Mart 31, 2026, 07:10:54 pre podne

Autor Tema: NOVI PROTEST, 17.07.2010.  (Pročitano 83791 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

joksa

• Gost
Odg: NOVI PROTEST, 17.07.2010.
« Odgovor #80 poslato: Jun 21, 2010, 11:54:49 pre podne »
Apsolutno se slzem sa Ivtom. I ne bih razmisljao u tom pravcu...pravcu gorcine i razocarenja.

Aj da radimo! Ovde se otvara druga mogucnost. Medju nama ima onih koji idu na Kosovo. Dajte da stampamo propagandni materijal vezano za protest i da nasi ljudi dele isti ucesnicima Vidovdanskog marsa.

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #81 poslato: Jun 21, 2010, 12:05:06 posle podne »
Mozda nesto u vidu flajera, ili cak nalepnica (duze ce da potraje), sa nekim prepoznatljivim sloganom za protest, da se deli ucesnicima voznje na Kosovo.
...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #82 poslato: Jun 21, 2010, 04:18:38 posle podne »
Treba se osloniti na sve simpatizere PROTESTA, koji će prisustvovati vožnji na Kosovo, koji bi mogli što upečatljivije da reklamiraju 'našu stvar'.
Bolno je što i mi ne možemo pomoći našim prijateljima koji, recimo iz Leskovca žele doći na PROTEST, jer njih će taj put sa svim troškovima izaći najmanje 50e!
Postoji i bitna razlika...ona vožnja je u sprezi sa politikom, naša nije, već na protiv!

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #83 poslato: Jun 21, 2010, 04:44:06 posle podne »
Iz leskovca mogu krenuti na skup u Pančevo a pre toga protest i eto duplog razloga. ;)
« Poslednja izmena: Jun 21, 2010, 05:09:00 posle podne od strane MILJAN »
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #84 poslato: Jun 21, 2010, 05:07:24 posle podne »
Da u planu je i da svi koji hoce, sa protesta krenu na skup u Pancevo.
Eto, znaci, protesta i u Pancevu.
...

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #85 poslato: Jun 21, 2010, 06:03:18 posle podne »
mislim da bi  u nekom minutu protesta trebali svi da isturiramo masine,da puca beograd od urlika masina ,neskodi,a sluzi kao tiha opomena  ;D ;D ;D
brm brmmmmmmmm

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #86 poslato: Jun 21, 2010, 06:08:28 posle podne »
A enduraši da voze po stepenicama ispred skupštine.... ;D ;D ;D
R'ovci da točkiraju gore-dole... :D :D :D

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže bokilic

• Totalni Moto Manijak
  • brmmmm brmmmm
« Odgovor #87 poslato: Jun 21, 2010, 06:14:33 posle podne »
ne,ne,samo urlik divljih a bogme i pitomih zveri... :)
brm brmmmmmmmm

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #88 poslato: Jun 21, 2010, 06:59:22 posle podne »
Sad vidoh temu dolazimo.I bicu dobar opet. >:D  ;)

roki43

• Gost
« Odgovor #89 poslato: Jun 21, 2010, 08:54:24 posle podne »
Na neki nacin su svi upravu kada je rec o tome gde bi sve trebalo odrzavati protest. Definitivno je najveci efekat ako se odrzi u Beogradu i samo onda ce imati pravog odjeka ali i slazem se da svi oni koji nisu u mogucnosti iz unutrasnjosti da dodju u Bgd (a ima ih dosta zbog finansija) mogu dati podrsku u svojim mestima. Jedan takav globalni protest na nivou Srbije bi bila prava stvar. Po meni ako ponovimo samo ono od prosli put nece imati efekat. Treba pojacavati pritisak na vlasti a to je samo omasovljavanje protesta. Prosli put smo koliko toliko omogucili saobracaj kroz grad. Sada bi trebalo blokirati centar. Nemojmo zaboraviti da smo kod ljudi izazvali simpatije kada smo se pojavili u gradu sto je meni drago ali to nije ono sto smo zeleli. Mene su pitali kada cemo opet da se okupimo. Mi na neki nacin treba da dobijemo podrsku i gradjana da nam se pridruze.   

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #90 poslato: Jun 21, 2010, 09:37:39 posle podne »
Zanimljive i dobre ideje ali brate moj stvarno mislis da ce nas obicni gradjani podrzati?

Ja mislim da nece jos dugo dugo vremena jer ti je brate na Balkanu zaostalost i siromastvo nevidjeno i vecini izgledamo kao neki marsovci zato sto vozimo motore u danasnje vreme kad oni nekad nemaju ni za hleb...ko da ja uvek imam?? Ali sam se odrekao istog radi voznje svog bajka (dobro ne bas bukvalno ali znas na sta mislim)...i to je obicnom coveku izgleda jos ludje kad udjem u raspravu sa njim na tu temu...gleda me ko ludaka...mora mnogo mnogo zagadjene vode da prodje Dunavom da bi se nas covek osvestio i uvideo da solidarnoscu moze svasta da se uradi dobro a tek jedinstvo...ne to je i suvise velika i ne stvarna rec za ove prostore...jedino sto me raduje u zadnje vreme je da smo mi bajkeri (ili mi se samo cini?) konacno shvatili da samo zajedno mozemo da probamo nesto da uradimo za nasa prava...

gade

• Gost
« Odgovor #91 poslato: Jun 21, 2010, 10:45:24 posle podne »
smatram da je krajnje vreme  bilo da se krene ponovo , a za davanje paznje mislim da bi rebal;i  bar pola minuta u sto vreme da zviznemo po auspusima da nas cuju  bar malo i pistaljke ponestite jer je to  simbol

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #92 poslato: Jun 22, 2010, 08:43:00 pre podne »
@Ivta:,@motoklasik:
Ono sto ste napisali, ima smisla, i nadam se da ste u pravu...
@Joksa:
Dobra ideja...
@Zemunac:
"Postoji i bitna razlika...ona vožnja je u sprezi sa politikom (finansirana) ;), naša nije, već na protiv!"
Tacno tako!
@roki43:
"Mi na neki nacin treba da dobijemo podrsku i gradjana da nam se pridruze."
...Bilo bi lepo ali dovoljno ce biti da gradjani ne budu izmanipulisani od medija i politicara, protiv nas... Delim Djoxov pesimizam...
@Djox:
"mora mnogo mnogo zagadjene vode da prodje Dunavom da bi se nas covek osvestio i uvideo da solidarnoscu moze svasta da se uradi dobro a tek jedinstvo...ne to je i suvise velika i ne stvarna rec za ove prostore...jedino sto me raduje u zadnje vreme je da smo mi bajkeri (ili mi se samo cini?) konacno shvatili da samo zajedno mozemo da probamo nesto da uradimo za nasa prava..."
I mene, prakticno to je jedino sto smo i uspeli (za sada...) ali to je i osnov svega daljnjeg...

Podrzavam ideje o organizovanom pravljenju buke (sirene, tururanje, pistaljke...) ili kad bi neko preko jakog razglasa "objasnio" sta se u stvari desava!

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #93 poslato: Jun 22, 2010, 09:45:06 pre podne »
Moram reci da sam posle ucestvovanja na proslom protestu bio veoma zadovoljan brojem prisutnih i nacinom na koji je sve proteklo ,MEDJUTIM to osecanje mi je poljuljao kolega motociklista koji me je pitao sta smo mi to u stvari hteli postici.Elem objasnih mu moje vidjenje da je to predaja zahteva motociklista za smanjenje registracije..kao i cisto da vidimo na koliko to podrske MAS moze da racuna.Njegova opaska je bila da je zahtev trebalo da ima i rok za odgovor i posledice ako isti izostane ili u slucaju nepovoljnog odgovora.Nadam se da ce ovaj protest i sadrzati i taj deo u zahtevu koji cemo predati ,jer vlada sad zna koliko nas je a treba da zna i sta cemo raditi ako nas i dalje budu ignorisali i diskriminisali. Zeljno iscekujem da vidimo plan protesta koji je nadam se u pripremi.POZDRAV DRUGARI.

Takodje po mom misljenju ne bi bilo lose ostati ispred skupstine i sacekati nekoga od zaduzenih iz skupstine da se obrati ljudima,,, a sve to predhodno najaviti putem medija,,, isto tako mislim da je vec vreme uraditi kratak prilog na par TV stanica i samim tim mrdnuti se sa mrtve tacke,, Mozda to nebi bilo lose uraditi na istim TV stanicama koje su nam prosli put izasle u susret,,,  Jer ako samo dodjemo da se provozam kroz centar,,, pa ovo nije voznja podrske ,, ovo je protest,,, a protest sto radikalniji to bolji,,,, POZ W

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #94 poslato: Jun 22, 2010, 11:02:03 pre podne »
  Prosla metla...

Cisto.
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #95 poslato: Jun 22, 2010, 11:02:23 pre podne »
.
...

Bopk

• Gost
« Odgovor #96 poslato: Jun 22, 2010, 10:20:53 posle podne »
Bio sam aprila planiram da dodjem i sad ali ... organizatori treba da budu svesni koliko ljude kosta dolazak. Mislim na one koji zive daleko od Bg-a. Ako se ovaj put protest dosta razlikuje od proslog onda ok. Ako bude bio slican bojim se da ce eventualni treci protest biti bar upola manji. Ohrabrile su me neke izjave ovde (iako nista konkretno nije receno) da ce ovog puta biti sve drugacije  ;D

Siguran sam da me je vecina razumela.

joksa

• Gost
« Odgovor #97 poslato: Jun 22, 2010, 10:24:50 posle podne »
Predlazite, al u okviru mogucnosti... ;)

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #98 poslato: Jun 22, 2010, 11:11:11 posle podne »
Govor nekih predstavnika bajkera ispred skupstine...RECIMO......ljudi prosli put pomislili da smo na proputovanju pa smo stali da ispusimo cigaru... ki' turisti da vidimo skupstinu...
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #99 poslato: Jun 22, 2010, 11:13:00 posle podne »
Transparenti tipa :" smanjenje registracije ..."" i sl...Protesna knjiga koja ce se potpisivati ispred skupstine a koju ce predati iz MAS-a i sl......