Mart 30, 2026, 11:12:25 posle podne

Autor Tema: Par pitanja  (Pročitano 5075 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Markec

• Gost
Par pitanja
« poslato: Decembar 17, 2009, 05:53:10 posle podne »
1. Interesuje me da li je dozvoljeno vređanje preko privatnih poruka ili se to toleriše samo administratorima?
2. Da li zabranjeno citirati nekoga u potpisu?

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Lutalica na dva tocka!!!
Odg: Par pitanja
« Odgovor #1 poslato: Decembar 17, 2009, 05:56:05 posle podne »
Ovde je sve dozvoljeno i sta da se radi ako ce se zalis mozes kod milosa u park prima stranke od 1`6 do pola 15 i to ti je to :D

Markec

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Decembar 17, 2009, 06:29:09 posle podne »
Ovde je sve dozvoljeno i sta da se radi ako ce se zalis mozes kod milosa u park prima stranke od 1`6 do pola 15 i to ti je to :D

Beše petkom prima žalbe?  :icon_scratch:

Van mreže marta63

• Bajker Bez Granica
  • Lutalica na dva tocka!!!
« Odgovor #3 poslato: Decembar 17, 2009, 06:33:03 posle podne »
Ma jok na drugi dan cetvrtka :D :D

Van mreže bucow

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #4 poslato: Decembar 17, 2009, 06:34:33 posle podne »
Ma jok na drugi dan cetvrtka :D :D
dodji juce  :D :D :D

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Decembar 17, 2009, 07:11:21 posle podne »
1. Interesuje me da li je dozvoljeno vređanje preko privatnih poruka ili se to toleriše samo administratorima?
2. Da li zabranjeno citirati nekoga u potpisu?

Sto se vredjanja tice ne sme da se iznosi javno. Privatne poruke su privatna stvar clanova i u njima mozes da pises sta god pozelis. Te poruke ne moze niko da vidi niti proveri osim posiljaoca i primaoca iste.

Sto se citata u potpisu tice stvar je mnogo prosta. Potpis u svom profilu je licna stvar svakog clana. Mozes da napises sta god hoces. Ali ja kao clan ne dozvoljavam da moj citat stavljas u svoj potpis. Kao prvo neznam te da bih ti tako nesto dozvolio a kao drugo ti i ja smo imali mali duel ili prepirku, kako god, juce i takvo ponasanje je cist primer podjebavanja konkretno MENE.

Ako ti se ovde nesto ne svidja slobodno mozes da napustis forum. Niko te ne primorava da ovde ostanes i da provociras. Pre svega sta mi znamo o tebi? Ko si ti? Pojavljujes se ovde kao totalni anonimus i direktno se mesas u rad samog MAS-a a nisi ni clan istog. Prvo i osnovno, a to je i kultura koju nosis iz svoje kuce, ukoliko zelis negde da se dopisujes i da se uplices u rasprave je da se predstavis ko si i odakle si. A ovako kao neka kukavica podmeces jaja ovde i trazis za uzvrat neku pravdu ili sta god.

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #6 poslato: Decembar 17, 2009, 07:17:27 posle podne »
Nemoj da mi dirate Dexxtera.
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Markec

• Gost
« Odgovor #7 poslato: Decembar 17, 2009, 08:16:32 posle podne »
Sto se vredjanja tice ne sme da se iznosi javno. Privatne poruke su privatna stvar clanova i u njima mozes da pises sta god pozelis.

Znači privatnim porukama mogu da širim i satanizam, da prodajem narkotike, da pljujem po svakome?

Sto se citata u potpisu tice stvar je mnogo prosta. Potpis u svom profilu je licna stvar svakog clana. Mozes da napises sta god hoces. Ali ja kao clan ne dozvoljavam da moj citat stavljas u svoj potpis. Kao prvo neznam te da bih ti tako nesto dozvolio a kao drugo ti i ja smo imali mali duel ili prepirku, kako god, juce i takvo ponasanje je cist primer podjebavanja konkretno MENE.

Vidiš, tu grešiš! Forumi služe da se suprotstave stavovi i ja sam svoj stav suprotstavio tvom stavu, nisam se suprotstavio direktno tebi! Ti si taj koji diskusiju svodi na nivo ličnosti i umesto da argumentovano napadaš moje mišljenje ti napadaš mene!

Ako ti se ovde nesto ne svidja slobodno mozes da napustis forum. Niko te ne primorava da ovde ostanes i da provociras. Pre svega sta mi znamo o tebi? Ko si ti? Pojavljujes se ovde kao totalni anonimus i direktno se mesas u rad samog MAS-a a nisi ni clan istog. Prvo i osnovno, a to je i kultura koju nosis iz svoje kuce, ukoliko zelis negde da se dopisujes i da se uplices u rasprave je da se predstavis ko si i odakle si. A ovako kao neka kukavica podmeces jaja ovde i trazis za uzvrat neku pravdu ili sta god.

Već sam ti rekao da forumi služe za razmenu mišljenja i stavova a za razmenu adresa... nisam video da je obavezno skenirati ličnu kartu i ostaviti sve podatke prilikom registracije... Što se kućne kulture tiče, nedostatak iste si pokazao privatnom porukom koju si poslao gde me u 2 rečenice nazvao različitim pogrdnim imenima a u 2 pokazao neke bludne seksualne fantazije od ukupno 5 rečenica...

Dobro da je zabranjeno da se iznose javno privatne poruke jer bih u suprotnom došao u iskušenje da iznesem bljuvotine koje si mi napisao...

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #8 poslato: Decembar 17, 2009, 08:50:32 posle podne »
Znači privatnim porukama mogu da širim i satanizam, da prodajem narkotike, da pljujem po svakome?

To ti niko ne moze zabraniti. Ukoliko se bavs prodajom narkotika ili sirenjem satanizma i neko te prijavi to se predaje nadleznim organima na uvidjaj.

Vidiš, tu grešiš! Forumi služe da se suprotstave stavovi i ja sam svoj stav suprotstavio tvom stavu, nisam se suprotstavio direktno tebi! Ti si taj koji diskusiju svodi na nivo ličnosti i umesto da argumentovano napadaš moje mišljenje ti napadaš mene!

U pocetku je bilo tako u nasoj raspravi. Ali si ti u toj raspravi poceo da prozivas i da se podsmevas i provociras i nakon toga je preslo u licni nivo.

Već sam ti rekao da forumi služe za razmenu mišljenja i stavova a za razmenu adresa... nisam video da je obavezno skenirati ličnu kartu i ostaviti sve podatke prilikom registracije... Što se kućne kulture tiče, nedostatak iste si pokazao privatnom porukom koju si poslao gde me u 2 rečenice nazvao različitim pogrdnim imenima a u 2 pokazao neke bludne seksualne fantazije od ukupno 5 rečenica...

Dobro da je zabranjeno da se iznose javno privatne poruke jer bih u suprotnom došao u iskušenje da iznesem bljuvotine koje si mi napisao...

Ne nije obavezno skenirati licnu kartu ali jeste obavezno predstaviti se sto ti nisi uradio. A sto se tice privatne poruke: "Oko za oko pasta za zube". Bas kao sto si mi i rekao na brzom chat-u. Ovde ces ili lepo da se predstavis ili nadji drugi forum gde ces moci kao neki anonimus da podjebavas ljude!

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #9 poslato: Decembar 18, 2009, 11:27:30 pre podne »
 Ja sam uvek bio protiv brisanja postova i raznih banovanje!

Zastupao sam uvek stav da ovaj nas forum treba da omoguci svim bajkerima ( i mladim i starim i onima koji jesu i onima koji ce tek da budu bajkeri , clanovima MAS-a a i ostalima ) da iznesu ( sukobe ) svoja misljenja , daju primedbe , predloge , nove ideje...

Ali ipak , braco , treba da svi budemo malo tolerantni i da postujemo sve ostale isto kao sto postujemo i sebe!!!

Kada si sam u sobi ispred tastature mozes se osetiti jak i napisati mnogo toga i dobro a Boga mi i lose...

Malo postovanja nije na odmet . Zar ne?

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #10 poslato: Decembar 18, 2009, 07:01:11 posle podne »
Naravno Noco!
Небитни пролазник

Van mreže bucow

• Moto manijak u usponu
« Odgovor #11 poslato: Decembar 18, 2009, 08:05:32 posle podne »
Ja sam uvek bio protiv brisanja postova i raznih banovanje!

Zastupao sam uvek stav da ovaj nas forum treba da omoguci svim bajkerima ( i mladim i starim i onima koji jesu i onima koji ce tek da budu bajkeri , clanovima MAS-a a i ostalima ) da iznesu ( sukobe ) svoja misljenja , daju primedbe , predloge , nove ideje...

Ali ipak , braco , treba da svi budemo malo tolerantni i da postujemo sve ostale isto kao sto postujemo i sebe!!!

Kada si sam u sobi ispred tastature mozes se osetiti jak i napisati mnogo toga i dobro a Boga mi i lose...

Malo postovanja nije na odmet . Zar ne?

*603 *603 *603

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #12 poslato: Decembar 18, 2009, 11:33:56 posle podne »
 Ovaj Forum vec pune dve godine opstaje na osnovama,za koje su mnogi rekli da su nemoguca misija!
 Te osnove su: nema banovanja,nema brisanja postova i nema zakljucavanja tema !
 I pokazalo se da forum moze tako da funkcionise!
 Naravno da uvek ima onih koji zloupotrebe tu slobodi,tako da su urednici u jednom slucaju morali da banuju clana (Paperinos) i da u nekoliko slucaja najgrubljeg krsenja normi civilizovanog ponasanja,a ne samo Pravila foruma,obrisu neke postove i zakljucaju dve-tri teme !!!

Sad,sto se tice konkretnog pitanja .
 PP su PP i one su ostavljene na savest svakog pojedinca,pa makar on i bio clan urednicog tima!
 Ono,sto bi bilo nedopustivo,je da urednik kazni nekog od clanova zato sto mu je preko PP vratio istom merom !!!

Citiranje nekog clana u svom potpisu,bez njegovog pristanka,je u najmanju ruku neumesno !!!
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #13 poslato: Decembar 21, 2009, 03:46:32 posle podne »
 Bravo i hvala , dok.