Znaci Miljanova za plakat:
1. registracija=pljacka
@Zemunac:
"---POREZ NA LUKSUZ=PLJAČKA!! Da ne ispadne kako ne želimo registraciju a svi drugi moraju svoja vozila da reg. Mnogi ni ne znaju za tu
razliku koja je nama nametnuta!"
Sam sebe si ustvari ispravio...
Znaci Zemuncova za plakat:
2. POREZ NA UPOTREBU ZA MOTOCIKLE=PLJACKA!!
"Na tablici samo PROTEST jer dodavati drugo, usitnilo bi tekst pa se ne bi rasaznalo šta piše..."
Pametno...
"Može UROLANI PAK-PAPIR pa da ih odrolamo pred zgradom ili nalepimo selotejpom na zid ili između dva stara motora pa da i oni budu u kadru...."
Jos jedna, solidna i izuzetno jeftina opcija (mada bi trebalo
bar i par rucnih transparenata, da ih novinari uslikaju, to daje efekat,
zivlje je definitivno...).
"razglas, ma može i PRIRUČNI MEGAFON zarad prestrojavanja motora i obavest za kretanje"
Tako su radili i englezi na protestima motociklista, animacija ljudi, prolaznika, bajkera... (doduse u Bg-u je veca buka...)
Nisam ni ja za opciju "
nemam para", vrlo dobro je motoklasik upozorio na opasnost toga...
"Verujem da ce novinar veoma rado iskoristiti trenutak da napravi
paradoksalnu fotografiju (i prateci tekst) novog R-a sa nalepnicom - nemam para. Treba misliti i o tome, ide li nam takva fotografija u novinama u prilog."
Ispali bi smo tada... Hmmm...
Raskrinkani...
To bi mogli (nemam para) da imaju samo oni ciji motori su stvarno jeftini, npr. do 1000-1500 evra...(moj slucaj) Ali nazalost (ili na srecu

) mnogi imaju skuplje motocikle, cak i veoma skuplje motocikle... Zbog toga ih ne mozemo loviti na
socijalnu pricu koja je inace sama po sebi i
najaca prica. Na zalost...

Ipak nismo svi isti (narocito ekonomski), ali necu da otvaram pandorinu kutiju...