Imas li drugi predlog za pred. ti si socijal-utopista a nadji na googlu sta to u prevodu znaci posto ti to nije jaca strana.
Kolko znas toliko zjas- ako nisi clan kluba onda nisi motorista i nemas pravo na glas.... e bas si mi mozak.
Vudu sasvim dobro zna sta sam mu pisao a ti imaj svoje JA!!!
Gordane vec si poceo da se proseravas batali marksizam i reci konkretno o cemu govoris da te svi cujemo nije da si mi antipatican ali mislim da opet unosis razdor medju nas koji se vidjamo malte ne na svakom skupu. Mislis lii da naspram tvojih godina tebi lici prepucavanje sa vecinom koja se ne slaze sa tobom i tvojim misljenjem. Ja mozda i nisam kompetentan da ti to kazem ali smatram da bi bolje bilo da budemo svoji na svome a Vudu i ja smo drugari i uvek cu da podrzim nekoga koga poznajem a ne nekoga koga vidim jednom ili ni jednom u toku godine. Recices da sam pristrasan. mozda i jesam ali ne zelim da dozvolim da mi se namece resenje pred svrsen cin i da neko ko nije ni u jednom klubu i ko retko kad predje granice save popuje i pravi se pametan.a posto smatras da si intelektualac i pametniji zasto ti lepo ne kandidujes sebe nego teras Vudua da se batali necega sto tebe kao samostalnog bajkera ne dotice. ja igrom slucaja i obaveza nisam ni bio na protestnom skupu u Beogradu ali sam od uvek zagovarao ideju da se nesto ucini da nam se smanje cene registracija sto usmenim sto pisanim putem.
zato me batali provokacija, ne seri vise i ne budi dusebriznik u tudjem dvoristu vec budi gazda u svom i resavaj probleme.
a na kraju krajeva godinama ja i celavi vodimo borbu rovovsku u smederevu da se ne izgubi nista sta je jednom postavljeno na noge i nikada necu dozvoliti da se neko mesa u nase dvoriste.
i rekoh ja svoj glas dajem samo za one koje licno poznajem ,a posto se nisu kandidovali ni Sveta ni Noca moj glas ide za Vudu-a,osim ako me ne ubede u drugacije.