sto te cudi bilo sta
Mene je pre neki dan zamalo pokupio punto koji je isao u susret, na delu od obrenovackog do zeleznika
vracao sam se kuci i taman pravac, nikog ispred nikog iza mene i lagano priblizavam se onim otpadima i ide autobus u susret, vidim punta iza njega jer silaze sa nizbridice i blage krivine i blicnem mu da ne obilazi za svaki slucaj kad majmun krece da obilazi autobus i jos on meni blica da se sklonim

Gledam i ne verujem ali stiskam kocnicu i kocim prvo lagano u nadi da ce obici autobus koji se krece 40 ali lik nikako da obidje sto me primorava da stanem skroz da bi budala obisla a onda sam rekao sad za njim.
stignem ga na semaforu, ide pravo prema makisu, stanem pored njega i pitam ga da li ima nekih problema i krene lik malo bezobrazno da odgovara, izgovor mu je bio da zuri i da vozi invalida
nisam hteo da ga bijem niti da bilo sta radim ali nisam mogao da dozvolim da tek tako ode pa sam stao ispred njega da ne moze da prodje sa semafora i snimio ga telefonom (postavicu snimak)
Kad je opet bilo crveno stanem pored njega i kazem mu da sledeci put kad krene tako u obilazenje mozda ce imati srece da ne naleti na mene dok sam na motoru vec dok sam u kamionu a onda mu garantujem da nece preziveti, ucutao se i jedino sto me pitao sto sam ga snimio, reko da te postavim na youtube