Mart 31, 2026, 07:11:04 pre podne

Autor Tema: Moto-skupovi, odavno izgubili dušu...  (Pročitano 12732 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: Moto-skupovi, odavno izgubili dušu...
« Odgovor #60 poslato: Maj 19, 2010, 02:30:53 posle podne »
+ Još jedan željan sasvim običnih i jednostavnih skupova gde je akcenat upravo na druženju i upoznavanju...

Predlažem da u toplim letnjim danima napravimo jedno manje okupljanje istomišljenika u okviru nas sa foruma gde će glavno svetlo biti logorska vatra, a od muzike akustična gitara i eto prijatne i lepe atmosfere za razgovor i druženje...

Mi smo bas to napravili za prvi maj u okviru kluba , vatra , akusticna gitara , priroda i rostilj  i verujte nema niceg boljeg......
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #61 poslato: Maj 19, 2010, 03:05:11 posle podne »
Nesto mora da se menja i neko ko prvi to uradi bice dobro za odredjen procenat motopopulacije.Mislim nemo se ljutite.
Od 80-tih godina sam prisutan po zapadnoj evropi a od 92 kod nas.Svuda je ista prica,pare pare,imali smo zaradu,nismo,pukli smo.Pa i normalno je Rizik pravi kapital a ponekad i bankrot

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #62 poslato: Maj 19, 2010, 04:08:00 posle podne »
Mi smo bas to napravili za prvi maj u okviru kluba , vatra , akusticna gitara , priroda i rostilj  i verujte nema niceg boljeg......

*34

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #63 poslato: Maj 19, 2010, 04:33:10 posle podne »
Tako je i pocelo, od akusticne gitare i u okviru kluba.To sad moze da napravi neko pojedinacno u svojoj garazi.Sa godinama povecava se broj poznanika prijatelja,bajkeri se posecuju druze i kako sad.Idem svuda a pravim skup za 50 ljudi.A kad ti dodje 1000 ljudi onda nemoze wc-kukuruz,akusticna gitara se necuje i to je to.

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #64 poslato: Maj 19, 2010, 04:37:11 posle podne »
Ama Rajo jebem ja one mocne zvucnike kad svaki put kad se vratim sa skupa ja promuknem pricajuci jako da bih sa nekim porazgovarao

joksa

• Gost
« Odgovor #65 poslato: Maj 19, 2010, 05:11:43 posle podne »
+ Još jedan željan sasvim običnih i jednostavnih skupova gde je akcenat upravo na druženju i upoznavanju...

Predlažem da u toplim letnjim danima napravimo jedno manje okupljanje istomišljenika u okviru nas sa foruma gde će glavno svetlo biti logorska vatra, a od muzike akustična gitara i eto prijatne i lepe atmosfere za razgovor i druženje...
Odlicna ideja.

Van mreže Raja

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #66 poslato: Maj 19, 2010, 05:31:15 posle podne »
Ama Rajo jebem ja one mocne zvucnike kad svaki put kad se vratim sa skupa ja promuknem pricajuci jako da bih sa nekim porazgovarao
Pre neku godinu na zimskoj  zurci,pojeo sam se ziv,sve ekstra gomila ljudi tip svira bluz otkida ja odusevljen udjem da se naslusam muzike a unutra odskacem od poda od basa.I umesto da budem unutra ja provedem napolju 2sata na -2.Dosta nas je provelo vece napolju ali i unutra je bilo dosta ljudi

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #67 poslato: Maj 19, 2010, 05:51:36 posle podne »
Ja sam mozda ostario,nije mozda jasam ali jos imam apetite da se vidjam sa ljudima koji su mi dragi i da se vratim kuci zdrav i prav.A sto rece prethodnik,isto sam bezbroj zurki proveo isto tako na zimi i batalio da idem na te zurke.

Van mreže FERDINAND

• Moto Manijak
« Odgovor #68 poslato: Maj 19, 2010, 07:22:10 posle podne »
Pa dođite u Bijeljinu, mi mislimo i na matore bajkere.  ;D

Umjesto dreždanja za šankom, u toku dana nudimo pet izleta (  dva etno sela, manastir, ergela konja i etno restoran na Drini) .  :)

Koncerti počini poslije 21,00.

Motocikli ne mogu prići bini, šankovima, šatorima ... ( tamo gdje pijemo i jedemo ). 

Šatori i mjesta za spavanje su fizički odvojeni od "ostatka svijeta".

Od ponoći će vas zabavljati "akustičari" i "bluzeri", daleko od glavnih dešavanja, u ribarskoj kućici, naravno ... piće i "holesterol" o trošku domaćina.  ;)

Ne morate nositi lijekove, imamo dežurnu sanitetsku ekipu (  u kampu, na izletima i u defileu), ne bojimo se ni piromana ( dežurnu vatrogasna ekipa na svim lokacijama ), a svi učesnici su pokriveni polisom osiguranja.

Naravno, za omladinu je planirana trka ( "potezanje" ) , takmičenja, strit šou... safari na snajke.  :D
speed limit,ali taaaamo negdje...

farbach

• Gost
« Odgovor #69 poslato: Maj 19, 2010, 07:41:15 posle podne »
pa sad ne dodji, kada ovako nahvali. ;D

Van mreže flstf

• Suvozac
  • *
  • LIVE & RIDE RIDE & LIVE
« Odgovor #70 poslato: Maj 19, 2010, 07:49:27 posle podne »

Od ponoći će vas zabavljati "akustičari" i "bluzeri", daleko od glavnih dešavanja, u ribarskoj kućici, naravno ... piće i "holesterol" o trošku domaćina.  ;)
E , ovo vredi . Svaka cast domacine .

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #71 poslato: Maj 19, 2010, 08:52:47 posle podne »
 Istina je ,nema sta !!!
 Kod FERDINANDA je bas tako,jedino sto on ima ekskluzivno pravo da mirise cvece  ;D ;D ;D
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže CveleZEC

• Moto Manijak
« Odgovor #72 poslato: Maj 19, 2010, 09:22:53 posle podne »
KAKO NEVEROVATI BIKU, i kako ne otici