Mart 30, 2026, 08:25:33 pre podne

Autor Tema: Pista uSRB.?  (Pročitano 1377 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • Uzivaj dok si jos ziv.
Pista uSRB.?
« poslato: Februar 23, 2010, 12:19:37 pre podne »
 Ima li neka pista u SRB. koja se placa  i koliko je dugacka (koliko zavoja) jer grobnik postaje preskup! *3

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
Odg: Pista uSRB.?
« Odgovor #1 poslato: Februar 23, 2010, 03:34:37 pre podne »
Ima druze, to je "pista" od Subotice do Novog sada, onda od Novog Sada do BG i od BG do Nisa. Prve dve etape nemaju krivine, ali zato treca ima lepih i brzih krivina. A, neplaca se nista, sednes i vozis :D Kad hocu da me zelja mine, ja obicno ovu drugu etapu koristim od NS do BG, uvek se nadje neki saran sa kolima da se trka, jer misli da mu auto ide priblizno kao motor. Onda ga otresem kao slinac i on onda smanji brzinu na 120 :D :D :D

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #2 poslato: Februar 23, 2010, 06:39:41 pre podne »
Onda ga otresem kao slinac i on onda smanji brzinu na 120 :D :D :D
Bas sam se slatko nasmeja ovome!
Da je srece pa da u Srbiji stvarno imam bilo kakva staza.....da li ima?
Небитни пролазник

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #3 poslato: Februar 23, 2010, 07:19:12 pre podne »
Vec tri godine pokusavamo da od RB "Kolubara" a za potrebe izgradnje pravog AUTOMOTODROMA, dobijemo na koriscenje deo spoljne deponije povrsinskog kopa. Prica je podignuta i "na visi nivo" EPS, ministarstva, AMSS.... Kule Perisic se zauzeo za ovu pricu i ove godine bi trebalo da se konacno krene sa mrtve tacke, Kolubara je (koliko sam ja informisan) ustupila zamljiste na koriscenje. Sad treba da se rade idejni projekti i studija izvodljivosti. Normalno problem su finansije. Ali se nadamo da ce prava staza da pocne da se gradi bas u okolini Lazarevca.

Van mreže Gojko - MK Warriors

• Bajker Bez Granica
  • MK WARRIORS SERBIA
    • WWW.WARRIORS.RS
« Odgovor #4 poslato: Februar 23, 2010, 08:54:32 pre podne »
Ima druze, to je "pista" od Subotice do Novog sada, onda od Novog Sada do BG i od BG do Nisa. Prve dve etape nemaju krivine, ali zato treca ima lepih i brzih krivina. A, neplaca se nista, sednes i vozis :D Kad hocu da me zelja mine, ja obicno ovu drugu etapu koristim od NS do BG, uvek se nadje neki saran sa kolima da se trka, jer misli da mu auto ide priblizno kao motor. Onda ga otresem kao slinac i on onda smanji brzinu na 120 :D :D :D
Pa ti nisi normalan.. Nije valjda da toliko brzo vozis..?   ;D ;D ;D
HONDA CBR1100XX & KAWASAKI ZZR 1400 & BMW R1200GSA

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #5 poslato: Februar 23, 2010, 09:16:58 pre podne »

dugo se nisam ovako rano ujutro nasmejao, jes vala svaka ti na mestu....
Ima kod Radeta Squi-a i braće gorštaka sa Zlatibora staza zvana Dejton od Zlatibora do Kokinog Broda, naravno radi se o magistralnom putu ali... ;D