pa primena prava koriscenja javnih saobracajnica i placanja naplatnih karti na onim kucicama

sve po zakonu i u skladu sa ``pozitivnih zakonskim reshenjima`` ( to znachi onim koja su trenutno vazeca )
ova ideja nije moja, cuo sam je od jednog iskusnog bajkera

...
vozish se na relaciji naplatna rampa prvi izlaz pa opet .. nazad ... to valjda moze tamo vrchin/grodska ...
pa kad dodjesh na red ... dinar, dinar ipo, dva dinara, .. 3 ipo ... 68 dinara ... 69 ... jao .. ispade mi ..
idemo ispochetka .. i tako .. 300 ... 500 motora ...

... potoroshnja goriva minimalna, potrebna logistika,
minimalna, uchinak .. maximalan ...

.. i kad svaki motor porvede po 45 min po rampi .. ili 30 min ...
ili koliko god ...

..
smisliti takve akcije .. koje nesto minimalno koshtaju a nanose maximalan efekat .. ovo najavljenja voznja,
uz svu podrsku drzavnih organa ... pa da.. i tad oni preusmere linije gsp, fino ne ometate transport robe i usluga,
grad odradi svu logistiku da mu sto manje smetate ...

.. pa drugacije se rade gradjanski protesti ...

manje grupe, na vishe mesta, usporenje saobracaja na zakonski minimum ...
a svaka grupa dobija preko vodje grupe marshutu i direktivu ... tako da ostali i ne moraju znaju sta gde ...
nemash odliv informacija te onda drzava, vlast, nema vremena se spremi da je nista ne boli ...
ovako ...
ponedeljak - petak ... od 9 do 13 h, lagana voznja ... sve 3 ili 4 trake nemanjinom ... vrlo lagano, sve u skladu
sa zakonom, ako pitaju novinari .. pa koristimo taj porez na luxuz u maximumu ...

...
i eto efektnog blokiranja grada bez zaustavljanja i bez krshenja ijednog zakona ... ja se vozim za sebe, a i ostali
se voze ... i tako mi se vozimo, nema boja, nema oznaka ... joyride ...
sta god da drzava uradi, primena bilo kakve represije njima se obija od glavu ... pa prvo bude 100 motora pa sledece
nedelje 200 ... i tako

...
e sad problem moze bude u tome sto je radni dan i sto ljudi nemogu ... itd.. to jeste

onda subota nedelja ...
meni kao beogradjaninu ovo ne ide u prilog, jer se otezava protok kroz grad ali u srbiji ako se nije desilo u beogradu
nije se desilo .. nazalost

...
samo ideja ...