Mart 29, 2026, 10:28:58 posle podne

Autor Tema: Ukraden Minin TransAlp!!!  (Pročitano 6621 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže vukan

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
  • Honda VFR750F (RC24)
    • Ride or Hide
Ukraden Minin TransAlp!!!
« poslato: Maj 30, 2010, 11:34:22 pre podne »
Od Mine:

U toku ove noci 29/30.05.2010. ukraden mi je motor ispred zgrade u Admirala Geprata (Beograd)!  

Crveno beli TransAlp  ('91 godishte po saobracajnoj) , registracija BG 25-708

Shta je specifichno na njemu: Ima ovaj stari kockasti sivi kofer (skinula sam naslon za suvozacha) , na tom koferu sa desne strane ima onu nalepnicu Spasi zivot, pogledaj 2 put,ne oduzimaj bla bla bla.... Sa leve strane kofera je neka nalepnice npr Korzike, kupljen je iz Italije tako da ima josh par italijanskih nalepnica na sebi, npr na prednjem braniku ako se dobro secam ima MotoItalia nalepnicu....
Nema ove harmonike na vilama (skinula sam ih, tako da bi bar to trebalo da bode ochi) , ima night breaker svetlo (shto je opet malo jachi far od standardnog TA ) ...

Ne znam ako se setim josh nechega dopisacu.... Nazalost imam samo ovu jednu sliku  :(

Ko ga ugleda u gradu nek pozove prvo policiju pa onda mene ili ortake ako hoce da kradljivca istog piiip piiip piiiip .....

Hvala svima unapred ! Moja br tel.  064/9921-920

http://yfrog.com/jn01122009720j

------

Predlazem da svi koji zele da doprinesu potrazi postave na svoj FB ovaj tekst:

"Ukradena Honda (nije moja), crveno beli TransAlp ('91) , registracija BG 25-708, ako primetite javite policiji."

Mozete da postavite i link sa fotografijom
http://img707.imageshack.us/f/01122009720.jpg/

Hvala
V
Ride or Hide

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
Odg: Ukraden Minin TransAlp!!!
« Odgovor #1 poslato: Maj 30, 2010, 12:00:23 posle podne »
Au jbt bas cesto prolazim tom ulicom i uvek sam rado razgledao tog transalpa (bio je parkiran pored (ispred) one muzicke prodavnice koliko se secam)...auuuu u samom centru...nemam reci....'91 godiste....ljudi kradu motore stare 20 godina...da li je moguce?

Koliko ja mislim tu mora da ima nekih kamera ili u blizini, nesto mora da je snimljeno...barem kako je bio obucen i kakvu je kacigu imao lopov ili mozda kako ga je obijao ili slicno...e sad kome treba gradjani da se obrate za te snimke ja nemam pojma....valjda policiji....

P.S : Da li je bio vezan necim?
« Poslednja izmena: Maj 30, 2010, 12:22:08 posle podne od strane Djox »

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #2 poslato: Maj 30, 2010, 06:01:09 posle podne »
Pa može se baciti pogled na kamere da se vidi da li je te noći napustio BGD preko neke naplatne...itd...

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #3 poslato: Maj 30, 2010, 06:11:07 posle podne »
Ma ja mislim da u samoj toj ulici postoji dosta zgrada sa kamerama a i ta muzicka prodavnica ispred koje sam vidjao motor mozda ima tako nesto...mada ne zelim sad da ispadne da nesto pametujem...samo zelim da pomognem u celoj situaciji ako je moguce...

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #4 poslato: Maj 30, 2010, 08:55:45 posle podne »
Od Mine:

U toku ove noci 29/30.05.2010. ukraden mi je motor ispred zgrade u Admirala Geprata (Beograd)! 

Crveno beli TransAlp  ('91 godishte po saobracajnoj) , registracija BG 25-708

Shta je specifichno na njemu: Ima ovaj stari kockasti sivi kofer (skinula sam naslon za suvozacha) , na tom koferu sa desne strane ima onu nalepnicu Spasi zivot, pogledaj 2 put,ne oduzimaj bla bla bla.... Sa leve strane kofera je neka nalepnice npr Korzike, kupljen je iz Italije tako da ima josh par italijanskih nalepnica na sebi, npr na prednjem braniku ako se dobro secam ima MotoItalia nalepnicu....
Nema ove harmonike na vilama (skinula sam ih, tako da bi bar to trebalo da bode ochi) , ima night breaker svetlo (shto je opet malo jachi far od standardnog TA ) ...

Ne znam ako se setim josh nechega dopisacu.... Nazalost imam samo ovu jednu sliku  Sad

Ko ga ugleda u gradu nek pozove prvo policiju pa onda mene ili ortake ako hoce da kradljivca istog piiip piiip piiiip .....

Hvala svima unapred ! Moja br tel.  064/9921-920

http://yfrog.com/jn01122009720j

------

Predlazem da svi koji zele da doprinesu potrazi postave na svoj FB ovaj tekst:

"Ukradena Honda (nije moja), crveno beli TransAlp ('91) , registracija BG 25-708, ako primetite javite policiji."

Mozete da postavite i link sa fotografijom
http://img707.imageshack.us/f/01122009720.jpg/

Hvala
V

EDIT: Evo je i slika

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #5 poslato: Maj 30, 2010, 10:48:11 posle podne »
Iskreno mi je zao sto se to desilo i nadam se da ces se brzo pronaci motor. Ali mi nikako nije jasno kako ljudi mogu da ostavljaju neobezbedjene motore na sred ulice na "izvolte" lopovima. Kod nas lopovi ce za 100e da ti izvade oko, a ne da dignu  motor. Pa to je 100 slucaj koji sam cuo da ljudi drze motore ispred zgrade i neko im ukrade. Pa stvarno ovakve vesti me ne iznenadjuju vise...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #6 poslato: Maj 30, 2010, 11:57:31 posle podne »
A gde da stavi, pa devojka živi u zgradi, nema garažu a svaki čas mora na bajk?
Uf, ala sam se iznervirao, kada bih ga neđe spazio...bilo bi...(prvo na pijacu da kupim novu sataru, stara je u sudskom depozitu kao dokaz)!!
Znam bajk na pamet!

Ali da se ne lažemo, barem se neće voziti po BGDu ali nikada se ne zna....

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #7 poslato: Maj 31, 2010, 01:15:47 pre podne »
A gde da stavi, pa devojka živi u zgradi, nema garažu a svaki čas mora na bajk?
A jel to opravdanje? Ima stotinu nacina da motor buda na bezbednijem mestu, a ne na dohvat ruke i na "izvolte" lopovima. Verujem da ce se motor pronaci, ali garant ga vise nece drzati na ulici. Pa kao da se nezna da zivimo u lopovskoj drzavi. To mi je isto kao kad neko ne zakljuca i neobezbedi auto i lopov samo otvori vrata od kola, sedne i otera taj auto. Ima stotinu garaza za iznajmljivanje i to za male pare. Male su pare, jer je ovako sada skuplje prosla. Pa malo malo pa neko napise da su mi ukrali motor pre zgradom. Valjda to treba da je za nauk nekome. Ali necu vise da komentarisem.

Van mreže forrest gump

• Suvozac
  • *
  • PRIMUS INTER PARES
« Odgovor #8 poslato: Maj 31, 2010, 02:54:34 pre podne »
A jel to opravdanje? Ima stotinu nacina da motor buda na bezbednijem mestu, a ne na dohvat ruke i na "izvolte" lopovima. Verujem da ce se motor pronaci, ali garant ga vise nece drzati na ulici. Pa kao da se nezna da zivimo u lopovskoj drzavi. To mi je isto kao kad neko ne zakljuca i neobezbedi auto i lopov samo otvori vrata od kola, sedne i otera taj auto. Ima stotinu garaza za iznajmljivanje i to za male pare. Male su pare, jer je ovako sada skuplje prosla. Pa malo malo pa neko napise da su mi ukrali motor pre zgradom. Valjda to treba da je za nauk nekome. Ali necu vise da komentarisem.

Posto ne znas sve detalje, i nisi upucen, molio bih te onda da se stvarno i ne javljas vise u ovoj temi.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #9 poslato: Maj 31, 2010, 07:55:22 pre podne »
Ma, KAWA zaista nije mislio ništa loše, nije upoznat sa svim zavrzlamama, verovatno i on pizdi zbog bajka..

Ako ga budem spazio, pratiću ga sve dok ne stane negde a onda ga autom samo gurnuti po točku da padne u stranu...zovem sve vas, vi dođete i još ga napadnemo da je on mene udario i naneo duševnu bol i patnju (mi njemu fizičku, podrazumeva se)!! ;D

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #10 poslato: Maj 31, 2010, 12:54:26 posle podne »
Posto ne znas sve detalje, i nisi upucen, molio bih te onda da se stvarno i ne javljas vise u ovoj temi.
A ti si ovde u svojstvu? Ja sam samo prokometarisao ono sto je napisano u temi. Nisam ja vidovnjak pa da znam sta se krije iza brega. Nju cak licno ni ne znam. Ali to ni nije bitno. Najbitnija je stvar da onaj ko pronadje svoj ukraden motor, sigurno ga vise ne drzi na ulici na "izvolte" i na istom mestu...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #11 poslato: Maj 31, 2010, 01:04:18 posle podne »
Forest je baš njen prisni prijatelj pa je malo reagovao emotivno...sve je ok!!

Van mreže forrest gump

• Suvozac
  • *
  • PRIMUS INTER PARES
« Odgovor #12 poslato: Maj 31, 2010, 03:18:27 posle podne »
A ti si ovde u svojstvu? Ja sam samo prokometarisao ono sto je napisano u temi. Nisam ja vidovnjak pa da znam sta se krije iza brega. Nju cak licno ni ne znam. Ali to ni nije bitno. Najbitnija je stvar da onaj ko pronadje svoj ukraden motor, sigurno ga vise ne drzi na ulici na "izvolte" i na istom mestu...

A gde ce da ga drzi ? Treba da se preseli u drugu zgradu da ga ne bi parkirala na istom mestu ?
Ako ga pronadje drzace ga na istom mestu !!! Garaze nisu jeftine kao shto ti mislish...

U svakom slucaju skrenusmo sa tebe, ko zeli da pomogne taj ce obratiti paznju kada se vozi i mozda ce ugledati TA...

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #13 poslato: Maj 31, 2010, 03:29:32 posle podne »
Juce je kod Sandzama bio isti takav. Imate slike u -

http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=5425.new#new
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže prpa_zr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #14 poslato: Maj 31, 2010, 04:44:23 posle podne »
nažalost, cela ova priča me podseća na krađu Transalpa u NS koja je bila, ako se ne varam, početkom ove godine..

motor je pronađen ali dosta oštećen..

tada su isto mnogi odreagovali i pratili ponude na Bubanj Potoku i sličnim mestima..

nadam se da će ga pronaći brzo
...

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #15 poslato: Maj 31, 2010, 05:06:43 posle podne »
Ako vidim u mojim krajevima,naravno javljam..... :police:
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #16 poslato: Maj 31, 2010, 05:07:55 posle podne »
A gde ce da ga drzi ?  
Pa naravno da treba da ga drzi na ulici i nek slucajno nestavlja nikakve lance ni nista, jer je to mnogo skuplje od motora.
Ni meni motor nije na mestu gde ja zivim, ali je dobro cuvan i obezbedjen. 500m dalje od moje zgrade. Nemam ni ja garazu u mojoj zgradi. Mada me vec mrzi da pesacim toliko do motora, tako da cu videti da ga i ja prbacim ispred moje zgrade...
No comment...

Veoma mi je krivo kad procitam da je nekom nesto ukradeno, ali nisu tu samo krivi lopovi.

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #17 poslato: Maj 31, 2010, 10:20:18 posle podne »
Ja sam uzeo debelu sajlu sa onim polukrugom na šrafove...napravio dve omče, zašrafio, stukao šrafove, kupio dobar katanac, ali ne Bane i sl i oko gelendera!

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #18 poslato: Maj 31, 2010, 10:25:44 posle podne »
Ja sam pljunuo kintu na Abus lanac koji ni ledeni sprej ne razbija.Otporan i atestiran na velike makaze,busenje bravice i sl.
Njen bajk je bio na ""izvolte"" dugo.I zimi je na snegu stojao napolju(videh slike) pa je mnogima palo na pamet da maznu.
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #19 poslato: Maj 31, 2010, 10:38:36 posle podne »
Juce je kod Sandzama bio isti takav. Imate slike u -
http://www.motoasocijacijasrbije.com/forumm/index.php?topic=5425.new#new

nije .. prvo ovaj je imao lanac pozadi a ona to ne drzi a sumljam da bi i novi vlasnik
drugo ona je skinula onu yguzvanu plastiku sa vila (valjda sam se dobro izjasnio) ...