Mart 29, 2026, 12:19:59 pre podne

Autor Tema: Da li sam ja lud??  (Pročitano 18800 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

zodiac

• Gost
Odg: Da li sam ja lud??
« Odgovor #100 poslato: Jun 11, 2010, 06:49:43 posle podne »
Pa ko je tebe pomenuo uopste, covece? Gde si se ti nasao prozvanim?

joksa

• Gost
« Odgovor #101 poslato: Jun 11, 2010, 06:56:35 posle podne »
Pa jebo te, i ja sam dosao sa bjb foruma. I ja sam ovde dodjos. I sta to znaci? Kakav je to argument? Jel ne smem da vidim stvari drugacije od tebe? Jel nemam pravo da zastupam svoju ideju, a da pri tome ne mislim nista lose ni tebi ni drugima, vec samo jajarama i izdajnicima?

zodiac

• Gost
« Odgovor #102 poslato: Jun 11, 2010, 07:07:38 posle podne »
Navedi mi samo jedno mesto gde sam prozvao sve koji su dosli sa bjb-a. U suprotnom, ova diskusija je bespredmetna. I gde sam ja tebi, ili bilo kome drugom ko se normalno ponasa, uskratio pravo na zastupanje sopstvenih ideja? Pa opet ti kazem, za slucaj da nisi primetio, nisam napisao ni rec o UMS nakon naseg vidjanja, bas iz postovanja prema nekima od vas koji su se tamo pojavili, a koji su angazovani na prici. Ne bih to uradio ni na ovom topicu, da serbduck nije napisao nesto sto ne odgovara istini, citiram opet:

UMS jeste ( postaje u skorije vreme ) clan MAS-a.

UMS nije clan MAS-a, a da li postaje, zavisi od odluke UO MAS, koja nije doneta. Ovo je cinjenica.

joksa

• Gost
« Odgovor #103 poslato: Jun 11, 2010, 08:38:42 posle podne »
Ok, prihvatam mogucnost da sam te lose tumacio. Ili da sam preosetljiv, iz razloga sto su moji postovi na bjb i dan danas transparentni od pocetka do kraja i lako se moze zakljuciti ko sam i na kojoj liniji od pocetka.

zodiac

• Gost
« Odgovor #104 poslato: Jun 11, 2010, 08:43:22 posle podne »
Opet ti kazem, niti sam te pomenuo, niti sam te imao na pameti. Ni tebe, ni bilo koga drugog, sem onoga s kim sam raspravljao. Pogresio si. A ako si od mene ocekivao da necu reagovati na onakav bezobrazluk, opet si pogresio. Mislio sam da smo se dobro razumeli onomad.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #105 poslato: Jun 11, 2010, 09:00:19 posle podne »
 Evo me .... sidjoh s motora.
 Vi ne vozite motore?
Oko cega se raspravljate?
Navedi mi samo jedno mesto gde sam prozvao sve koji su dosli sa bjb-a. U suprotnom, ova diskusija je bespredmetna. I gde sam ja tebi, ili bilo kome drugom ko se normalno ponasa, uskratio pravo na zastupanje sopstvenih ideja? Pa opet ti kazem, za slucaj da nisi primetio, nisam napisao ni rec o UMS nakon naseg vidjanja, bas iz postovanja prema nekima od vas koji su se tamo pojavili, a koji su angazovani na prici. Ne bih to uradio ni na ovom topicu, da serbduck nije napisao nesto sto ne odgovara istini, citiram opet:

UMS jeste ( postaje u skorije vreme ) clan MAS-a.

UMS nije clan MAS-a, a da li postaje, zavisi od odluke UO MAS, koja nije doneta. Ovo je cinjenica.

Moze biti da ti formulacija ne odgovara?
Evo ovako - Nadam se da ce po ranijem dogovoru UMS postati clan MAS-a na prvoj sledecoj skupstini ili sastanku UO MAS-a u zavisnosti od internih pravila MAS-a o primanju novih klubova u svoje clanstvo.
 Da li je sad dobro?

Mislim da je tvoje neslaganje sa ovim sasvim legitimno, ali isto tako mislim da si izneo tvrdnju da je Familija protiv, sto priznaces ne odgovara istini. Naime, Familija se jos nije zvanicno oglasila po tom pitanju, kao sto se ni MAS zvanicno nije oglasio po pitanju UMS-a.

...i sta sad mi ovde pisemo i oko cega se vi svadjate?

Spustite loptu ljudi. Popijte nesto hladno i vozite se.  Ne vidim potrebu za bilo kakvom svadjom.

Jos jedna sitnica. Na ovom forumu su dobrodosli svi bajkeri dobre volje i cistog srca. Vucibatine i fukara nas zaobilaze u sirokom luku, a ako se nekom i omakne pa ovde zaluta - brzo ode sam. Ima primera dovoljno.
 Temu zakljucavam i bice zakljucana dok se ne konsultujem sa ostalim moderatorima i administratorima.
Razlog je debeli off.

Molim Zodiaka i Joksu da se ne ljute i da za svoje diskusije otvore posebnu temu ili koriste PP.

Hvala
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com