Ilija pa Ti si se bas raspisao

Deki me je naučio da o MAS-u razmišljam kao o LOGIČNOM BRATSTVU KLUBOVA.
Puno stvari je definitivno urađeno,naravno nikad ne treba biti sasvim zadovoljan i logično je da može i mora bolje!!!
Ovaj FORUM je ,između ostalog,mesto konstruktivnih razgovora,21.VEK,MOŽDA JE BOLJE UMESTO VEČITIH PROZIVKI I HRONIČNOG NEZADOVOLJSTVA,PREĆI NA IDEJE,PREDLOGE,DOBRONAMERNE KRITIKE.
Verujte,svakom se može pronaći greška,možda je pametnije ne sitničariti i ne "čačkati Pandoru",prošlost je za pametne samo jedno poučno iskustvo,okrenite se budućnosti i predložite nešto pametno...manje pametno...novo...URADITE NAPOKON NEŠTO!
Izaberite ljude koji će (ne samo radi vaših interesa)POŠTENO ODRADITI ZVANIČNI KALENDAR,ako smatrate da ovaj nije OK.Lepo je objašnjeno da je neophodno ranije ozvaničiti kalendar,žao mi je što vam je termin uplate članarine presudan (čak i par godina unazad!?),pa ne vidite ..........
Ivana, Ti me podsecas na ovom forumu na glas razuma, Tebe treba izabrati za predsednika MAS-a, da pokazemo da zene mogu da vode i moto asocijacije, a ne samo da budu drzavnici, predsednici i premijeri velikih svetskih sila.

Dzim Dzarmus ima jednu filozofsku misao u filmu " Slomljeno cvece " i to da je : "Proslost prosla, buducnost jos nije ovde i ne moze se kontrolisati, tako da mislim da je ovo gde sam sada - samo to ".
Ja sam stvari u svom klubu resavao tako, da onaj koji ima zamerke i ideje odmah oformi tim sa kojim ce sve to da realizuje, ali u odredjenom roku.
I koji su odgovori najcesci bili, a sto Ja? Sto ne neko drugi?
Neverovatno lako je izbacivati ideje i kritike, ali za realizaciju treba puno energije vremena, a i sredstava.
TAKO DA KO IMA IDEJU, KRITIKU, SUGESTIJU, PREDLOG, ILI NESTO SLICNO BIO CLAN MASA-A ILI NE, NEKA OFORMI TIM I OROCI VREME NA NEKI RAZUMAN PERIOD I REALIZUJE GA, A DA PRITOM NE MORA DA BUDE PREDESEDNIK UJEDINJENIH NACIJA

Nemam obicaj da pisem velikim slovima, jer se to na forumu, navodno, smatra da vices, ali ovoga puta sam napisao, jer mislim da svako ko nesto izkritikuje ima i resenje koje sam ili sa svojom ekipom, moze u najkracem roku, sa najmanje sredstava da realizuje na opste dobro.
Sve je ovo je u sustini off, ali sam se nadovezao na prethodne tekstove, bez ikakve ironije i zle namere.