Mart 29, 2026, 12:19:29 pre podne

Autor Tema: UDES NA IBARSKOJ MAGISTRALI KO LIPOVICKE SUME  (Pročitano 4521 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
UDES NA IBARSKOJ MAGISTRALI KO LIPOVICKE SUME
« poslato: April 17, 2010, 03:07:32 posle podne »
Javlja ju mi da je bio tezak udes kod skretanja za Sremcicu, motor i punto???
Zna li neko nesto vise???

joksa

• Gost
Odg: UDES NA IBARSKOJ MAGISTRALI KO LIPOVICKE SUME
« Odgovor #1 poslato: April 17, 2010, 06:03:10 posle podne »
Moj drug koga je vozio njegov prijatelj iz Valjeva. Klasicno oduzimanje prednosti. Izgleda da su obojica u redu(bez ozbiljnijih povreda, malo se ogulili). Malo kasnije idem po njega u urgentni, pa javljam.

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #2 poslato: April 17, 2010, 08:03:04 posle podne »
Hvala Bogu da nije nešto gore.
...

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #3 poslato: April 17, 2010, 08:09:38 posle podne »
U pitanju je Vlada - Djavo iz Lajkovca. Čuo sam se sa njim još dok je bio u sanitetu na putu za urgentni. Osim blagog šoka koji je pretrpeo kaže da nema ozbiljnijih povreda. Čak mi je rekao i za suvozača, koji je kako sam čuo, leteo nekih 20-tak metara, da se oseća dobro. Nisam puno pričao sa njim sutra idem da ga obidjem pa ću znati više. Isekla ga je neka starija žena koja mu je išla u susret sa Puntom. Nije ga videla ...
 Neverovatno...

Van mreže Charuga

• Dobar Vozac
  • **
  • ZX-10R
« Odgovor #4 poslato: April 17, 2010, 08:16:20 posle podne »
Uh...dobro je...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #5 poslato: April 17, 2010, 08:35:19 posle podne »
Dobro ljudi hočete li prestati da se igrate ne vidljivih bajkera...nije u redu prema čoravim vozačima automobila, traktora, motokultivatora i kosačica za travu...Ne tu, oni tu pušu, već za korov!!
Ma i zbog tih kretena ćemo protes ako bude trebalo....
Kakav kretenizam sa;  'Nisam te video' i ode život kao da je providno staklo!

Želim drugarima što brži oporavak!

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: April 17, 2010, 08:56:56 posle podne »
         Kakav izgovor,, nije ga VIDELA  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

joksa

• Gost
« Odgovor #7 poslato: April 17, 2010, 10:17:13 posle podne »
Isekla ih je na skretanju za Sremcicu. Izgleda da Vlada nije stigao ni da koci jer ih je isekla na manje od 10 m. Zanimljivo je da se nije ukljucivala na magistralu vec isla u susret, a skretala za Sremcicu. Nije videla? ??? ???
Pravi prepreku, udaraju u prednji bocni deo Punta i bukvalno se katapultiraju. Vlada leti 20-tak metara i udara u desni gornji deo reklame na visini preko 2m, glavom. Suvozac(Milos) leti 10-ak metara dalje i zavrsava u drugoj reklami. Kacige unistene. Punto i motor za neverovati.
Milosa sam dovezao iz urgentnog, malo se ogulio i ugruvao. Vlada je ostao, nema lomove, komunicira. Al je malo rastrojen, pretpostavljam da je u soku.

Van mreže Zlatni_papagaj

• Suvozac
  • *
  • Mk Torque Valjevo
« Odgovor #8 poslato: April 17, 2010, 10:59:13 posle podne »
Sliku koju samo zatekli pri povratku je bila jeziva.. Ja sam igrom slucaja vratio njegovu kacigu u Lajkovac, koja je bila  totalno unistena.. Prava je sreca sto su prosli sa blazim povredama.. Zelim im brz oporavak, pa da se vozamo ponovo zajedno  :)

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #9 poslato: April 18, 2010, 12:00:04 pre podne »
Njene oči jesu videle ali mozak nije!! Kako može da vidi kad joj je u glavi papazjanija od mogučih opravdanja mužu, gde je do sada i sa kim se fircala...Mogli su pogunuti kao od šale zbog glupsonke! Auuu, naježio sam se!  ???

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #10 poslato: April 18, 2010, 02:02:39 pre podne »
Dobro je da su lakše povredjeni, želim im brz oporavak

Van mreže đunta

• Suvozac
  • *
« Odgovor #11 poslato: April 18, 2010, 09:03:35 pre podne »
Moji drugari pošli juče na vožnju posle protesta i vratili se potrešeni slikom. Pun oprez ljudi gde god postoji mogućnost, ne opasnost, da se sretnemo i ukrštamo sa autima. Očigledno da uobičajeno utvrđeno pravilo vožnje ne važi. Ja uvek ablendujem i sviram čak iako vozilo stoji jer se ne zna šta će u sledećem trenutku da uradi neka frustrirana budaletina. Jednostavno, počeo sam da posmatram automobiliste kao lovce na motorcikle kad god im se ukaže prilika i nastojim da sam uvek spreman na napad. Nadam se da će momci proći bez ozbiljnih posledica. Srećno im.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #12 poslato: April 18, 2010, 11:36:40 pre podne »
 Ziv se iskidah,jer sam ja Vladu pozvao da nam se pridruzi u protestnoj voznji  >:(
 Sreca da su prosli bez vecih povreda i zelim im brz oporavak !!!
VALJEVSKA PODVALA

joksa

• Gost
« Odgovor #13 poslato: April 18, 2010, 12:38:45 posle podne »
Vladi je ipak polomljena ruka, noga i mobilisan vrat(cujem od Milosa danas). E sad mi nista nije jasno, sinoc sam ga video na kolicima na urgentnom(oko 20 h). I tad su tvrdili da je sve ok. ??? ??? ???

Van mreže cybertoy

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #14 poslato: April 18, 2010, 12:40:09 posle podne »
.

Mi iz MK Valjevo smo naisli neposredno posle udesa,Vlada se osecao dobro ali na insistiranje hitne prebacen je u urgentni radi pregleda.
Gore je vec objasnjeno kako je do udesa doslo,a ja sam napravio i dve slike sa lica mesta..

Van mreže Bastetus

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #15 poslato: April 18, 2010, 04:48:31 posle podne »
Strahota......ja jesam zensko...ali vecini zenskih osoba ne treba dati volan....U sta to zablene, o cemu li to razmislja... Toliko glupih prekrsaja sam vidjala, vecinom od strane zena...(naravno i muskarci grese...), ali sto su zene talentovane da naprave glupost u saobracaju...ne znam...

Ja sam imala udes u Sremcici isto pretprosle zime...na tom delu gde se iskljucujes/ukljucujes na magistralu....jako gadan udes...doduse kolima, gde me je neki klinac tokom preticanja za kombijem (BUDALA!!!) klepio ceono u auto..bacio na suprotnu stranu gde me je udarilo vozilo iz suprotnog pravca i bacilo u sanac pored puta..... Njegova prva recenica kad su me izvukli iz smrskanog auta bila je..."Nisam te video"...na sta sma ja popizdela...u 6 ujutru, svanulo....a ti farove nisi video!!!

No sve to je manje bitno....Nadam se da ce se obojica brzo opraviti...i psihicki i fizicki....

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #16 poslato: April 18, 2010, 04:54:05 posle podne »
 Sad sam se cuo sa Vladom!
 Otpusten je kuci,a imao je potres mozga ,prelom podlaktice,jedne od kostiju stopala i stavljena mu je Sancova kragna!
 Suvozac ima iscasen skocni zglob i dosta oguljotina po nogama !
 Obojica su nosili Sharkove kacige i obe su pukle,ali su hvala Bogu svoj zadatak obavile!

VALJEVSKA PODVALA

joksa

• Gost
« Odgovor #17 poslato: April 18, 2010, 06:04:39 posle podne »
Milosu (suvozac) je zglob bio iscasen i pre udesa. Takav i plus sa temperaturom je dosao na protest! Inace, prosle godine je isto u Aprilu imao udes kod Kraljeva na Uscu. Udario je u Tamica i na svu srecu prosao samo sa otkinutim misicem na levoj ruci i levoj nozi, a Yamahu FJ 1200 totalno unistio(i tad su mu kaciga i oprema spasili zivot). Od tada ne uspeva da kupi motor, al je dosao na protest sa velikim odusevljenjem. Za Vladu(juce sam ga upozanao na Uscu i malo sinoc pricao sa njim na urgentnom) kaze da je zadnji dinar odvajao za motor i da je isti bio uvek potpuno ispravan i registrovan.

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #18 poslato: April 18, 2010, 06:08:58 posle podne »
Bio danas kod Vlade u poseti. Pušten je kući danas, oseća se dobro, nosi "kragnu" preventivno, naprsnuće desne podlaktice koja je u gipsu, leva noga u gipsu zbog polomljene kosti stopala. Malo ugruvan, ali sve u svemu se oseća dobro.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #19 poslato: April 18, 2010, 06:36:05 posle podne »
Hteo bih nešto reći ali zaista ne znam šta!