Čiko a da li na MASovom reliju mogu biti redar i ako mogu, hoću nanđarasti prsluk, vlast i novac a o besplatnom benzinu, kotizaciji, klopi i ostalom...pa to se podrazumeva!?! Znači, dogovorili smo se! E sada molim lepo, da mi se obezbedi za 17 april da izvedem sve ostale redare na trening, svega 300km od BGDa! Hvala lepo, molim lepo!! Volim i ja vas!!
Administraciji MASa...
dobro je primećeno da se brojno uvečava MASov forum u zadne vreme! Znamo razlog a da li je to moglo i pre da se desi, bez 'pomoći' drugog foruma itd!?! Mislim da je moglo a što nije...pa razlog je što su klubovi mahom iz unutrašnjosti a sam BGD, sa svojim klubovima ne može da se kotira visoko i ako, ne vezano za broj klubova već sa brojem bajkera, je 'najjači' pogotovo sa mlađim naraštajem koji tek ulazi u ove vode!
Potrebna je agresivnija reklama. Znam da deluje Makjavelistički ali cilj je okupiti na jednom mestu što više bajkera sa istim interesima! Nadam se da će te na nekoj sledečoj skupštini imati i takvu tačku dnevnog reda gde će se razmatrati način na koji će se privući novi članovi, pogotovo ovi mlađi! Kvalitet pre svega...jaka forumska baza sa savetima o popravci i održavanju motora itd.
Večina bajkera je prvo u solo aranžmanu pa se tek onda priključuje nekom klubu.
Upravo ovakav način vođenja MASa, kao što je besplatan reli, je nesumljivo jedan od načina prikupljanja novih članova...Nastavite i još jače udarite po centrima, kao što su BGD, NS, NI i postaćete jedini, pravi, bajkerski forum i asocijacija svih ljubitelja dva točka a onda će se mnogi, naši problemi lakše rešavati!