Mart 30, 2026, 01:12:22 posle podne

Autor Tema: boje na prodaju!  (Pročitano 16366 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • Rade-Squi
Odg: boje na prodaju!
« Odgovor #20 poslato: April 04, 2010, 05:09:00 posle podne »
Amblem ili "Boje" moto kluba su obeležja koje članovi kluba nose da bi iskazali pripadnost svojoj grupi,sredini,gradu,državi i na kraju određenom načinu života. Na osnovu samo pogleda na "boje" možete jasno zaključiti ko je odakle došao i kojoj grupi pripada. Na izvestan način noseći "boje" mi promovišemo i mesta iz kojih dolazimo mentalitet svoga kraja i kao ambasdori dobre volje širimo prijateljstva daleko preko granica naše države.
•   Amblem ili "boje" kluba su isključivo vlasništvo kluba jer je to zaštićena  intelektualna svojina grupe osnivača kluba i ne može se tretirati kao svojina.
•   Boje kluba može da nosi samo punopravni član kluba.
•   Ukoliko neko nosi boje kluba a nije pripadnik istog, član kluba koji je to primetio dužan je da obavesti upravni odbor o tome.
•   Novi član do prijema u punopravno članstvo ne može da nosi kompletne boje.
•   Svaki punopravan član je dužan da nosi boje kluba na moto manifestacijama koje posećuje.
•   U slučaju da iz nekog razloga član kluba istupi iz istog, dužan je svoje boje vratiti  klubu.

Ovo su neka pravila koja verujem važe u većini moto klubova, predpostavljam da je prodaja "boja" bila prvoaprilska šala jer sve ostalo bi bilo jako tužno i ružno.
« Poslednja izmena: April 04, 2010, 06:14:39 posle podne od strane Squi »

Van mreže Milosgsx

• Suvozac
  • *
« Odgovor #21 poslato: April 04, 2010, 07:37:05 posle podne »
Ljudi sta vam je cudno ja sam na sajmu automobila i motora kupio dva para boja da imam da menjam a i lepe su sarene zakacicu na prsluk i menjacu po potrebi.I covek koji je prodavao je bio dosta povoljan verovatno je hteo sto brze da proda .

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #22 poslato: April 04, 2010, 07:56:30 posle podne »
Brate ajd slikaj te boje koje si kupio pa postavi ako ti nije problem

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #23 poslato: April 04, 2010, 08:01:16 posle podne »
Mozda se neke meni dopadnu pa da se dogovorimo oko cene! ;)  ;D
Небитни пролазник

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #24 poslato: April 04, 2010, 08:02:22 posle podne »
Ljudi sta vam je cudno ja sam na sajmu automobila i motora kupio dva para boja da imam da menjam a i lepe su sarene zakacicu na prsluk i menjacu po potrebi.I covek koji je prodavao je bio dosta povoljan verovatno je hteo sto brze da proda .

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #25 poslato: April 04, 2010, 08:04:18 posle podne »

Miloše, savetujem ti da se dobro raspitaš da li još uvek postoje ti klubovi čije boje si kupio ili su ugašeni. Ako su ugašeni onda rizik da dođeš u neprijatnu situaciju nije veliki, u suprotnom rizikuješ da te neko zaustavi i pita sa kojim pravom nosiš te boje na leđima. Ovaj savet ti dajem zato što smo skoro imali sličnu situaciju kada su se naše boje našle na leđima nepoznate osobe, da bi se skidanje boja umalo završilo fizičkim obračunom.

Van mreže Milosgsx

• Suvozac
  • *
« Odgovor #26 poslato: April 04, 2010, 08:09:35 posle podne »
Mozda se neke meni dopadnu pa da se dogovorimo oko cene! ;)  ;D

Necu da ih prodajem kupio sam dva komada za jaknu i prsluk,bile povoljne pa reko ajde.Mnogo lep znak.

• Ultimate Biker
« Odgovor #27 poslato: April 04, 2010, 08:18:09 posle podne »
Aj postavi slike majke ti....

Van mreže Milosgsx

• Suvozac
  • *
« Odgovor #28 poslato: April 04, 2010, 08:21:32 posle podne »

Miloše, savetujem ti da se dobro raspitaš da li još uvek postoje ti klubovi čije boje si kupio ili su ugašeni. Ako su ugašeni onda rizik da dođeš u neprijatnu situaciju nije veliki, u suprotnom rizikuješ da te neko zaustavi i pita sa kojim pravom nosiš te boje na leđima. Ovaj savet ti dajem zato što smo skoro imali sličnu situaciju kada su se naše boje našle na leđima nepoznate osobe, da bi se skidanje boja umalo završilo fizičkim obračunom.

Reko mi je covek sto je prodavao da je klub aktivan i broji dosta clanova,ali da nema nikakvih problema sto on prodaje boje njihove kaze da ih on sam pravi.

• Ultimate Biker
« Odgovor #29 poslato: April 04, 2010, 08:23:52 posle podne »
Ne molim te bez razloga da postaviš slike, a predpostavljam od koga si kupio. Da li je prodavac imao naočare i bio malo puniji lik crne kose?

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #30 poslato: April 04, 2010, 08:24:32 posle podne »
Nista onda, otpada moja kupovina, jbg ...klub aktivan! : ;D
Небитни пролазник

Van mreže Milosgsx

• Suvozac
  • *
« Odgovor #31 poslato: April 04, 2010, 08:26:21 posle podne »
Aj postavi slike majke ti....

Postavio bi odmah ali postoji problem jer sam dao da mi se prisiju te boje na prsluk kad uzmem slikacu i postavicu sliku.

• Ultimate Biker
« Odgovor #32 poslato: April 04, 2010, 08:29:31 posle podne »
Odgovori mi na prethodno  pitanje u vezi prodavca molim te

Van mreže Milosgsx

• Suvozac
  • *
« Odgovor #33 poslato: April 04, 2010, 08:35:46 posle podne »
Ne molim te bez razloga da postaviš slike, a predpostavljam od koga si kupio. Da li je prodavac imao naočare i bio malo puniji lik crne kose?

Sad ne znam bilo je njih vise na tom standu na izlazu iz hale sa motorima bila je jaka guzva ,a na stadu su bili njih troje koji su prodavali boje,prisivke,karte svasta.Ne secam se lika stvarno.Postavicu sliku boja kad mi stigne  pa vidi ako te toliko interesuje.

Van mreže Dexxter

• Ultimate Biker
« Odgovor #34 poslato: April 04, 2010, 09:33:42 posle podne »
A koji je klub u pitanju?

Van mreže Milosgsx

• Suvozac
  • *
« Odgovor #35 poslato: April 04, 2010, 09:44:06 posle podne »
Ne znam kupio sam grb ne pise ime kluba .

Van mreže schmajser

• Moto Manijak
  • AfricaTwin , Hoerx Regina ,Triump 3SW, NSU 175 ,
« Odgovor #36 poslato: April 04, 2010, 09:53:31 posle podne »

Hajde sad lepo reci da si se malo nasalio i izvini se ljudima, a cika Ivta ce da ti oprosti sto te je tukao  ;D

Koje si ti boje kluba kupio ,a da na njima i ne pise ime kluba.....zaista pun svet ludaka, provokatora.
« Poslednja izmena: April 04, 2010, 10:12:30 posle podne od strane schmajser »
POMPEZNI, KVANTI, CIVILNI, AERONAUTICKI MLADIC NUDI SVOJE USLUGE PRI TOM SIRECI OPTIMIZAM I ZDRAVOMENTALNO DOTICANJE SRECE U VAS ZIVOT.
NIJE SEKTA!

Uploaded with [URL=http:

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #37 poslato: April 04, 2010, 10:02:41 posle podne »
Sve je to lepo i krasno moto-klub, clanstvo, drugarstvo, bratstvo - ali ja i dalje nikako ne razumem da moze doci do fizickog obracuna zato sto neko kao nosi neke "boje", a neko drugi mu kao ne da da nosi bas te "boje". Pa to je obican komad krpe, da li je vredno tuci se zbog toga ? A nije cak ni zakonom zabranjeno niti regulisano, pa mu to dodje da neko uzima zakon u svoje ruke i odredjuje sta ko moze da radi...

Stvarno nema potrebe za tim, valjda smo svi bajkeri dobre volje i kuturni civilizovani ljudi. Necemo se valjda tuci zbog komada krpe ???

??? ??? ??? ??? ???

Van mreže Milosgsx

• Suvozac
  • *
« Odgovor #38 poslato: April 04, 2010, 10:09:36 posle podne »

Hajde sad lepo reci da si se malo nasalio i izvini se ljudima, a cika Ivta ce da ti oprosti sto te je tukao  ;D

Koje si ti boje kluba ti kupio ,a da na njima i ne pise ime kluba.....zaista pun svet ludaka, provokatora.

Kupio sam boje  samo grb,prodavac je reko da su trodelne a da ime i grad ne prodaje ne sije samo glavni sredisnji grb,ja se ne salim  ja sam Vama samo hteo  kazem da ima ljudi koji prodaju boje i da sam kupio jedne i necu nikom da se izvinjavam jer nisam nikog uvredio.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #39 poslato: April 04, 2010, 10:22:02 posle podne »
Sve je to lepo i krasno moto-klub, clanstvo, drugarstvo, bratstvo - ali ja i dalje nikako ne razumem da moze doci do fizickog obracuna zato sto neko kao nosi neke "boje", a neko drugi mu kao ne da da nosi bas te "boje". Pa to je obican komad krpe, da li je vredno tuci se zbog toga ? A nije cak ni zakonom zabranjeno niti regulisano, pa mu to dodje da neko uzima zakon u svoje ruke i odredjuje sta ko moze da radi...

Stvarno nema potrebe za tim, valjda smo svi bajkeri dobre volje i kuturni civilizovani ljudi. Necemo se valjda tuci zbog komada krpe ???

??? ??? ??? ??? ???
Uopste to nije obican komad krpe. Za taj "komad krpe" se treba izboriti i zasluziti ga. Jos teze je ga se odreci.
Mada shvatam i tvoja razmisljanja! Nisi nikad bio u klubu pa i ne razumes. Shvati ces, jednog dana!
Небитни пролазник