Konferencija za stampu je prosla kako je prosla. U takvim stvarima koje nisu bas vest tipa da je pohapsena ova ili ona mafija ili pobijeno petoro ljudi, mediji ne dolaze. Jedino licni kontakti sa redakcijama, urednicima ili novinarima mogu da urode nekim plodom.
Danas popodne je snimljen prilog za TV KOSAVA, na Uscu.
Novinar je izricito insistirao na temi - priprema motocikla za put, oprema vozaca itd., i samo to.
U razgovoru za stolom dok se cekao snimatelj, uspeo sam da provucem da na kraju dam najavu protesta , a urednik ako hoce neka sece.
Posle sam se cuo sa njima, ta najava protesta ce ici u emisiju , a dogovorio sam i gostovanje u subotu na dan protesta u jutarnjem programu TV KOSAVA, u 8 sati bas o protestu. Obecano mi je 7 minuta.
Takode je obecano da ce njihova ekipa doci i na Usce u subotu, a ja sam ponudio da novinara i snimatelja neko vozi na motoru bar deo protesta, bar preko mosta, kako bi napravili reportazu "iznutra". Prihvatili su, videcemo hoce li i ispuniti, ali obezbedicemo dva motora za njih.
A ovo sto je danas popodne radjeno, o opremi, ali i sa najavom protesta bice sutra u jutarnjem programu TV KOSAVA od 6 do 9, mozda ce mi javiti kad otprilike u tom rasponu, pa cu javiti.