Mart 31, 2026, 07:12:12 pre podne

Autor Tema: Moto-skupovi, odavno izgubili dušu...  (Pročitano 12744 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

farbach

• Gost
Odg: Moto-skupovi, odavno izgubili dušu...
« Odgovor #20 poslato: Maj 16, 2010, 07:26:57 posle podne »
U pravu si. Niko ni ne kaze da se organizatori ne trude, naprotiv. Neki drugi zacin nedostaje, a njega nema ni u drugim aspektima zivota, vec neko vreme.

Van mreže dejansd

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • KAWASAKI ZX-6
« Odgovor #21 poslato: Maj 16, 2010, 07:40:30 posle podne »
ma nije proble u organizatorima
svako odradi u svojim mogucnostima,svi bi zeleleli bolje,
problem je u nama,tu se izgubila dusa ,pa se mnogi prepoznaju po novim motorima i opremom
a ne prijateljskim caskanjem i druzenjem
SMEDEREVO SRBIJA

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #22 poslato: Maj 16, 2010, 08:36:52 posle podne »
Meni zao,ali od tada me nema u Novom Sadu  >:(
 Kamenicki park...eh...
vrh skupova kod nas u ex-yu

Van mreže top warriors

• Moto Manijak
« Odgovor #23 poslato: Maj 17, 2010, 10:26:17 pre podne »
Tada su naplacivali 400 dinara po osobi......ni ja od tada nisam isao.Mislim da je bilo 2004-te.

;)
MK WARRIORS SERBIA

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #24 poslato: Maj 17, 2010, 11:59:47 pre podne »
 Ja cu par reci u ime druge strane - organizatora..... Sve je teze ( citaj - skuplje ) napraviti skup. Para je sve manje , sponzora takodje, lokalne samouprave obecavaju ali ne ispunjavaju ( pitajte Ljubu iz Petrovca), a bez love....tesko. Jean pristojan skup koji treba da ispuni sve kriterijume MAS-a sa jednom pristojnom grupom ( i par predgrupa ) nemoze da kosta ispod 6.000 evra ?
   Takodje skupovi su postali stereotipni, svuda isto....ja i moji Orlovi pokusavamo da na svakom skupu uvedemo nesto novo i razlicito ( elektricni bik, vuca traktora , drugacije igre....) , nisam bas za ringispil ali vec imamo pitona koji ide po skupovima i koji je veoma dobro prihvacen kako od nas tako i od stranaca.

I mi imamo dosta muka i problema, vremenske uslove necu da pominjem....

Van mreže markoni

• Moto manijak u usponu
  • live to ride, ride to live BMW :)
    • www.www.mkcivija.com
« Odgovor #25 poslato: Maj 17, 2010, 02:00:00 posle podne »
meni smeta buka i dok se ne razdvoje koncerti od moto skupova, nema me. Staje sledeca inovacija? Ringispil?
u potpunosti tacno....od buke na skupu niti mozes da pricas sa ljudima niti mozes da cujes sta mislis...jos kad se pomesa house,tehno...sa rockom a u pozadini duvaju "u plek" previse......

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #26 poslato: Maj 17, 2010, 05:06:08 posle podne »
a i ima nečeg i u finansijama....... ;)
svakim danom sve više......50 jevreja,je da odeš na skup,pa da razmišljaš hoćeš li da se provedeš(čitaj napiješ)il ćeš da tankuješ da možeš da se vratiš kući....a što se tiče suvenira,jedino one tange sa natpisima su još povoljne.....šteta što žuljaju u p.m ;D

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #27 poslato: Maj 17, 2010, 05:11:11 posle podne »
I tange si počeo da nosiš c,c,c,c,c

Van mreže dencse1

• Moto manijak u usponu
    • mwp
« Odgovor #28 poslato: Maj 17, 2010, 05:13:55 posle podne »
I tange si počeo da nosiš c,c,c,c,c

pa kad sada već samo to mogu da kupim...i to ne na svakom skupu.... ;D ;D

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #29 poslato: Maj 17, 2010, 06:17:38 posle podne »
U pravu je jer ispade da na 4 skupa u sezoni treba izdvojiti platu,,,a sezona pada kada i letovanje, kada i koji servis na motoru i do

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #30 poslato: Maj 17, 2010, 09:57:58 posle podne »
ma nije proble u organizatorima
svako odradi u svojim mogucnostima,svi bi zeleleli bolje,
problem je u nama,tu se izgubila dusa ,pa se mnogi prepoznaju po novim motorima i opremom
a ne prijateljskim caskanjem i druzenjem
Bravo DEKI lepo receno *603 *603 *603

Van mreže NOCA

• Vozi da sve vidis i da te svi vide!
  • Bajker Bez Granica
« Odgovor #31 poslato: Maj 18, 2010, 11:13:58 pre podne »
Tu se slazemo...

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #32 poslato: Maj 18, 2010, 11:21:30 pre podne »
Tu se slazemo...

Ma slazemo se mi u mnogo cemu posle par piva i dobrog rock-a, pomesanog sa devojcicama koje igraju na bini...  :D ;D >:D

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #33 poslato: Maj 18, 2010, 11:24:38 pre podne »
A sta fali ovome ??
 <a href="http://www.youtube.com/watch?v=wz3EXEF_YA8" target="_blank" rel="noopener noreferrer" class="bbc_link bbc_flash_disabled new_win">http://www.youtube.com/watch?v=wz3EXEF_YA8</a>

Van mreže Shomy Bgd

• Vozac
  • *
« Odgovor #34 poslato: Maj 18, 2010, 12:37:56 posle podne »
Ja mislim da ste mi vi maalo ostarili,pa vam skupovi nisu vise dozivljaj.Pa nikad nisu bili bolji nego sad.Vidim ja da cu da stampam puno onih mojih majica.Vremena se menjaju ide na bolje pa i koncerti ,sta smeta.Ako je ono sto ja slusam odlicno ako nije kupim pinkle i zdravo-ima ko voli i to.Sta smeta vasar neka ga.Sacuvaj me boze samo od onih skupova gde je blato do kolena gde je wc tu negde u kukuruzu,gde neko skici sa nekog kamiona.Ovo mi lici kao dobar je moj motor iz 1981 nevalja mi XX ma nije nego
*603 *603 *556

Van mreže SEKULA

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #35 poslato: Maj 18, 2010, 05:28:11 posle podne »
Sve se svodi na plus ili minus.Zvucna imena za nastup uzimaju cifre da glava zaboli.A njih zabole kakvo ce vreme biti.Vise volim da vidim binu inprovizovanu na kamionskoj prikolici sa nastupom lokalni klinaca,nego poznatu nazovi ZVEZDU sa cenom od par hiljada,na bini od 2000 evra.
Nekad je lepo otici i na vasar ili cirkus,ali svake subote je previse.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #36 poslato: Maj 18, 2010, 06:38:58 posle podne »
Sve se svodi na plus ili minus.Zvucna imena za nastup uzimaju cifre da glava zaboli.A njih zabole kakvo ce vreme biti.Vise volim da vidim binu inprovizovanu na kamionskoj prikolici sa nastupom lokalni klinaca,nego poznatu nazovi ZVEZDU sa cenom od par hiljada,na bini od 2000 evra.
Nekad je lepo otici i na vasar ili cirkus,ali svake subote je previse.
Potpuno se slazem sa tobom te basnoslovne honorare za vec ispusene ex yu sastave i bine kao za rok koncert koje su oko 2000eura pitam se sta ce nama to , mnogi od organizatora ne mogu da razlikuju moto susret od rok koncerta. Jureci za kvalitetom susreta mora da se gleda taj famozni finansiski efekat da bi se pokrpili svi troskovi koji svake godine rastu sve vise.Ranije je na susretima bilo vise bajkerskih igara i druzenje na vrlo visokom nivou a svi smo bili mnogo zadovoljni sa prosecnim bendovima i ozvucenjima koja nisu bila razarajuca kao danasnja pa se moglo i pricati medjusobno.Danasnji organizatori mora da se mnogo sekiraju oko vremena jer su ulozene velike pare u samu pripremu skupa dok to nije bio slucaj ranije nego se gledalo ako je bas lose vreme da se istera 00 a to je moglo jedino ako se zakazu bendovi koji su prijatelji pa ce te razumeti da nisi u stanju da platis pa ih namiris sa putnim troskovima i po nekom dnevnicom sto je danas neizvodljivo sa nabedjenim zvezdama.

Van mreže klan

• Totalni Moto Manijak
  • NAJJACI SAMO OPSTAJU
« Odgovor #37 poslato: Maj 19, 2010, 01:07:26 pre podne »
Potpuno se slazem sa tobom te basnoslovne honorare za vec ispusene ex yu sastave i bine kao za rok koncert koje su oko 2000eura pitam se sta ce nama to , mnogi od organizatora ne mogu da razlikuju moto susret od rok koncerta. Jureci za kvalitetom susreta mora da se gleda taj famozni finansiski efekat da bi se pokrpili svi troskovi koji svake godine rastu sve vise.Ranije je na susretima bilo vise bajkerskih igara i druzenje na vrlo visokom nivou a svi smo bili mnogo zadovoljni sa prosecnim bendovima i ozvucenjima koja nisu bila razarajuca kao danasnja pa se moglo i pricati medjusobno.Danasnji organizatori mora da se mnogo sekiraju oko vremena jer su ulozene velike pare u samu pripremu skupa dok to nije bio slucaj ranije nego se gledalo ako je bas lose vreme da se istera 00 a to je moglo jedino ako se zakazu bendovi koji su prijatelji pa ce te razumeti da nisi u stanju da platis pa ih namiris sa putnim troskovima i po nekom dnevnicom sto je danas neizvodljivo sa nabedjenim zvezdama.

Bravo Rendi ,nekad su se bendovi placali do 1500dm a sad su i po 3000e sto je mnogo mnogo je !!!

Van mreže Pera-Sopot

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #38 poslato: Maj 19, 2010, 07:32:55 pre podne »

Bravo Rendi ,nekad su se bendovi placali do 1500dm a sad su i po 3000e sto je mnogo mnogo je !!!

U pravu ste.Ti bendovi uzimaju ogromne cifre,a sta nam novo pruzaju,sviraju iste stvari kao i pre 30 godina.
Kada sam bio klinac slusao sam Jelice,sada sviraju iste pesme kao i onda i da ne nabrajam sve te nase grupe, koje su ZAHVALJUJUCI motoskupovima,izasle iz zaborava i ponovo se vratile na spsku rok scenu u velikom stilu.
Da budem iskren,kada je Bora poslednji put napravio hit,pre dvadesetak godina,zivi se od stare slave i vremena kada smo kao klinci isli u Pionir na njihove koncerta.
Da ne nabrajam vise a i ne prozivam nikoga,samo je to moje neko razmisljanje.
Ti bendovi bi trebalo bajkerima da sviraju po simbolicnoj ceni jer zahvaljujuci nama su ponovo na sceni.
pali gumu a ne dusu!

farbach

• Gost
« Odgovor #39 poslato: Maj 19, 2010, 08:22:21 pre podne »
Ko Davida Djordjeta vadi iz naftalina. Covek peva jednu pesmu ceo zivot. Trebao bi on da plati organizatoru za licnu promociju. I ne samo on.