kako se kome digne.Alo momci,nadjite pravnika da vam ga malo pojasni.Koliko klubova ima u Srbiji,i zasto svi nisu pod patronatom MAS-a?Gde su oni?Novih klubova je svakog dana sve vise,zar ne treba postaviti neke standarde i za to?Klub koji je za 2 moto skupa ugostio 4500 motora,klub koji ima prostorije od preko 200 kvadrata,klub koji ima disciplinu na zavidnom nivou,neko da nazove jajarama?Nas predsednik i ekipa oko njega imaju podrsku svih clanova.Svaki clan ima pravo da sazove vanrednu skupstinu i ako misli da grese,da zatrazi smenu citavog rukovodstva.Civija je iznela svoje,ajde da i Vi konacno iznesete vas predlog.Evo,moj licni stav je da pozovemo Simsona.On je moj kandidat.

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
« Odgovor #436 poslato: Decembar 19, 2009, 11:08:19 pre podne »
Stvarno ne znam ko je gubitnik,3 jaka kluba mogu da naprave asocijaciju.U MAS-u,ostaje jos 40 klubova.Onda ste vi POBEDNICI.Vi nazivajte Civiju kako hocete,ali mi nikoga nismo uvredili.Pricate u prazno,pominjete krsenje statuta,koji je pun propusta.Tumaci ga kako se kome digne.Alo momci,nadjite pravnika da vam ga malo pojasni.Koliko klubova ima u Srbiji,i zasto svi nisu pod patronatom MAS-a?Gde su oni?Novih klubova je svakog dana sve vise,zar ne treba postaviti neke standarde i za to?Klub koji je za 2 moto skupa ugostio 4500 motora,klub koji ima prostorije od preko 200 kvadrata,klub koji ima disciplinu na zavidnom nivou,neko da nazove jajarama?Nas predsednik i ekipa oko njega imaju podrsku svih clanova.Svaki clan ima pravo da sazove vanrednu skupstinu i ako misli da grese,da zatrazi smenu citavog rukovodstva.Civija je iznela svoje,ajde da i Vi konacno iznesete vas predlog.Evo,moj licni stav je da pozovemo Simsona.On je moj kandidat.

PA NAPRAVITE JE I NE SERI VISE

MK SPID

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #437 poslato: Decembar 19, 2009, 11:16:35 pre podne »
TI CES DA KAZES DA NE SEREM,AL VAM JE PROGRAM

Van mreže MAGNUM

• Totalni Moto Manijak
  • HARLEY DAVIDSON NIGHTSTER
    • MP MOTOR
« Odgovor #438 poslato: Decembar 19, 2009, 11:18:44 pre podne »
TI CES DA KAZES DA NE SEREM,AL VAM JE PROGRAM

DA,JA ZASTO NE.NE BIH SMEO ILI STA?CIJI PROGRAM?
MK SPID

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #439 poslato: Decembar 19, 2009, 11:29:42 pre podne »
Video sam koliko vas je bilo za proteste u vezi smanjenja registracije,Moj klub je doveo 15-20 ljudi.Vidim koliko vam ljudi posecuju vase skupove.Daj ti predlog i nesto konkretno,zar Mica mora da bude izabran?Ne vidim da se neki drugi kandidat predstavlja.Mica je budala sto se uopste i stavlja u ovo.Na kraju ce i on reci zabole i mene.