Mart 31, 2026, 04:00:50 pre podne

Autor Tema: NOVI PROTEST, 17.07.2010.  (Pročitano 83615 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Bopk

• Gost
Odg: NOVI PROTEST, 17.07.2010.
« Odgovor #100 poslato: Jun 22, 2010, 11:21:36 posle podne »
Evo i na bjb forumu je postavljeno obavestenje o protestu i poziv da na njega dodje svako kome smeta cena registracije a to su svi  :) . Ne bi bilo lose da neko ko ima zvanicne podatke ( gde, sta, kako itd..) prosledi tamo da bi se ljudi blagovremeno i tacno informisali.

joksa

• Gost
« Odgovor #101 poslato: Jun 22, 2010, 11:23:39 posle podne »
Radi se na tome. Uskoro. ;)

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #102 poslato: Jun 22, 2010, 11:28:07 posle podne »
;) ;)
Treba doci u sto vecem broju,,,,  treba svakom reci,, treba svakog pozvati,,, svakom poslati po email ,,

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Bopk

• Gost
« Odgovor #103 poslato: Jun 22, 2010, 11:30:41 posle podne »

Drago mi je. :)

Balansero

• Gost
« Odgovor #104 poslato: Jun 22, 2010, 11:46:14 posle podne »
Jbmm...tesko je biti pametan sta i kako,sta je najbolje uraditi...ali valjda je bitno da smo slozeni i reseni da nesto promenimo.....

Van mreže MirkoZX12

• Dobar Vozac
  • **
  • Pol: Muškarac
  • vozac
« Odgovor #105 poslato: Jun 23, 2010, 01:21:32 pre podne »
MK NO LIMITS iz Kikinde je učestvovao na protestu u aprilu naravno da ćemo doći i 17.07 da udruženi pokušamo ostvariti naše ciljeve.Uveliko radimo na informisanju ostalih bajkera koji nisu MAS u.Pozdrav svima i vidimo se na ušću.

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #106 poslato: Jun 23, 2010, 01:22:23 pre podne »
Moj predlog na sastanku UO MASa i UO UMSa je bio da se odstampaju nalepnice za donja tri broja tablice sa tekstom PROTEST ili neki drugi slogan i da to svi nalepimo na donju polovinu tablice.

Oznaka grada da se vidi da se zna da smo tu iz svih krajeva Srbije.

Poruka je dvosmislena:
1. Sada smo u protestu
2. Uskoro mozda nece biti ni tablica ako se nastavi sa ovakvim porezom na motore.

Sta mislite o tome?
...

Van mreže jager

• Vozac
  • *
  • Honda Africa Twin RD07
« Odgovor #107 poslato: Jun 23, 2010, 01:27:17 pre podne »
Ja sam bio i na prošlom protestu, a potrudiću se da dodjem i na ovaj, pa i na svaki sledeći. Pa šta bude... ali ljudi moji, totalna blokada saobraćaja nije rešenje. Ako ćeš da blokiraš saobraćaj, neće te terati vodenim topovima i suzavcima. Dosadiće ti, pa ćeš da se skloniš. Ljude koje si tim činom zaj.bao, ko j.be.
Ne znam šta je pametno za činiti. Blokirati ulicu mi se čini kao najgori mogući scenario, jer ŠTA SU BEOGRADJANI KRIVI?? Pun im je q.... raznih studenata, ratnih invalida, taxista, motorista i svih ostalih koji svoje nezadovoljstvo iskaljuju na nedužnim gradjanima... oni bi ljudi jednostavno kući i od kuće, teško im je i ovako, gužve u špicu po BGD su nesnosne.... a mogu misliti kakav je opšti kolaps kada se zapuši samo npr Kneza Miloša....
Treba na neki drugi način radikalizovati protest, ali ne ljudima izazivati osećaj gadjenja kada vide motor na ulici...

Van mreže zlajabgd

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #108 poslato: Jun 23, 2010, 01:38:42 pre podne »
.. ali ljudi moji, totalna blokada saobraćaja nije rešenje. Ako ćeš da blokiraš saobraćaj, neće te terati vodenim topovima i suzavcima.

Pozdrav dragi prijatelju,
nije jos odluceno koji ce se model protesta primeniti,ali da ce biti radikalniji bice.

Za sad se radi na masovnosti za 17-ti,,a sve ostalo ce biti na vreme objavljeno.
Protest ce biti uredno prijavljen u MUP-u i sek.za saobracaj

Van mreže jager

• Vozac
  • *
  • Honda Africa Twin RD07
« Odgovor #109 poslato: Jun 23, 2010, 01:46:17 pre podne »
Zlajo,
drago mi je da ima i hladnih glava koje razmišljaju trezveno. Ubedjen sam da će biti sve kako treba. Vidimo se!

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #110 poslato: Jun 23, 2010, 01:49:03 pre podne »
Moj predlog na sastanku UO MASa i UO UMSa je bio da se odstampaju nalepnice za donja tri broja tablice sa tekstom PROTEST ili neki drugi slogan i da to svi nalepimo na donju polovinu tablice.

Poruka je dvosmislena:
1. Sada smo u protestu
2. Uskoro mozda nece biti ni tablica ako se nastavi sa ovakvim porezom na motore.

Sta mislite o tome?

Moje misljenje da je to sa tablicama jako dobro !!  jos kad bi se uradili neki flaeri pa da se podele sad na putu za kosovo !!!!

pa i ja podelim kad odem na EXIT !! ;D
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

Van mreže Fantom69

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #111 poslato: Jun 23, 2010, 04:00:03 pre podne »

Poruka je dvosmislena:
1. Sada smo u protestu

Sta mislite o tome?

Drago mi je da si to predlozio. :) Naravno, bolje je ako je zvanicno i organizovano...

Zeljkamp

• Gost
« Odgovor #112 poslato: Jun 23, 2010, 02:34:27 posle podne »
Vidimo se 17.

Van mreže Husar - MC DeWheels

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #113 poslato: Jun 23, 2010, 09:52:30 posle podne »
MK NO LIMITS iz Kikinde je učestvovao na protestu u aprilu naravno da ćemo doći i 17.07 da udruženi pokušamo ostvariti naše ciljeve.Uveliko radimo na informisanju ostalih bajkera koji nisu MAS u.Pozdrav svima i vidimo se na ušću.

Ne da "pokusamo" vec da ostvarimo nase ciljeve !!!
nosim rock'n'roll u srcu kilometre osvajam

Van mreže Husar - MC DeWheels

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #114 poslato: Jun 23, 2010, 09:56:37 posle podne »
Ja sam bio i na prošlom protestu, a potrudiću se da dodjem i na ovaj, pa i na svaki sledeći. Pa šta bude... ali ljudi moji, totalna blokada saobraćaja nije rešenje. Ako ćeš da blokiraš saobraćaj, neće te terati vodenim topovima i suzavcima. Dosadiće ti, pa ćeš da se skloniš. Ljude koje si tim činom zaj.bao, ko j.be.
Ne znam šta je pametno za činiti. Blokirati ulicu mi se čini kao najgori mogući scenario, jer ŠTA SU BEOGRADJANI KRIVI?? Pun im je q.... raznih studenata, ratnih invalida, taxista, motorista i svih ostalih koji svoje nezadovoljstvo iskaljuju na nedužnim gradjanima... oni bi ljudi jednostavno kući i od kuće, teško im je i ovako, gužve u špicu po BGD su nesnosne.... a mogu misliti kakav je opšti kolaps kada se zapuši samo npr Kneza Miloša....
Treba na neki drugi način radikalizovati protest, ali ne ljudima izazivati osećaj gadjenja kada vide motor na ulici...

Pun im je svega... ali najvise onog sto ih udara po dzepu... drzava nas je sve ugrozila... ne samo nas kao bajkere vec i nas kao gradjane.... imace razumevanja... a mozda ce nam se i pridruziti
nosim rock'n'roll u srcu kilometre osvajam

Van mreže cale xx

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #115 poslato: Jun 24, 2010, 09:05:20 pre podne »

Poruka je dvosmislena:
1. Sada smo u protestu

Sta mislite o tome?
Odlicna ideja!Podrzavam je. ;)

Razboj

• Gost
« Odgovor #116 poslato: Jun 24, 2010, 11:52:48 pre podne »
Stizem

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #117 poslato: Jun 24, 2010, 12:07:25 posle podne »
Flajeri su u stampi i stizu da se dele ispred Skupstine u subotu. Sa jedne strane je poziv na protesnu voznju a sa druge strane je informacija o VII TURISTICKOM MOTO RELIJU.

Sto se tice nalepnica za tablice treba smisliti nesto kratko, lako citljivo i lako za pamcenje, kao na primer, nemam para, dokle vise, nije luksuz ili samo protest.
Dajte predloge.

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #118 poslato: Jun 24, 2010, 03:49:53 posle podne »
Samo PROTEST.
Небитни пролазник

Student

• Gost
« Odgovor #119 poslato: Jun 24, 2010, 04:01:30 posle podne »
Ja sam mislio da malo palim baklje,dimne kutije da ne bude da ne radimo nista...Ali izgleda da sam ja
u desnom ekstremnom krilu protestanata....i izgleda da nas je manje...