Mart 31, 2026, 12:13:03 posle podne

Autor Tema: Pitanje za Predsednika i UO MASa  (Pročitano 11763 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Pitanje za Predsednika i UO MASa
« poslato: Februar 23, 2010, 10:56:27 posle podne »
1. Da li stari pravilnik MASa još uvek važi?  i ako je odgovor pozitivan kome da pošaljem spisak članova kluba kako bih ispoštovao Član 22. koji glasi:

Clan 22.

Svi klubovi moraju jednom godisnje a naj kasnije do 01. marta Upravnom odboru dostaviti spisak clanova sa osnovnim podacima. (ime, prezime, nadimak, maticni broj).

2. Da li ostaje na snazi stari statut MASa i ako ostaje da li će i ubuduće biti praksa da članovi UO donose odluke u saradnji sa nadzornim odborom jer po statutu jasno piše u članu 18. šta su obaveze i dužnosti ovog tela

CLAN 18.
   Nadzorni odbor ima tri clana I ista lica mogu biti ponovo birana. Nadzorni odbor vrsi kontrolu materijalno finansijskog poslovanja u skladu sa Zakonom I ovim Statutom. Mandat novoizabranog clana Nadzornog odbora traje do isteka mandata ostalih clanova odbora.

odnosno po članu 19.

CLAN 19.

Upravni odbor MAS-a vrsi sledece poslove:
rukovodi radom MAS-a, odlucuje o svim pitanjima iz svoje nadleznosti u skladu sa ovim Statutom, Zakonom I propisima
stara se o sprovodjenju odluka Skupstine
organizuje izvrsenje I prati realizaciju programa rada
ostvaruje medjunarodnu saradnju
utvrdjuje predlog nacrta izmena I dopuna Statuta I drugih akata moto saveza koje donosi Skupstina
bira I opoziva delegate moto saveza u organe organizacija u koje je moto savez udruzen
donosi odluku o nabavci osnovnih sredstava, inventara moto saveza I odlucuje o nacinu njihovog koriscenja
odlucuje o dodeli nagrada I priznanja clanovima moto saveza
Upravni odbor radi na sednicama koje se odrzavaju prema potrebi
odluke su punovazne ukoliko je prisutno vise od polovine clanova
obavlja I druge poslove predvidjene ovim Statutom
za svoj rad Upravni odbor odgovara Skupstini moto saveza

Ovo pitam kao predstavnik mk EXTREM samo ljude kompetentne da mi odgovore bez namere da bilo koga provociram pojedinačno, jer kao što znate Bubi je u UO(i nema baš konkretan odgovor), a članovi našeg kluba nemaju jasnu sliku ko rukovodi MASom odnosno ko donosi konkretne odluke vezane za MAS u dogovoru sa kim i ko će ubuduće da sedi na sednicama UO i vodi MAS dalje. Konkretno da li će i ubuduće UO, donositi odluke zajedno sa nadzornim odborom (kome po statutu nije mesto tu) ili sam sa koptiranim članovima UO?

Van mreže Beli MK Vrsac

• Vozac
  • *
  • Yamaha XJ 650
Odg: Pitanje za Predsednika i UO MASa
« Odgovor #1 poslato: Februar 23, 2010, 11:41:28 posle podne »
ivto moje osnovno zaduzenje i jeste sprovodjenje statuta tako da dok sam ja na celu MAS-a sigurno necu dozvoliti da se isti krsi tako da sto se tice clanova statuta 18 i 19 oni su naravno legitimni i jasno govore ko sta treba da radi u masu tako da ne vidim razloga da se o tome uopste i raspravlja dovoljno je samo procitati sto bi trebalo da urade svi svi clanovi MAS-a da bi su znali svoja prava i obaveze

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #2 poslato: Februar 24, 2010, 12:00:35 pre podne »
 *603 *603 *603

• Ultimate Biker
« Odgovor #3 poslato: Februar 24, 2010, 12:00:56 pre podne »
Nije raspravka samo 2 pitanja ( na prvo nisam dobio odgovor - kome poslati spisak)
i drugo osnovano jer sam sticajem okolnosti video kako je protekao deo sastanka UO, mada može da se shvati i kao primo-predaja dužnosti, a pitam za ubuduće i smatram odgovor na drugo pitanje potpunim- Hvala

Van mreže Beli MK Vrsac

• Vozac
  • *
  • Yamaha XJ 650
« Odgovor #4 poslato: Februar 24, 2010, 12:24:41 pre podne »
Ivto pravilnik vazi a sto se papira tice ne moras da ih saljes daj ih Bubiju pa ce on da ih donese verovatno sledece nedelje meni

Van mreže Siki

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #5 poslato: Februar 24, 2010, 01:12:17 pre podne »
Beli, daj neki mail ili adresu na koji cemo mi ostali poslati spisak clanova kluba!?
MK WARRI0RS
    SERBIA

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: Februar 24, 2010, 05:50:50 posle podne »
 Ne zelim da se mesam u rad novog UO ...

UO zaseda kada ga predsednik i li neko od clanova UO sazove. Ne moraju  da budu prisutni i clanovi NO ali ne vidim razlog za to da ne budu. Njihov je zadatak da kontrolisu rad MAS-a , a pre svega UO. Na sastanku u Pancevu je bila primopredaja dokumenata i finansijska pa , bar po meni , bilo je dobro sto su i svi clanovi NO bili prisutni.

To je moje misljenje i ja mislim da nije prekrsen ni pravilnk , a ni statut MAS-a.
« Poslednja izmena: Februar 24, 2010, 06:19:02 posle podne od strane NOCA »

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #7 poslato: Februar 24, 2010, 05:53:56 posle podne »

UO zaseda kada ga predsednik i li neko od clanova UO sazove. Ne moraju  da budu prisutni i clanovi NO ali ne vidim razlog i to da ne budu. Njihov je zadatak da kontrolisu rad MAS-a , a pre svega UO. Na sastanku u Pancevu je bila primopredaja dokumnata i finansijska pa , bar po meni , bilo je dobro sto su i svi clanovi NO bili prisutni.

To je moje misljenje i ja mislim da nije prekrsen ni pravilnk , a ni statut MAS-a.
*603 *603 *3

• Ultimate Biker
« Odgovor #8 poslato: Februar 24, 2010, 06:49:26 posle podne »

UO zaseda kada ga predsednik i li neko od clanova UO sazove. Ne moraju  da budu prisutni i clanovi NO ali ne vidim razlog za to da ne budu. Njihov je zadatak da kontrolisu rad MAS-a , a pre svega UO. Na sastanku u Pancevu je bila primopredaja dokumenata i finansijska pa , bar po meni , bilo je dobro sto su i svi clanovi NO bili prisutni.

Nisi bio u Obrenovcu i ne znaš kako je i KO izabrao i predložio  NO, tako da tvoje mišljenje nije relevantno ali ostaješ moj brat ;)

Van mreže Beli MK Vrsac

• Vozac
  • *
  • Yamaha XJ 650
« Odgovor #9 poslato: Februar 24, 2010, 08:15:56 posle podne »
mail na koji mozete poslati spisak clanova kluba je: belinikolic@gmail.com

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #10 poslato: Februar 24, 2010, 09:01:00 posle podne »

noco kako ne kapiras da nekom ne odgovara ekipa koja nadgleda UO.

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #11 poslato: Februar 24, 2010, 09:39:00 posle podne »
Sastanci Uo ce se odrzavati samo sa clanovima Upravno Odbora i predsednika.To je normalmo i tu ne treba prisustvovati i Nadzorni Odbor.U Pancevu je bio i nadzorni odbor jer je bila predaja dokumenata i Finansija.Nadzorni odbor moze u svakom trenutku da dobije od nas izvestaj finansiski i pratece racune i tu se njihova nadleznost zavrsava.Uopste nam Sveto ne smeta ko je u Nadzornom Odboru jer smo ovde svi savesni i posteni clanovi U.O. i predsednik tako da nemamo nameru da trosimo pare Asocijacije na nesto nepotrebno ili na nas licno.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #12 poslato: Februar 24, 2010, 09:49:51 posle podne »
Sastanci Uo ce se odrzavati samo sa clanovima Upravno Odbora i predsednika.To je normalmo i tu ne treba prisustvovati i Nadzorni Odbor.U Pancevu je bio i nadzorni odbor jer je bila predaja dokumenata i Finansija.Nadzorni odbor moze u svakom trenutku da dobije od nas izvestaj finansiski i pratece racune i tu se njihova nadleznost zavrsava.Uopste nam Sveto ne smeta ko je u Nadzornom Odboru jer smo ovde svi savesni i posteni clanovi U.O. i predsednik tako da nemamo nameru da trosimo pare Asocijacije na nesto nepotrebno ili na nas licno.
Znaci pocinje aj da izbacimo nazorni odbor pa da krenete sa radom. E pa nece MOCI ;)

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #13 poslato: Februar 24, 2010, 10:04:31 posle podne »
Nemamo mi Sveto koga da izbacimo ili ne.Sastanak U.O.podrazumeva samo clanove U.O. i Predsednika a mi za svoje postupke odgovaramo SKUPSTINI MASa.Ako vam nekada bude trebao izvod iz banke ili neki racun obratite se pismeno Predsedniku i to cete dobiti.Ostalo cete saznati na Skupstini kada i svi ostali clanovi.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #14 poslato: Februar 24, 2010, 10:10:47 posle podne »
Nemamo mi Sveto koga da izbacimo ili ne.Sastanak U.O.podrazumeva samo clanove U.O. i Predsednika a mi za svoje postupke odgovaramo SKUPSTINI MASa.Ako vam nekada bude trebao izvod iz banke ili neki racun obratite se pismeno Predsedniku i to cete dobiti.Ostalo cete saznati na Skupstini kada i svi ostali clanovi.
Vi trenutno pokazujete neprijateljstvo medju BAJKERIMA! Statut je par puta menjan da bi se bolje radilo ili  >:( Sama rec NADZORNI treba da ti bude jasno sta znaci da vi ne zabrljate a ne bajkeri! Bice ovo mnogo zanimljivo :D :D :D Sve mi se cini da je ova prica iz londona :D

• Ultimate Biker
« Odgovor #15 poslato: Februar 24, 2010, 10:25:22 posle podne »
mail na koji mozete poslati spisak clanova kluba je: belinikolic@gmail.com

Zašto ovo ne objaviti na forumu JAVNO, da se konačno vidi koliko koji klub ima članova.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #16 poslato: Februar 24, 2010, 10:28:58 posle podne »
Izvini bubi jesi ti predsednik ili predstavnik koga zastupas?
« Poslednja izmena: Februar 25, 2010, 12:25:37 pre podne od strane Sveta SD »

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #17 poslato: Februar 24, 2010, 10:35:58 posle podne »
Sto se tice clanova u klubu vidim da je direktno meni upuceno ajde da odgovorim :D  NIje bitno koliko imas neko koliko su odani i verni SVOM klubu! 1997 godine sa malom ekipicom smederevaca pocinje bajk zezanje!   I dalje ne mnogo velika ekipica je napravila 12 moto SKUPOVA i 14 moto zuraja od 1997godine po meni i moje ekipice za nas je to USPEH!!!!! SVETA sa njegovom EKIPOM!!

Van mreže misa r1

• Ultimate Biker
« Odgovor #18 poslato: Februar 24, 2010, 10:45:05 posle podne »
Najbolje je da pocne opet svadja to resava sve probleme. *4

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #19 poslato: Februar 24, 2010, 10:52:50 posle podne »
Na pocetku ove teme je Ivta postavio 2 pitanja na koje mu je odgovoreno! Cemu sad rat Smedereveca? Ne znam samo da li je meni ili i svim ostalim jasan statut MAS-a (a ocigledno nije)?? Ne znam sad otkud to odjednom da se ovde pokazuje neprijateljstvo medju bajkerima? Ko hoce da menja statut misleci da ce doprineti boljem radu MAS-a moze za pocetak da u nekoj posebnoj rubrici kaze sta bi tacno menjao i zbog cega a ako nece to javno da prikaze neka to sve osmisli i da svoje novine na nekoj od skupstina na glasanje pa ako prodje prodje!
« Poslednja izmena: Februar 25, 2010, 12:40:39 pre podne od strane Djox »