Evo ja bio malo kod njih

Pa da vam napisem moje utiske. Jeste da nisam bio motorom, ali opet ima veze sa motorima

Slike sam kacio preko ultraphoto, da ne zauzima server

Slikao mobilnim, pa se izvinjavam zbog kvaliteta i kadrova, a i sam sam sebe slikao

Isao u Madjarsku na koncert, gostovao Sebastian Bach (Skid Row) i otisao u Bec
U utorak ustajem rano, oko 6, mada nisam ni spavao i vidim da je Novi Sad ceo zavejan. Ali ja ne odustajem, nego se oblacim i krecem. Ocistim sneg sa kola i polazim. Ulice su u haosu. Ja se sve nadam da na auto-putu nije talo, ali gresim. Moj uato ima pogon na sva cetiri tocka, tako da bojazni nema

Evo tocim gorivo u NS

Zavejan NS

Put prema subotici u haosu, vozim oko 60km/h, video sam puno automobila koji su sleteli. Sramota, jer niko nista nije cistio ';.

Dolazak pred nasu granicu. Bilo je samo par automobila. Nasi me samo pitali gde idem i cime se bavim i sretan put.

Krecem prema Madjarskoj granici

Dolazak na Madjarsku granicu. Isto pitanje, gde idem, videli da mi je pasos skoro pola popunjen, vratili mi i pozeleli sretan put.

Odmah posle 20m sa desne strane ima par kucica gde se kupuje vinjeta. Dobije se kao fiskalni racun na kome je napisana moja tablica, ja se potpisem na njega i uzmem taj racun. Znaci to je placena putarina za 10 dana za sve Madjarske puteve. Oko 12e. Primecujem da je sa Madjarske strane sneg ociscen i da njihove sluzbe extra rade svoj posao.

Od granice se samo pravo ide prema Budimpesti. Put je extra. Prosecno se vozi oko 140km/h i nema problema. Tolerisu do 150km/h. Primecujem da sneg polako nestaje i da kao da tu nije ni padao.

Stanem na Shell-ovoj benziskoj da ocistim sneg

Put je extra, sve suvo, cak pocinje i sunce da se pojavljuje.

Budimpesta

Klub gde je bio koncert

Krenuo u Burger King da jedem

Ispreh Hale se upoznam sa nekima iz Holandije, koji su dosli samo zbog koncerta.

Koncert, bilo je sve extra ;:'

Posle koncerta, legnem da spavam i ujutru krecem za Austriju. Sneg je poceo da pada, ali su putevi extra i sluzbe im stalno rade. Jedino sto ima jakooo puno kamiona i oni malo prave problem.

Put prema Austriji. Primecujem ogromne generatore za proizvodnju struje

Pred granicom stajem na neku pumpu i kupujem vinjetu za Austrijske puteve.

Granicni prelaz Nikelsdorf, nema nikog i samo se prodje .-,

Ulazak u Austriju

Nastavljam samo pravo putem prema Becu

Ulazak u Bec - Dunav

Dolazak ispred Louisa, Garmin je ne pogresiv

Louis

Bio malo i do Harlija

Tu se nalazi i drugi Louis

Posto nisam nasao kacigu koja mi se svidja u Lousu, odem pravo u SUZUKI centar, tu je bilo i drugih motora i tamo kupim sebi kacigu koju sam zeleo.

Bec

Povratak u ulazak u Srbiju

Eto to bi odprilike bilo to moje putovanje. U Becu sam spavao kod drugara, pa sam u povratku vratio njegovog sina za Srbiju. Tako da sam imao drustvo

Moji utisci su vise nego prelepi i pozitivni. Mora se jako pazljivo voziti, saobracaj je dosta otezan, ali svi postuju pravila. Putevi su jako dobri. Na pumpama, deru sa cenama, ali ima je gorivo extra. Kupio sve sta mi je trebalo. Jedino sto nisam isao za Slovacu, a to je razlog sto sam morao da se vratim ranije kuci, pa sam to odlozio za prolece. Ako ima neko pitanje, tu sam da pomognem. Ko planira da ide posle ukidanja viza, savetujem da bude oprezan i da ima sve papire. Video sam da se gomilaju na carini od policajaca do carinika, tako da ce biti veoma rigorozne kontrole. Obavezno zimske gume, jer tamo nema sale. Nadam se da vam se dopalo...
K_A_W_A