Mart 30, 2026, 01:38:04 pre podne

Autor Tema: Principijelna saradnja?  (Pročitano 7525 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

joksa

• Gost
Principijelna saradnja?
« poslato: Maj 15, 2010, 03:07:02 posle podne »
Citam malo tamo, malo ovamo, a vracaju mi se filmovi i secanja. Nekada sam procitao da Alvirovic i bjb imaju potpisan ugovor o saradnji. Sad citam, malo-malo, u "Dva tocka" ili "SAT" neke tekstove koji su maliciozno tempirani i krajnje iritirajuci.
Ne mogu da se otmem utisku zajednickog fronta i vazalnog odnosa prema onima koji kazu "Drzava, to sam samo ja", a protiv svoje baze. Zivimo u laznom i pokvarenom svetu. ;)

SpaVe

• Gost
Odg: Principijelna saradnja?
« Odgovor #1 poslato: Maj 15, 2010, 04:02:49 posle podne »
Од када

Crven Ban

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Maj 15, 2010, 07:36:13 posle podne »
Pa kako nas budu dozivljavali tako ce i proci, i ovde je dosla suova realnost i konkurentnost. Ima drugih casopisa boljih i oni ce im odvuci citaoce a ovi drzavni polako ce se gasiti. Ne moze preko noci, ali neumitno ide u tom pravcu.

Van mreže miško_kolo

• Dobar Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #3 poslato: Maj 16, 2010, 12:14:59 pre podne »
Daleko od toga da je Alvirović & Co. država (nedaj Bože), odnosno da su to državni mediji. Ali da oni kreiraju mišljenje dela populacije u ovoj zemlji-DA. I da bi on hteo da se dooobrano umuva u programe koji se nalaze pod patronatom države (čitaj dotiraju)-DA. Alvirović je jedna najobičnija greba koja ništa drugo u životu nikad nije ni znala da radi. Ali i to je u ovoj zemlji dovoljno da se opstane na sceni i da se stvori glasilo koje za dobar deo stanovništva nešto znači. Samim tim, možda, to više govori o nama nego o njemu.
...

darinjo

• Gost
« Odgovor #4 poslato: Maj 16, 2010, 12:46:48 pre podne »
Daleko od toga da je Alvirović & Co. država (nedaj Bože), odnosno da su to državni mediji. Ali da oni kreiraju mišljenje dela populacije u ovoj zemlji-DA. I da bi on hteo da se dooobrano umuva u programe koji se nalaze pod patronatom države (čitaj dotiraju)-DA. Alvirović je jedna najobičnija greba koja ništa drugo u životu nikad nije ni znala da radi. Ali i to je u ovoj zemlji dovoljno da se opstane na sceni i da se stvori glasilo koje za dobar deo stanovništva nešto znači. Samim tim, možda, to više govori o nama nego o njemu.

Narodi se razlikuju, ali samo po nijansama. Nismo mi niti bolji niti gori od ostalih evropskih naroda. U pitanju su okolnosti (svetske i lokalne) u kojoj se neki narodi nalaze....nisu ni Nemci sad fasisti, pa im se desio 3. Rajh i znate sta sve vec....problem je sto kod nas "golje" (citaj sirotinja) dolazi na vlast i to puno gladna...pa dok se najede...a i biznismeni, pa isto kao i politicari. Tek njihovi unuci ili praunuci ce realnije gledati na svoju zemlju i narod, a do tad OTIMAJ....a takav je i jadni Alvirko (snasao se guster u bari krokodila, i pliva)...
 Doduse mi svi bi trebalo da bojkotujemo tu novinu i da ga "pljujemo" na svakom koraku pa ce valjda smanjiti dozivljaj (ipak je on samo guster)

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #5 poslato: Maj 16, 2010, 02:15:13 pre podne »
U svakom ekonomskom sunovratu čovek prvo proda moral!!
Njegove napamet naučene pesmice mi idu na...Ne sporim, snašao se ali daj neka smanji doživljaj...postao je kultna ljigavština!!
Zašto pola sveta ceni 'Petu brzinu' od Britanaca...pa zato što jedini smeju da opljuju i Ferari i Lamborđini ako im se model ne svidi!!
Što ne probaju da ih ugase!!

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #6 poslato: Maj 16, 2010, 09:05:02 pre podne »
   Po ugledu na Alvirovice ( ima ih vise - na zalost nije jedan ) i nase "komsije" (necu da ih pominjem) su osnovale asocijaciju koju cine dva fantomska kluba.
  Imaju 20 - 40 clanova!
  Predali su zahtev drzavi !  KO IM JE DAO PRAVO NA TO ?  40 CLANOVA ?

Alvirovici... NAVAK - Nacionalna Vozacka Akademija    :icon_scratch:
 Ko im je dao pravo da svoju auto skolu nazovu NACIONALNOM ?
 ...pa jos nije skola nego AKADEMIJA  ... mos misliti   :icon_scratch:

U zemlji Srbiji, na nasu zalost, sve funkcionise na taj nacin. Neke stvari ne mozemo promeniti, ali neke mozemo bar predstaviti u pravom svetlu i reci istinu ovom jadnom narodu.

Koliko ono para traze za stazu po danu? Za te pare treniras na Hungaroringu mesecima !

...a odakle im novci za stazu...to je tek pitanje...ko to finansira?

Ma muka mi od njih i njima slicnih.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #7 poslato: Maj 16, 2010, 12:03:37 posle podne »
Okreni - obrni, opet se vracamo na isto.
Takve oportunisticke pojave moze usporiti ili zaustaviti samo masovno i dobro obavesteno bajkersko udruzenje, svesno svoje uloge i ciljeva, bez licnih interesa koji potajno stoje iza cele price.
...

Libero

• Gost
« Odgovor #8 poslato: Maj 16, 2010, 12:17:41 posle podne »
   Po ugledu na Alvirovice ( ima ih vise - na zalost nije jedan ) i nase "komsije" (necu da ih pominjem) su osnovale asocijaciju koju cine dva fantomska kluba.
  Imaju 20 - 40 clanova!
  Predali su zahtev drzavi !  KO IM JE DAO PRAVO NA TO ?  40 CLANOVA ?

Alvirovici... NAVAK - Nacionalna Vozacka Akademija    :icon_scratch:
 Ko im je dao pravo da svoju auto skolu nazovu NACIONALNOM ?
 ...pa jos nije skola nego AKADEMIJA  ... mos misliti   :icon_scratch:

Pa to ti je slično ili isto kao: Nacionalni javni servis evropske Srbije (ili tako nekako..) = 500.00 din mesečno!
Koga su pitali da li hoće...I nemoj da plaćaš ako nećeš, sve se sabira za kasnije. Ali su se proglasili za moj i tvoj servis...
Tako je i sa njima. Nema ko da im ospori korišćenje ''Nacionalnog'', a u ušima malog čoveka zvuči ''vasionski''... Cijena - sitnica!
Akademija, ej bre...nije zezanje..
Sramno.

Van mreže Šeki

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #9 poslato: Maj 16, 2010, 02:38:25 posle podne »
 Koliko se ja razumem u sistem školstva, da bi neko predavao na akademiji, on mora da ima titulu magistra (u najmanju ruku). Baš me zanima ko li to obavlja kod njih?

joksa

• Gost
« Odgovor #10 poslato: Maj 16, 2010, 03:15:40 posle podne »
Koliko se ja razumem u sistem školstva, da bi neko predavao na akademiji, on mora da ima titulu magistra (u najmanju ruku). Baš me zanima ko li to obavlja kod njih?
A kod Panjkovica? ;)
Ne sporim da si u pravu, na zalost.

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #11 poslato: Maj 16, 2010, 03:17:09 posle podne »
Seki, ima ih dosta, cak mislim da su neki tamo u toj "Akademiji" ne magistri, vec doktori mimikrije i oportunizma.
...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #12 poslato: Maj 16, 2010, 03:24:13 posle podne »
Raznorazni 'experti' su sa sobom doneli i akademizam (ne u pravom smislu reći)!
Nego , da se upišete u moju Akademiju ukljućivanja migavaca i zamenu sijalica S20 na motoru! Doktorirao sam ceo dan i neću đabe da mi trud propadne...želim da podelim, uz pozamašnu svoticu evrića, svoju, teškom mukom stečenu nauku! ;D

joksa

• Gost
« Odgovor #13 poslato: Maj 16, 2010, 03:57:54 posle podne »
Sem ugovora o saradnji "Pabla" i "Alvirka", za koji sam citao da postoji, ne mogu da se otmem utisku da prvi pokusava da kopira "put" drugoga. Skola bezbedne(defanzivne) voznje ce se transformisati u Nacionalnu akademiju za sisanje polaznika, gde po analogiji sa Panjkovicem, Alvirkom i sl. das papreno, a dobijes bljutavo. Naravno racuna se na novac poreskih obveznika koji ce "pacovskim kanalima" leci na privatan racun "tamo necega".

P.S. Ne procitah nikada kritiku Alvirka od strane rukovodstva BJB. ;)

gordanmg

• Gost
« Odgovor #14 poslato: Maj 16, 2010, 04:12:28 posle podne »
Organizujem seminar sa temom Kako izvrsiti kupovinu, prevoz, uvoz i registraciju motocikla iz Evropske nam unije a i sire.
500 eura ucipljivanje
50 eura prenociste
50 eura dorucak
100 eura kafa sikterusa po zavrsetku seminara
Posteno

joksa

• Gost
« Odgovor #15 poslato: Maj 16, 2010, 04:30:38 posle podne »
Goradane, jel su predavaci Mr ekonomije? To ocekujem u najmanju meru, obzirom da seminar "kako zakociti motocikl" u drugoj skoli drzi neprikosnoveni Mr masinstva. ;)

P.S. Evo ideje za Vudu-a...seminar na temu "Kako oprati motor, a da se ne nahladis"
Pridev "nacionalni" ide nesto kasnije po zasluzi... ;)

gordanmg

• Gost
« Odgovor #16 poslato: Maj 16, 2010, 05:41:32 posle podne »
Ja sam jedini i glavni predavac...pa sto bi s nekim delio pare...SVE MENI....MENI UVEK VISE TREBA NEGO DRUGIMA JEBIGA. >:D >:D >:D

joksa

• Gost
« Odgovor #17 poslato: Maj 16, 2010, 05:56:51 posle podne »
Ja sam jedini i glavni predavac...pa sto bi s nekim delio pare...SVE MENI....MENI UVEK VISE TREBA NEGO DRUGIMA JEBIGA. >:D >:D >:D
Nisi razumeo druze. Obrazac savremenog "poslovanja":
Uzmes Mr za predavaca, njegova satisfakcija je lecena sujeta jer nije do sada uvezao ni jedan motor. Dakle potrebni su ti samo dobrovoljci za cesanje jaja Mr. A takvih imas kolko hoces.
Dakle:
1.Mr dobija ceskanje po kinderima
2.Cesadzije zadovoljstvo da su korisni
3.Ti pare
4.Polaznici, naravno, mogucnost da potrose pare koja je sama po sebi dovoljna.
E, sad projektuj to tamo i uporedi. ;)

Van mreže Jašim

• Suvozac
  • *
« Odgovor #18 poslato: Maj 16, 2010, 06:06:51 posle podne »
Organizujem seminar sa temom Kako izvrsiti kupovinu, prevoz, uvoz i registraciju motocikla iz Evropske nam unije a i sire.
500 eura ucipljivanje
50 eura prenociste
50 eura dorucak
100 eura kafa sikterusa po zavrsetku seminara
Posteno

Nacionalna akademija za kupovinu,prevoz,uvoz i registraciju motocikla...
Bolje da te mrze zbog onoga što jesi , nego da te vole zbog onoga što nisi.

farbach

• Gost
« Odgovor #19 poslato: Maj 16, 2010, 09:10:15 posle podne »

P.S. Ne procitah nikada kritiku Alvirka od strane rukovodstva BJB. ;)

se salis?