Mart 30, 2026, 12:08:42 pre podne

Autor Tema: Da li neko zna sta se dogadjalo na zurci u NS( GREMIUM)?  (Pročitano 38416 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Da li neko zna sta se dogadjalo na zurci u NS( GREMIUM)?
« Odgovor #40 poslato: April 01, 2010, 12:58:13 posle podne »
Internet je postao najveca BAJK prica  malo se predje kilometara al mnogo .....  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
*302 *302

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #41 poslato: April 02, 2010, 12:08:23 posle podne »
Internet je postao najveca BAJK prica  malo se predje kilometara al mnogo .....  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
*302 *302
*46

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #42 poslato: April 02, 2010, 12:39:37 posle podne »
Uz duzno postovanje sa velikim uvazavanjem prema svoj trojici Sveti, Rendiju i Miki i predjenim kilometrima iskustvu na motoru itd.

Internet nam pomaze u boljoj komunikaciji i brzem obavestavanju ciljne grupe, sad trenutno o zahtevu za smanjenje poreza i akcija protesta.

Hteli vi to da prihvatite ili ne, jedno je sigurno. Ovaj medij u vase vreme, vreme kada ste bili mladi, mladji od mene sad i vecine sadasnje populacije motorista, nije postojao.
Sada postoji i dobro je sto postoji, a na vama je da li cete da se prilagodite novim trendovima i novim sistemima komunikacije.
Koliko vidim vec jeste. Zasto onda konotacije ovakvog tip?

Prost primer. Nisam imao pojma da MC Classic Wheels iz Futoga postoji, a postoji vec 10 godina. Saznao sam preko prijatelja koji ima nalog na Face Book-u a koji je njihov fan. Samim tim sam obavesten o odrzavanju zurke na koju smo obojica otisli i proveli se neverovatno dobro.

Hocete reci da nije internet i ovaj vid komunikacije koristan za sve?
Небитни пролазник

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #43 poslato: April 02, 2010, 12:56:33 posle podne »
Pitajte nas starije kako nam je bilo i bez mobilnih...ma kakvi mobilnih, do -78g. nisam imao ni fiksni telefon pa sam skupljao sitniš za govornicu pa su došli 5to cifreni brojevi, pa 6to cifreni, pa sedmocifreni...Živelo se sporije i lepše bez trzavica.
No svako vreme ima svoje breme a i svoje blagodeti! >:D

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #44 poslato: April 02, 2010, 03:17:59 posle podne »
Tastatura je čudo, Mišo brate, na delu se vide junaci i ko koliko km prelazi godišnje  ;)
Vratimo se temi.....
« Poslednja izmena: April 02, 2010, 03:53:13 posle podne od strane Ivta »

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #45 poslato: April 02, 2010, 10:01:50 posle podne »
Pitajte nas starije kako nam je bilo i bez mobilnih...ma kakvi mobilnih, do -78g. nisam imao ni fiksni telefon pa sam skupljao sitniš za govornicu pa su došli 5to cifreni brojevi, pa 6to cifreni, pa sedmocifreni...Živelo se sporije i lepše bez trzavica.
Lepo receno ;) :D

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #46 poslato: April 02, 2010, 10:05:59 posle podne »
Uz duzno postovanje sa velikim uvazavanjem prema svoj trojici Sveti, Rendiju i Miki i predjenim kilometrima iskustvu na motoru itd.

Internet nam pomaze u boljoj komunikaciji i brzem obavestavanju ciljne grupe, sad trenutno o zahtevu za smanjenje poreza i akcija protesta.

Hteli vi to da prihvatite ili ne, jedno je sigurno. Ovaj medij u vase vreme, vreme kada ste bili mladi, mladji od mene sad i vecine sadasnje populacije motorista, nije postojao.
Sada postoji i dobro je sto postoji, a na vama je da li cete da se prilagodite novim trendovima i novim sistemima komunikacije.
Koliko vidim vec jeste. Zasto onda konotacije ovakvog tip?

Prost primer. Nisam imao pojma da MC Classic Wheels iz Futoga postoji, a postoji vec 10 godina. Saznao sam preko prijatelja koji ima nalog na Face Book-u a koji je njihov fan. Samim tim sam obavesten o odrzavanju zurke na koju smo obojica otisli i proveli se neverovatno dobro.

Hocete reci da nije internet i ovaj vid komunikacije koristan za sve?
Kod romana se ostajalo po 5 dana na moto skup ;) :D

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #47 poslato: April 02, 2010, 10:45:12 posle podne »
Misho u pravu si da nam ovo omogucuje bolju komunikaciju.....
ali ima i druga strana medalje....kao i svuda gde je velika koncentracija ljudi i ovde ima lele...........
....lap top i desk top ne trose gorivo, a ni pare...... druga stvar, ako cemo posteno sve izadje na videlo na skupu zurci pa i na putu....
svako se pokaze.....hteo ne hteo......
srce i dushu za ovaj zivot.....
i svako od nas ce da ispliva ili da potone..posle nekog vremena (kilometara)
pa ce boze zdravlje jednog dana svi da znaju za mishu pacova ;D
da ne chuje zlo.....samo da i to dozivim
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #48 poslato: April 03, 2010, 10:26:29 pre podne »
ali ima i druga strana medalje....kao i svuda gde je velika koncentracija ljudi i ovde ima lele...........
....lap top i desk top ne trose gorivo, a ni pare...... druga stvar, ako cemo posteno sve izadje na videlo na skupu zurci pa i na putu....

;D ;D ;D ;)

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #49 poslato: April 03, 2010, 07:03:02 posle podne »
Dule, uopste mi zivtini cilj nije da svi znaju za Misu Pacova, da jeste, bavio bih se umetnoscu, a ne ovim cime se bavim.
To ko koliko pliva ili potone, to su stvri koje su uvek u zivotu ponavljaju i to ne samo u bajkerskom svetu vec i u ne bajkerskom svetu.
Uvek je koliko gore, toliko bude i dole.
Mislim da si suvise mlad da ti mene ucis kako i koliko treba imati srce i dusu za ovaj zivot. U najmanju ruku sam bar 10 ako ne i 20 godina  stariji od tebe, tako da nema smisla, ti meni da drzis predavanja. Da je Sveta, Rendi ili Mika tako nesto rekao, sa uvazavanjem bih prihvatio njihovo misljenje, ali bi izneo i svoje.
Ali nisam ja koji tebe treba da uci takvim stvarima, naucen si ti dovoljno pa bi ti trebao ne meni da to sufliras i prenosis vec onoj deci gde radis ili sta vec, volontiras.

Ziv ti meni bio pa da se mi vratimo na temu! ;)
Небитни пролазник

Van mreže EXTREM

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #50 poslato: April 03, 2010, 08:10:40 posle podne »
Prvo zurku je pravio mk Sveti Ilija iz Grocke juce je bio deda iz Grocke kod mene u Smederevu i to mi rekao.Takodje iz njegovog kluba je izaslo samo 3 clana i preslo u gremijume a ostali i ne razmisljaju da predju u gremijume. Neko je tesko zloupotrebio internet da se reklamira i kaze da su to napravili gremijumi i moji clanovi zbog toga nisu otisli na tu zurku a sa Grocanima imamo izuzetno dobre odnose kao klubovi.Miso brate ja sam preko 20 godina na japancu,ne racunam manje motore od 1986.imam japanca i za mene si ti moj brat ravnopravan i nikome nemoj da se dokazujes ovde ima ljudi koji sve kritikuju i sve znaju a prvi ce da predju u neke druge klubove pusti to ti si nas brat pa makar vozio motor i jedan dan svi smo isti u ovoj prici samo nam se karakter razlikuje sto se i vidi po pisanju i smejanju

Van mreže shorty

• Moto Manijak
« Odgovor #51 poslato: April 03, 2010, 10:24:21 posle podne »
Dule, uopste mi zivtini cilj nije da svi znaju za Misu Pacova, da jeste, bavio bih se umetnoscu, a ne ovim cime se bavim.
To ko koliko pliva ili potone, to su stvri koje su uvek u zivotu ponavljaju i to ne samo u bajkerskom svetu vec i u ne bajkerskom svetu.
Uvek je koliko gore, toliko bude i dole.
Mislim da si suvise mlad da ti mene ucis kako i koliko treba imati srce i dusu za ovaj zivot. U najmanju ruku sam bar 10 ako ne i 20 godina  stariji od tebe, tako da nema smisla, ti meni da drzis predavanja. Da je Sveta, Rendi ili Mika tako nesto rekao, sa uvazavanjem bih prihvatio njihovo misljenje, ali bi izneo i svoje.
Ali nisam ja koji tebe treba da uci takvim stvarima, naucen si ti dovoljno pa bi ti trebao ne meni da to sufliras i prenosis vec onoj deci gde radis ili sta vec, volontiras.

Ziv ti meni bio pa da se mi vratimo na temu! ;)

nije mi bio ovo cilj jbg
samo sam se nadovezao na tvoj post....
govorio sam uopsteno......a i tako je sve sto se napise dvosmisleno (dok ne pogledas coveka u ochi)
ili zivish rock `n` roll ili ne znah shta je to

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #52 poslato: April 03, 2010, 10:53:44 posle podne »
Netreba preterivati miso nije najverovatnije na tebe mislio nego je prokomentariso uopsteno ;) O nekim velikim bajkerima ;)
« Poslednja izmena: April 03, 2010, 11:19:17 posle podne od strane Sveta SD »

Van mreže Black 7 Srbija

• Suvozac
  • *
« Odgovor #53 poslato: Jun 08, 2010, 10:50:39 pre podne »
Dobar dan svima. Evo ja sam se uclanio na forum, pa ukoliko imate pitanja vezana za Gremium Srbija a vi slobodno pitajte. U skladu sa time da odgovorim na neka ovde vec postavljena:

"Neverovatna stvar ali istinita, ako hoćeš da se slikaš sa bilo kojim čepterom-odnosno sa članova nekog čeptera, moraš da skineš svoje boje i da staneš u red (naravno,oni ne skidaju svoje boje na žurkama i skupovima u Srbiji)" - Ljudi ovo nema veze sa zivotom pogledajte slike po facebookovima i sa skupova na kojima smo bili,

"a da jos  su  javno na fejsu rekli ...u fazonu da su u ratu sa nekim drugim klubom...
AJ  PA DA IM POVERUJEM ONDA DA SU KRAJNJE DOBRONAMERNI ..." - Mi nismo u ratu ni sa kim, istina je da se ne slazemo sa politikom Hells Angelsa i da smo protiv njihovog ulaska u Srbiju, ali to je to.

"dal je tebi normalno da tebi neki supak meraklija iz svabije pravi reda u kuci ( a koliko sam skontala  to je  njihova prica)" - Gremium Srbija vode ljudi iz Srbije, niko drugi.

"isti taj  klub odredjuje svim moto klubovima koliku ce cenu staviti za ulaz moto skupa...odredjuju im kretanje itd...navodno nisu agresivni (koliko sam cula )"; "Baš me zanima na šta se svodi toliki autoritet da mogu drugima da određuju cene ulaznica na skupovima i sl." - MC Gremium Srbija, istina, ne placa ulaz na moto skupove niti naplacuje ulaz na skupove i zurke koje organizuje. To je stav kluba za koji mislimo da je dobar. Ne vidim kako bilo kome moze bilo ko odrediti kretanje.

"Prvo zurku je pravio mk Sveti Ilija iz Grocke juce je bio deda iz Grocke kod mene u Smederevu i to mi rekao.Takodje iz njegovog kluba je izaslo samo 3 clana i preslo u gremijume a ostali i ne razmisljaju da predju u gremijume. Neko je tesko zloupotrebio internet da se reklamira i kaze da su to napravili gremijumi i moji clanovi zbog toga nisu otisli na tu zurku a sa Grocanima imamo izuzetno dobre odnose kao klubovi." - Ne, zurku u klubu Trskara u Grockoj jeste pravio MC Gremium Srbija, Sveti Ilija iz Grocke je prijateljski klub i pored toga sto su bili na zurci pomogli su oko iste.

Eto par odgovora, za ostalo sto vas zanima slobodno pitajte.

Puno pozdrava svima,

Vukasin

Van mreže darko dav

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #54 poslato: Jun 08, 2010, 11:24:35 pre podne »
MC Gremium Srbija, istina, ne placa ulaz na moto skupove niti naplacuje ulaz na skupove i zurke koje organizuje. To je stav kluba za koji mislimo da je dobar.
Vukasin

Meni samo ovo nije jasno,ako je politika kluba da na svom skupu naplacuje ulaz za sve,po kojoj logici ce te vi uci i ne platiti ulaz.To je uvreda za klub koji pravi skup,jer se tom ulaznicom pomaze samom organizatoru
MK KRALJEVI SLOBODE
       SVILAJNAC
www.mk-kraljevislobode.com

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #55 poslato: Jun 08, 2010, 12:11:53 posle podne »
Cini mi se da je Black 7 Srbija hteo da napise: Mi ne naplacujemo drugima upad na nas moto skup pa nije lepo da drugi nama naplacuju kada mi odemo na njihov moto skup...
Hmmm... Logicno a i u neku ruku prijateljski i simpaticno...

U stvari hteo je da kaze da novac i profit nije cilj, nego druzenje... Nek me Black 7 Srbija ispravi ako sam pogresio...

Ako je tacno to sto sam zakljucio, ONDA BRAVO ZA NJIH!!!

gordanmg

• Gost
« Odgovor #56 poslato: Jun 08, 2010, 01:33:13 posle podne »
A sta ce se desiti ako vam ne dozvole da udjete na moto skup bez placanja ulaza?

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #57 poslato: Jun 08, 2010, 04:41:19 posle podne »
Ama ljudi ja nikada nebih posedovao mobilni da nisam imao jedno dve situacije malo smesne:Odem u atar 6-7 km od sela da vrsem sa kombajnom i zaglavim to cudo izmedju kedera i prednjeg tocka upadne debelo drvo odnosno ja naterao tako neznajuci da se upravlja guzicom.Tu jos 10 seljaka cekaju na red i smeju mi se kako ja to ne mogu isterati nikada kako ce kisa i njihova psenica propasce zbog mene itd.Pozajmim mobilni od jednog prisutnog ,pozovem kuci da mi donesu motornu testeru i za 10 minuta resena stvar.A druga situacija je bila jos bolja (opremljen sam sa mobilnim pozajmljenim):podjem u Krusevac kod dilera delova da kupim za 30-40 hiljada maraka delove,kad stizem u Krusevac zove me drugi diler koji je dosao iz Slovenije kod moje kuce (poslat).Ja u Krusevcu operem zube ,kupim malo robe ,vratim se kuci i zahvaljujuci mobilnom bio sam dobar 5-6 hiljada.To je mene nateralo da se primim na mobilni telefon.E sad moze se to upotrbljavati na razne nacine kako ko.Napredak je odlican isto kao i internet i sva dostignuca danasnjeg vremena.Samo ne treba postati zavisnik ja tako mislim.

Van mreže Black 7 Srbija

• Suvozac
  • *
« Odgovor #58 poslato: Jun 08, 2010, 06:23:36 posle podne »
Jeste Fantom dobro si zakljucio. Mi ne naplacujemo ulaz ni na jednu svoju manifestaciju i tako je kod Gremiuma sirom sveta. Svaki put kada negde idemo na skup mi se najavimo i objasnimo stav kluba unapred. Krajnje je jednostavno i neko to prihvati neko ne, na skupove gde organizatori ostanu pri tome da se ulaz mora platiti mi ne odemo. I molim Vas nemojte pogresno protumaciti da bi mi ikome zamerili ako ostane pri tome da se ulaz placa, jednostavno je to nas klubski stav i to je to.

acapn

• Gost
« Odgovor #59 poslato: Jun 08, 2010, 09:18:30 posle podne »
A sta ako neki vas clan hoce da poseti odredjeni moto skup na koji vas klub ne ide ? Da li je i njemu kao pojedincu zabranjeno da ode ?