Salu na stranu, nije to ni malo slatko... Gledas da udaras u nesto... Uzas osecaj!
Ja iskreno ne znam kako me promasio Tamic... Ja sam kriv, obilazim auto ispred sa 60km/h, ne vise. Lagano, nigde ne zurim, vidim njega da ide ali ne ubrzavam jer vidim da imam prostora da prodjem izmedju lagano. Ali jbg, 7 sati ujutru, paznja i nije bas 100%, ne vidim coveka na bicikli preko puta i da ga Tamic obilazi. Koliko je blizu prosao pored mene ja sam refleksno cimnuo rame i celo telo na desnu stranu, "kao" izbegavam... Kreten...

I da, nisam dodao. Kod Ostruznice na pravcu u prvoj traci (levoj) idem sigurno preko 260 km/h, noc, nesto posle 12. U srednjoj traci ide Corsa i vise nikog na celom pravcu nema. Ko nije upucen, to je veliki pravac pored groblja, ulazak u Beograd, gde ima dve trake i treca zaustavna, nov asfalt, tek uradjena petlja. Pravac gde nabijes 299 iz zezanja... Skoro da je obidjam, i majstor krece bez ikakvog razloga da se prostrojava u prvu a ja letim ka njemu... Ja sam bukvalno prosao izmedju njega i bankine na levoj beloj traci. Nisam imao vremena ni da pobegnem desno... Ja sam mislio da cu ga ubiti kada sam stao... Covek je bio vise uplasen od mene, oduzeo se a sto je najgore nisam bio sam. Hvala Bogu, nista se nije desilo.