Mart 27, 2026, 02:59:00 posle podne

Autor Tema: zenska tura kroz Srbiju na par dana  (Pročitano 46507 puta)

0 Članovi i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
  • Pol: Žena
Odg: zenska tura kroz Srbiju na par dana
« Odgovor #40 poslato: Jun 07, 2010, 07:07:52 pre podne »
Bila prošlog petka do Srebrnog jezera, vratila se preko skele. Računajte i na mene. Predlažem da svratite u Deliblatsku peščaru, u izletište Devojački Bunar (30 km od Pančeva prema Vršcu) 11. juna od 3 posle podne da se dogovorimo. Žene vozači i prijatelji se okupljaju na kafi da se upoznaju. Sandra zna o čemu je reč, ne znam smem li da stavim link.

Zverka

• Gost
« Odgovor #41 poslato: Jun 07, 2010, 08:50:21 pre podne »
pazite  ovako ...ukoliko stigne dr.motor ..ja sam vam na raspolaganju za sapatnika :)
jer na diverziji mi fali zadnji levi fozaster ...
:)

Kalina

• Gost
« Odgovor #42 poslato: Jun 08, 2010, 11:31:00 pre podne »
ja sam bila vise puta u Pescari i devojackom bunaru, super je mesto. Ja sam za kafu i upoznavanje tamo, jedino motor mi je servisu i nisam sigurna da ce biti gotov do vikenda. ali moze Sandra da me vozi, jel tako Sandra?  :-*  :)

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #43 poslato: Jun 08, 2010, 03:14:14 posle podne »
ja sam bila vise puta u Pescari i devojackom bunaru, super je mesto. Ja sam za kafu i upoznavanje tamo, jedino motor mi je servisu i nisam sigurna da ce biti gotov do vikenda. ali moze Sandra da me vozi, jel tako Sandra?  :-*  :)

ako mi prodju rane draga.......

Bila prošlog petka do Srebrnog jezera, vratila se preko skele. Računajte i na mene. Predlažem da svratite u Deliblatsku peščaru, u izletište Devojački Bunar (30 km od Pančeva prema Vršcu) 11. juna od 3 posle podne da se dogovorimo. Žene vozači i prijatelji se okupljaju na kafi da se upoznaju. Sandra zna o čemu je reč, ne znam smem li da stavim link.

stavi linka Silvana......

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #44 poslato: Jun 08, 2010, 06:30:02 posle podne »
Još jednom: petak 11. jun od 3. Smotana sam i ne znam da nađem i iskopiram link, ali je reč o Fejsbuku, grupa Kraljice druma 8).

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #45 poslato: Jun 08, 2010, 09:10:33 posle podne »
pazite  ovako ...ukoliko stigne dr.motor ..ja sam vam na raspolaganju za sapatnika :)
jer na diverziji mi fali zadnji levi fozaster ...
:)

Proveri može li od Afrike pa ću ti pozajmiti...minut posla...ako Rider Girl ne želi a i ako želi motor a neće imati suvozača opet može!!

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #46 poslato: Jun 08, 2010, 09:13:28 posle podne »
Ne kažem da nemate ali ako zatreba evo linka ka mapi...ukucajte mesto polaska, dolaska, usputne POI i sve će vam se samo pokazati...
Navijam za vas, nemojte slučajno da odustanete!!

http://www.hr.map24.com/

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #47 poslato: Jun 08, 2010, 09:40:18 posle podne »
Ne kažem da nemate ali ako zatreba evo linka ka mapi...ukucajte mesto polaska, dolaska, usputne POI i sve će vam se samo pokazati...
Navijam za vas, nemojte slučajno da odustanete!!

http://www.hr.map24.com/

to mi je falilo.......

:-*

Van mreže Rider girl

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #48 poslato: Jun 09, 2010, 12:24:20 pre podne »
Proveri može li od Afrike pa ću ti pozajmiti...minut posla...ako Rider Girl ne želi a i ako želi motor a neće imati suvozača opet može!!

Nisi me razumeo, ja sam jos uvek samo suvozac, tako da nije do toga da li zeli... ;)
Never ride faster than your angel can fly!

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #49 poslato: Jun 09, 2010, 08:38:09 pre podne »
OK onda samo proverite da li odgovara fuzaster sa Afrike i imate ga za đir!!

Zverka

• Gost
« Odgovor #50 poslato: Jun 09, 2010, 09:10:49 pre podne »
OK onda samo proverite da li odgovara fuzaster sa Afrike i imate ga za đir!!

ma leze drugi moped tako da ce biti sve ok ...a i ako  ne legne...blizu je  moto otpad ...pa ce  skinem neki ...

HVALA  ZEMUNAC

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #51 poslato: Jun 09, 2010, 09:34:11 pre podne »
Ok...šator, vreča, dušek...šta treba zovite!

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #52 poslato: Jun 09, 2010, 11:50:47 posle podne »
dok sam se nasla sa svim ovim mapama, izlomih prste i tastaturu    ;D

evo i plana puta:

Polazak bi bio iz Beograda u subotu 19.06 u jos ne znam koje vreme..
Kad umiksujemo Gremlinov i Motoklasikov predlog, dobijemo dvodnevno druzenje koje bi izgledalo ovako:

Beograd, Pancevo, Uljma, Banatska Palanka. Tu cekamo skelu i vozamo se do druge strane dunava do Ram-a.
Inace od Beograda do skele  imamo oko 100 km voznje

evo i slikovito

.... Kad predjemo skelu, vozimo se sve vreme uz dunav.
Ovaj deo puta podrazumeva, Veliko Gradiste, Golubac, Donji Milanovac, Tekija, Kladovo.

Na ovom delu puta nas ocekuje gomila prirodnih divota. Od Srebrnog jezera, tvrdjave u Golupcu i Djerdapa.
Ovaj deo puta podrazumeva 160 km puta, klopa kafenisanje, fotkanje, spavanje kod Kladova i sve ostale druge zabve koje mi devojcice volimo (ne mislim na soping!)

i slikovito.....

U nedelju, drugog dana bi se polako vracali kucama. za ovaj povratak postoje dve opcije u zavisnosti kaja vam se vise svidja ili koja vam vise odgovara.

Prva opcija je:

povratak preko Negotina, svracanje u Rajacke Pimnice, Zajecar, pa na auto put do bgd-a ili Nis-a ili ko gde ide u zavisnosti odakle je

slicica:

ovim putem nas ceka 370 km voznje

ili druga opcija :
Kladovo negotin, Rajacke Pimnice, Bor, Borsko jezero, Despotovac, Lapovo, pa onda opet na auto put koji je u ovom slucaju mnogo manja deonica
ovako bi presli oko 390 km.

I drugog dana cemo uzivati kao i prvog. klopica, kafica mozda neko kupanje, itd...

Za devojke koje nisu iz beograda a isle bi na ovo putovanje, bilo bi pozeljno da dodju u Beograd u petak 18.06.2010.
Ja mogu da smestim dve devojke kod mene, a sigurna sam beogradjanke takodje mogu da smeste po koju u svoj dom. U svakom slucaju cemo se snaci.
jos ako se okupi lep broj devojaka, mogle bi da se organizujemo pa da napravimo i neko vece druzenje u petak da ne kazem zurku.

Vreme polaska jos nisam smislila, a to je zato sto jos nisam proverila u koje vreme vozi skela, a to cu vec sutra uraditi.
Sto se spavanja tice, Gremlin je pomenuo Karatas malo pre Kladova. i to proveriti i zvati suta pa dostavljam informacije.

Za one koje nisu vozaci motocikla a isle bi s nama, ja se dobrovoljno javljam da povezem jednu.

dakle drage moje dame od vas ocekujem:

Da se stavite na spisak
da potvrdite da li kod vas moze da spava neka od bajkerki koja nije iz beograda
da potvrdite da li mozete povesti neku od suvozacica,
da odlucite koja vam varijanta povratka vise odgovara
i da se dobro provedete.

Ukoliko imate nekih zamerki ili pitanja, molim vas da ih sto pre iznesete kako bi shodno tim napravile izmene puta
Anka ti si pomenula organizaciju doceka nekog moto kluba, pa evo sad imas datume, i mesto gde cemo prenociti, pa nebi bilo lose, da taj deo organizacije ti odradis.

Potrudicu se jos veceras da postavim par fotografija puta kojim bi isle, ako ne veceras onda sutra.....

toliko od mene.

Sve vas ljubim i ajd sad na prijavljivanje ......

*79

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #53 poslato: Jun 10, 2010, 12:04:25 pre podne »
Goubac

djerdapska klisura

srebrno jezero

rajacke pimnice

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #54 poslato: Jun 10, 2010, 12:06:11 pre podne »
zaboravila sam da se stavim na spisak    ;D

1. Sandra
2. Maja
3. Marina
4.

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #55 poslato: Jun 10, 2010, 01:45:18 pre podne »
Najpre da predložim usputnu stanicu: ako idemo preko Karlovca do skele, treba svratiti u Jasenovo (tamo je onaj vojvođanski vodopad:). Inače, mnogo lepši put do Banatske Palanke jeste onaj iz Pančeva prema Kovinu, zatim Gaj, Dubovac, i do skele. To je put kroz Deliblatsku peščaru, nešto duži, ali je prelepa vožnja. Možda ne bi bilo loše da prespavamo na Borskom jezeru.
Ma pristajem na sve, samo da vidim mogu li da se uklopim:)

Van mreže Silvana

• Vozac
  • *
« Odgovor #56 poslato: Jun 10, 2010, 02:09:33 pre podne »
Skela ide u 7, 10, 13, cena 400 din. vozač i motor, ne znam ako je tu i suvozač. To znači da bi iz Pančeva valjalo krenuti oko 8.30, bilo preko Karlovca, bilo preko Kovina, ako hoćemo na skelu da stignemo u 10.
Ako se ide preko Karlovca, pa zastaneš jedan satić u Jasenovu, onda skela u 13.

Zverka

• Gost
« Odgovor #57 poslato: Jun 10, 2010, 08:40:41 pre podne »
zaboravila sam da se stavim na spisak    ;D

1. Sandra
2. Maja
3. Marina
4.
zverka + - SUVOZAC
jos nisam resila  problem tako da  jbg ...
NAZALOST nemogu da spakujem nikoga  kod  mene :( sem  izmedju nas dvoje :)

Van mreže Bastetus

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #58 poslato: Jun 10, 2010, 10:42:22 pre podne »
Sto se tice datuma i svega...meni vrhunski odgovara... Sto se tice toga da li ce neko moci da me vozi:)-Videcemo:)

Van mreže sandra

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #59 poslato: Jun 10, 2010, 11:04:30 pre podne »
Najpre da predložim usputnu stanicu: ako idemo preko Karlovca do skele, treba svratiti u Jasenovo (tamo je onaj vojvođanski vodopad:). Inače, mnogo lepši put do Banatske Palanke jeste onaj iz Pančeva prema Kovinu, zatim Gaj, Dubovac, i do skele. To je put kroz Deliblatsku peščaru, nešto duži, ali je prelepa vožnja. Možda ne bi bilo loše da prespavamo na Borskom jezeru.
Ma pristajem na sve, samo da vidim mogu li da se uklopim:)

Odlicno! ja sam za izmenu plana do skele. Ako ti nije problem, odradi tu rutu od Panceva do skele na map,i pa da je vidimo.
Hvala ti na informacijama za skelu, ustedela si me zjbancije..

Rado bih svratila do tog vodopada, a ti nam mozes biti vodic, posto vidim da si upoznata sa terenom. Pravo si srculence!!!!
Predlazem da onda rucamo na srebrnom jezeru ili kod skele. kako god......

Ja bi volela da prespavamo na Borskom jezeru, ali to nam produzava put za jos jedan dan. sto se mene tice, ja mogu. Radne devojke tesko mogu da dobiju slobodan dan u ponedeljak, ali nek probaju. o tome mozemo da se dogovorimo i usput. Ako se devojke slazu za spavnje na Borskom jezeru JUPIIIIIIIIIIIIIIIII....

dakle nastavljamo spisak....

1. Sandra + moze suvozac
2. Maja
3. Marina
4.zverka + - SUVOZAC
5.