Mart 31, 2026, 05:34:27 pre podne

Autor Tema: NOVI PROTEST, 17.07.2010.  (Pročitano 83674 puta)

0 Članovi i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
  • Pol: Muškarac
Odg: NOVI PROTEST, 17.07.2010.
« Odgovor #380 poslato: Jul 22, 2010, 10:45:44 pre podne »
Protest je prosao.

U medjuvremenu se i dalje trudimo da se tenzija koliko je moguce odrzi.
Za promenu, uspeh je sto su ovom temom i nasim problemima pocele da se bave i “ozbiljne” novine, kao sto je nedeljnik NIN, u danasnjem broju.

Kliknite na sliku pe ce tekst moci i da se procita.
...

Van mreže mrle

• Profi Vozac
  • **
  • BORN TO BE MRLE
« Odgovor #381 poslato: Jul 22, 2010, 10:53:28 pre podne »
dobar clanak

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #382 poslato: Jul 22, 2010, 11:26:12 pre podne »
Sustina je u redu.

;D ;D ;D

Igor Sinobad iz UMS-a...
 Ivan Pavlovic Pablo iz AMS-a...

...a MAS je organizator...

Lepo...

Jel ima negde neki cenovnik  za te novinske clanke?
Mogli bi i mi da platimo da napisu nesto i u nase ime  :icon_scratch:

Na pomolu koalicija - AMS i UMS - ?
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

zodiac

• Gost
« Odgovor #383 poslato: Jul 22, 2010, 11:28:33 pre podne »
Ako je suditi po medijima, interese bajkera u Srbiji zastupaju Igor Sinobad i Ivan Pavlovic - Pablo. Ispada da je UO MAS sacinjen od nepismenih i nesposobnih ljudi, cim im je potreban Sinobad da bi im u pisanoj formi artikulisao zahteve. O svemu ce, dakle, odlucivati Sinobad i Pablo, a na vama je, gospodo iz MAS-a, 'samo' da obezbedite brojnost i obezbedjenje. Kredite i zasluge ce, naravno, da pokupe oni, iako zajedno ne bi skupili ni 50 motora. Kakva je ovo sramota, ja reci nemam.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #384 poslato: Jul 22, 2010, 11:39:37 pre podne »
Sustina je u redu i ja kazem !

Samo ce se poradati na tome da svima bude jasno da je MAS MNOGO iznad UMS i AMS i niko nece moci da zato sto je pomogao MAS-u pri zahtevima koji

su predati i organizovanju aprilskog protesta da misli da se podigao iznad MAS-a ! !

Da se razumemo ja sam za to da svi mi bajkeri nastupamo i u buducnosti zajedno ali samo i jedino sa MAS-om kao glavnim pokretacem i organizatorom  !

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #385 poslato: Jul 22, 2010, 12:37:28 posle podne »
Novinarka me je pred polazak, bukvalno zamolila da joj dostavim tekst zvanicnih zahteva MASa jer u razgovoru sa ljudima iz MASa nije mogla da ih obezbedi. Dostavio sam joj ih, a nisam morao, zato su i citirani i zato je i napisano ko je organizator, inace ni to ne bi stajalo. Budite sigurni da npr.Pablo, koga je takodje zvala, nije na tome insistirao, nimalo.

Na razgovor su, od strane novinarke, pozivani pojedinacno svi:  iz Unije, iz MASa, iz AMS i neki zvanicnici iz vlasti. Zasto se niko iz MASa nije odazvao, to nije pitanje na koje  bi ja trebalo da odgovorim.
...

zodiac

• Gost
« Odgovor #386 poslato: Jul 22, 2010, 12:42:58 posle podne »
Ma sve je to... mala promocija Unije. A sad postade i mala promocija AMS-a. Ja tebi, Igore, nista ne zameram. Ti si svoj posao odlicno odradio, za sopstveni klub i njegovu promociju. Zameram onima koji te nisu sprecili u tome.

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #387 poslato: Jul 22, 2010, 12:49:16 posle podne »
Sustina je u redu.

;D ;D ;D

Igor Sinobad iz UMS-a...

Lepo...

Patak, jako je skupo, veruj mi,  a pri tome se ne placa novcem.

U vezi  “koalicije”  stvari stoje ovako:  da nisam otisao tamo, stav Pabla bi bio jedini, zato sto se predstavnik Masa nije pojavio, iako je novinarka zelela da cuje sve organizacije koje trenutno egzistiraju.

I samo zato sto sam doneo zahteve MASa i obrazlozenja, cula se i druga strana,  (osim BJB).
Sad, posle ovih komentara, vidim da sam mozda i pogresio. Vise se nece ponoviti da igde ikada spominjem  MAS.
...

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #388 poslato: Jul 22, 2010, 12:50:08 posle podne »

Na razgovor su, od strane novinarke, pozivani pojedinacno svi:  iz Unije, iz MASa, iz AMS i neki zvanicnici iz vlasti. Zasto se niko iz MASa nije odazvao, to nije pitanje na koje  bi ja trebalo da odgovorim.

Ukoliko se ispostavi tacna ova tvrdnja, ja cu prvi traziti opravdanje od vodecih ljudi ako su i zasto su odbili razgovor ! Prosto mi ovo zvuci naucno fantasticno ! Ako je neko iz UO odbio bilo kada bilo kojim medijima da plasira nase zahteve i nasu pricu oko protesta onda ne zasluzuje da bude u istom !

A posto ti Igore ocigledno tvrdis da je to tako bilo lako ce se dokazati i pokazati...

Van mreže motoklasik

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #389 poslato: Jul 22, 2010, 12:54:59 posle podne »
Ma sve je to... mala promocija Unije. A sad postade i mala promocija AMS-a. Ja tebi, Igore, nista ne zameram. Ti si svoj posao odlicno odradio, za sopstveni klub i njegovu promociju. Zameram onima koji te nisu sprecili u tome.

Sale, znaci novinarka je zvala sve, onaj ko se odazvao, odradio je, kako kazes, i malu promociju, tj. dosao u situaciju da prica u ime svoje organizacije. Onaj ko se nije odazvao pozivu, ostao je uskracen za to. Tu nejasnoca nema.

I da zavrsim, necu vise pisati o ovoj stvari. Zar treba sprecavati mene?  Zar ne treba da i svako ko moze to isto uradi za svoj klub, ili za MAS u celini, svejedno?
...

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #390 poslato: Jul 22, 2010, 01:05:59 posle podne »
Sustina je u redu.

;D ;D ;D

Igor Sinobad iz UMS-a...

Lepo...

Sustina je u redu, naravno, a to i jeste cilj. Nadam se da se slazemo da je tekst dobar.

Svako se bori za svoje mesto u prostoru, pa isto tako i u medijskom prostoru. Ko se kako snadje i pozicionira, tako ce mu i biti.

MAS je za sve ovo vreme sto se tiche medija uspeo da organizuje samo "konferenciju za stampu" na koju niko nije dosao iz meni nepoznatih razloga, ali to smatram totalnim fijaskom.

Jel sada zbog toga neko drugi kriv ? UMS ? BJB ? Vatikan ? NATO ?

Ja sam shodno svojim mogucnostima resio da pomognem za opstu stvar, i na protest pozvao b92 i oni su napravili afirmativan prilog koji ide svima u korist. Aprilski protest sam ja medijski organizovao, i nije bilo loshe.

Posle svega toga, doziveo sam pljuvanje, kako na BJB tako i ovde. I to od onih koji nisu repom mrdnuli oko protesta.

Mnogo ste isti...

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #391 poslato: Jul 22, 2010, 01:51:15 posle podne »
Uoci protesta. pokupio sam pregršt e/mail adresa, relevantnih medijskih kuća, na našem prostoru. Banetova Ivana je par sati, pastovala tekst sa pozivom i osvrtom na sam protest, pronalazila i sama neke validne adrese...
Ne znam da li je među svim tim adresama bio i NiN, uostalom to sada nije ni bitno...bitno je da se, ipak, radilo na promociji protesta. Sad, da li je moglo bolje...ma uvek, normalno...i treba! Hteo sam reći da ovaj protest nije delo jednog čoveka...ima onih koji se nisu hvalili!!
Ovaj protest je za cilj imao rešavanje zajedničkog interesa, porez je problem svakog pojedinca a ne samo grupe bajkera. Svako je trebao uzeti učešća u njemu, na ovaj ili onaj način...svaki pojedinac! Koliko znam, Ivana ne pripada ni jednoj asocijaciji, ni klubu.

Prestanimo se optuživati i busati u grudi, pripremimo se za sledeći korak a to je da sa što manje ljudstva, što veće medijske podrške i blokadom centralnih raskrsnica u svim gradovima, završimo započeti posao!

Dok se dvoje svađaju, BJB ubira plodove svoga ne/angažovanja!

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #392 poslato: Jul 22, 2010, 02:08:01 posle podne »
 Gremline

zbog opsteg interesa svih bajkera ti si pozvao B92 za sebe?

Zar nije trebalo da pozoves medije za sve nas i zbog razloga protesta, kao sto si uradio prosli put?

Nasankali ste nas sto se tice medija, ali nece se ponoviti.

Mnogo smo isti...

Ne.

Ti si isti...

...i tamo i ovde.

Ne vole te tamo...

... ne vole te ni ovde.

www.mkvaljevo.com

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #393 poslato: Jul 22, 2010, 02:41:50 posle podne »
 Na razgovor su, od strane novinarke, pozivani pojedinacno svi:  iz Unije, iz MASa, iz AMS i neki zvanicnici iz vlasti. Zasto se niko iz MASa nije odazvao, to nije pitanje na koje  bi ja trebalo da odgovorim.
[/quote]Mene ovo mnogo vise zanima nego bilo cija promocija  >:( >:( >:(
Kawasaki VN 800

Van mreže shejtan

• Suvozac
  • *
  • BG 25-135
« Odgovor #394 poslato: Jul 22, 2010, 02:46:27 posle podne »
Alo bre ljudi!!!!!!!!!!!

Kao prvo niko ne placa za tekst u NINu da bi se reklamirao. Ovo odgovorno tvrdim jer sam ja tehnicki urednik ovog nedeljnika.
Kao drugo nije istina da nije niko kontaktiran iz MASa. Lidija je zvala Belog, to znam jer sam joj ja dao broj telefona. Isto tako ja sam dao broj telefona Igora i Pabla.
I ne vidim sta je tu lose da se cuju sve strane, to je profesionalno korektno.

Isto tako protest u aprilu je bolje medijski propracen jer su nas nekolicinu koji smo iz medija, kontaktirali i zatrazili pomoc.
Ovaj priotest je lose medijski propracen jer niko nije trazio pomoc oko medija. Ako mislite da smo medijima interesantni, onda se grdno varate, sve se svodi na nase privatne kontakte i ubedjivanje da se neka akcija motociklista proprati.
Evo primer za to: sve sto je u Blicu poslednjih godina izaslo o moto svetu u Srbiji, izaslo je na moje isistiranje izuzev par reportaza koje su dopisnici poslali opet jer su privatno na ovaj ili onaj nacin vezani za tu moto pricu.

I ovim se iskljucujem iz daljne rasprave na temu media i protesta ;)
Bolje ziva pi***, nego mrtav heroj!!!

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #395 poslato: Jul 22, 2010, 03:05:07 posle podne »
Mnogo pitanja za MAS...u redu, vaša stvar, stvar UO MASa ...ali gde baš sada, ne pitate se!?! I zašto baš sada!?

Problem vidim u centralizaciji medijskog prostora u Srbiji....shodno tome, UO  mora napraviti uporište u BGD/u, tj. ekipu koja će komunicirati, kako sa vlastima, medijima, tako i ostalim udruženjima, moto kućama i sl. Jednom nedeljno, neka im se ustupi sto u jednom od BG klubova i po uzoru 'izvrčnog veća' mogu sprovoditi odluke UO!

Šejtan...što se tebe tiće, stvar je kristalno jasna. Nisi član ovoga/onoga, radio si u interesu svih...i od svih, kapa dole (samo nemoj majicu sa znakom Robe di Capa stavljati 'dole' ;D)...
Upravo bi tebe i još par ljudi, MAS trebao imati u vidu, ne kao članove, već kao spoljne saradnike, savetnike ili sl. Iz Beogrda ste, školovani, na korisnim pozicijama u društvu...puna  'Robe di...'...

Sve se to može, samo kada se medo probudi iz hibernacije!!

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #396 poslato: Jul 22, 2010, 03:45:00 posle podne »
Gremline

zbog opsteg interesa svih bajkera ti si pozvao B92 za sebe?

Zar nije trebalo da pozoves medije za sve nas i zbog razloga protesta, kao sto si uradio prosli put?

Nasankali ste nas sto se tice medija, ali nece se ponoviti.

Mnogo smo isti...

Ne.

Ti si isti...

...i tamo i ovde.

Ne vole te tamo...

... ne vole te ni ovde.

Za Aprilski protest sam glasno i jasno od strane funkcionera MAS-a zamoljen da pomognem oko medija sto sam sa zadovoljstvom uradio, i sve je super ispalo. Bilo je jos par ljudi koji su pomogli, Shejtan na primer.

Nije "trebalo da pozovem sve medije", jer to od mene niko nije trazio kao za Apilski protest, niti sam za to dobio ovlascenje bilo koga iz MAS-a da kao neko sa strane zastuopam MAS. Ja samovoljno ne mogu da koristim MAS-ovu e-mail adresu da bi pozivao medije.

Prema tome, lopta je kod vas gospodo, niko vas nije nasankao sto se tice medija, pogotovo ne ja - nasankali ste se sami, niko drugi vam nije kriv. Ko je, kojim medijima, kada i na koje e-mail adrese slao poziv za izvestavanje sa protesta je apolutno stvar MAS-a pa pronadjite greske, valda se nece ponoviti.

Shto se tiche NIN-a, istrazite zasto se predstavnik MAS-a nije javio novinarki, ako je ovo sto Shejtan pishe tacno u sta ne sumnaj ni milimetar.

To da ste mnogo isti, niste isti - gori ste od BJB. Vredjanje i prostakluk koji se ovde tolerise prevazilazi sve granice dobog ukusa.

Takodje, koalicija AMS-UMS ? Licno nemam nista protiv ljudi sa BJB foruma, imam mnogo prijatelja tamo, a i tebe sam tamo upoznao, ako se secas. U koaliciju sa svakim bajkerom dobre volje, do ispunjenj zahteva. BJB cine ljudi koje ne treba trpati u isti kosh sa oloshem od vlasnika i nekoliko sitnih sicardzija oko njega. Tamo ima jako kvalitetnih ljudi.

Ni tebe ne vole, ni tamo na BJB, a ni ovde nisi bas omiljen, ali si zato promenio pricu i postao veci MAS-ovac od samog MAS-a i to u poslednje dve nedelje...to je bilo ono "veci katolik od Pape", sto nisi razumeo, pa si mi napisao da si "pravoslavac"

Bane, Bane...

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #397 poslato: Jul 22, 2010, 03:53:35 posle podne »

To da ste mnogo isti, niste isti - gori ste od BJB. Vredjanje i prostakluk koji se ovde tolerise prevazilazi sve granice dobog ukusa.

Hvala brate Gremline...siroki su ti putevi bajkerski...ovde vise nisi pozeljan kakvi god da smo mi...nasi smo i prezivecemo i bez vas... !

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #398 poslato: Jul 22, 2010, 04:00:42 posle podne »

Hvala brate Gremline...siroki su ti putevi bajkerski...ovde vise nisi pozeljan kakvi god da smo mi...nasi smo i prezivecemo i bez vas... !

Hvala brate Djox, siroki su i tebi putevi bajkerski...nisam nikog vredjao, ako se odbro secam, pa svoje proizvoljno misljenje ko je pozeljan a ko nije zadrzi za sebe - ni tebe nisam licno uvredio ni jednim postom, ili mozda gresim ?

Nasi, vasi, moji, tvoji...

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #399 poslato: Jul 22, 2010, 04:11:10 posle podne »
 Gremline tvoja tumacenja pravila su samo tebi jasna.

Ovde pravila nisu kruta kao na drugim forumima.

Medjutim ovde mozes biti banovan ako ne postujes domacina, a domacin je MAS.

Uzgred, aj napisi koje si medije ti doveo na aprilski protest?

Pravimo neke zahvalnice pa da je i tebi napravimo i da navedemo koga si doveo. Znamo ko je doveo FOX, PINK, RTS, ali za ove ostale ne    znamo.

Aj nam to napisi, pa da ti se zahvalimo - onako od srca.  ;)

www.mkvaljevo.com