Korisničko ime
Lozinka
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Marta kako ja to palim nije mi jasno na sta si mislio samo kazem daje sa ovom temom vec dosta.
Stvarno ne znam ko je gubitnik,3 jaka kluba mogu da naprave asocijaciju.U MAS-u,ostaje jos 40 klubova.Onda ste vi POBEDNICI.Vi nazivajte Civiju kako hocete,ali mi nikoga nismo uvredili.Pricate u prazno,pominjete krsenje statuta,koji je pun propusta.Tumaci ga kako se kome digne.Alo momci,nadjite pravnika da vam ga malo pojasni.Koliko klubova ima u Srbiji,i zasto svi nisu pod patronatom MAS-a?Gde su oni?Novih klubova je svakog dana sve vise,zar ne treba postaviti neke standarde i za to?Klub koji je za 2 moto skupa ugostio 4500 motora,klub koji ima prostorije od preko 200 kvadrata,klub koji ima disciplinu na zavidnom nivou,neko da nazove jajarama?Nas predsednik i ekipa oko njega imaju podrsku svih clanova.Svaki clan ima pravo da sazove vanrednu skupstinu i ako misli da grese,da zatrazi smenu citavog rukovodstva.Civija je iznela svoje,ajde da i Vi konacno iznesete vas predlog.Evo,moj licni stav je da pozovemo Simsona.On je moj kandidat.
... Mica je povukao kandidaturu.....
Mudro zboris,nastavi sa objasnjenjima sta znaci koja rec u nasem jeziku.Oprosti,koji ti je broj cizama,kad na svoju slavu sedis za kompijuterom,a ne sa gostima ?Ajd da lakse proslavis,evo informacije za tebe,Mica je povukao kandidaturu.....
Ja sam za odlaganje skupstine da bi se malo ohladile glave i smirile strasti!Nista nam ne znaci koji dan odlaganja!
od utorka najavljuju bolje vreme