Zapitaj se koliko si nezreo. Neka se zapitaju i tvoji roditelji...
Imam toliko toga da ti napisem, ali od toliko stvari nemam vise komentara na sve ovo
Razumem ja da je sve to nesigurno, da sam "mlad", ali ne shvatate istoriju motora... Ajde svi lepo koji ste komentarisali prelistajte forum (Ako ima, ako nema naćiću na google-u), SVRHU ZAŠTO JE MOTOR NAPRAVLJEN!!! I zapitajte se da li je on za uživanje ili za nešto drugo

Vi imate filozofiju da je motor napravljen za uživanje, laganu vožnju i sl., što uopšte nije tačno. Da ne preterujem, ali jedno 1.000.000 puta ću više uživati u kolima sa muzikom, spuštenim prozorima, i sl. nego na nekom čoperu (Jbg, stvar ukusa).
Stoga ako ste došli da mi solite pamet i sl. da li ću ja poginuti ili ne, moja stvar, apsolutno, ja sam konkretno postavio temu 05-06 R1 ili K5-K6 1000, dajte odgovor na temu ili ćutite!
Pa vozite (Ako želite) doživite vi i 150-tu godinu, ja ću i dalje biti mladji I ISPRED VAS, što i jeste donekle poenta motocikla...
@Bucov: svaki dan od 2 (kada dodjem iz škole) do 6 klinac od 17 god može da ti objasni neke stvari koje pola vas ne znaju, a to što se tiče roditelja, strogosti i sl, zaobidjite tu temu, to je već priča za one od 12 godina...
Pozdrav