Mart 29, 2026, 12:27:44 pre podne

Autor Tema: Vesti iz ''domovine''  (Pročitano 6622 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Vesti iz ''domovine''
« poslato: Jul 10, 2010, 12:20:00 posle podne »

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
Odg: Vesti iz ''domovine''
« Odgovor #1 poslato: Jul 10, 2010, 01:48:46 posle podne »
Loša reklama, mnogo loša  >:(

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže Splinter

• Bajker Bez Granica
  • Harley Davidson FLSTF
    • FB
« Odgovor #2 poslato: Jul 10, 2010, 02:47:30 posle podne »
Samo jos jedna od niza pojava koja mi govore da je taj narod zadojen mrznjom prema srbima.
Meni to govori da jos veliki niz godina, mi iz Srbije necemo biti dobrodosli na hrvatsko primorje.
U svakom slucaju, hvala im sto nas podescaju.
Небитни пролазник

gordanmg

• Gost
« Odgovor #3 poslato: Jul 10, 2010, 04:05:15 posle podne »
Po Beogradu na bilbordima a i u TV reklamama se vrti slogan "TAKO LEPO A TAKO BLIZU' a ipak treba da pise
TAKO BLIZU A TAKO DAKEKO!!!

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
  • AFRIKA TWIN XRV 650 RD 03
« Odgovor #4 poslato: Jul 10, 2010, 04:20:41 posle podne »
Ne znam šta ste očekivali!
Ne može se nešto tako složeno, deliti na proste delove...Recimo; ''nemojte ljudi nisu oni takvi'' ili ''ma takvi su svi''! Vidi se da ovo nije delo pojedinca jer čitav taj potez od Splita prema Šibeniku i Drnišu pa do Knina je bolno osetljivo na, skoru nam prošlost!
Hebi ga, imamo i mi svoje krajeve gde bi rado polupali bilo šta sa njihovim tablicama, ne pitajući se da li je vozilo, možda od neke naše duše.
U ostalom i na ovom forumu se pisalo o tome šta se desilo jednom bajkeru i to, u pitomoj nam Vojvodini!
Ljudi se dele, ne nacije!

A da naša reprezentacija ipak pobedi njihovu, makar pisalo bilo šta na tim transparentima!

Van mreže Crni Leptir

• Moto manijak u usponu
  • Free Rider
    • Private Website
« Odgovor #5 poslato: Jul 10, 2010, 04:35:43 posle podne »
U ostalom i na ovom forumu se pisalo o tome šta se desilo jednom bajkeru i to, u pitomoj nam Vojvodini!
Ljudi se dele, ne nacije!

Osudjujem i ovo i ono.  >:(

Crni Leptir© 2006 All Rights Reserved

Van mreže MISIRAC

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #6 poslato: Jul 10, 2010, 09:46:20 posle podne »
Ko im je kriv sto nisu Srbi :)
godine te ne cine mudracem nego starcem :)

Van mreže prpa_zr

• Dobar Vozac
  • **
« Odgovor #7 poslato: Jul 10, 2010, 10:07:37 posle podne »
Ko im je kriv sto nisu Srbi :)

pa u suštini i jesu.. ali se sada ograđuju od istih slovenskih korena
...

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #8 poslato: Jul 10, 2010, 10:12:21 posle podne »
pa u suštini i jesu.. ali se sada ograđuju od istih slovenskih korena

A gresis sinak grdno gresis!

Ja gledao emisuju na Hrt 2 (slucajno, bila zanimljiva tema, istorijska) i covek 'mrtav ladan poce da iznosi podatke i cinjenice (koje nemaju vezu sa vezom) da hrvati nisu sloveni nego vuku korene iz drevne Mesopotamije ! ! ! ! !

Ja na faxu nisam tako ucio...ali jbg mozda su me pogresno ucili...ali onda lazu sve knjige i stampane i elektonske i samo je taj lik u pravu !

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #9 poslato: Jul 10, 2010, 11:52:24 posle podne »
Čoveće nisi znao!?! Svašta, pa ti onda ni ne znaš da su namerno, kada su išli preko Madagaskara, skrenuli kod one table levo, samo da bi bili pored nas...hebi ga, šta si ti učio!!!

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #10 poslato: Jul 11, 2010, 12:00:36 pre podne »
Ja tamo ne idem.Ne trebaju mi a i ja njima isto.Da mi neko grebe motor,gura autom u kanal i pljuje po ulici....A nisam ga nicim uvredio...Pa koji ce mi onda odmor u HR?  Lepa nasa Crna Gora i Grcka...Ziveli i odoh i ove godine opet tamo...
SUPER TEŠKA DOŽIVOTNO :)
MIXED MARTIAL ARTS.....GENERACIJA 1972.

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže Bastetus

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #11 poslato: Jul 11, 2010, 12:01:10 posle podne »
Tuzne su to stvari....Recimo ja sam rodom odatle...moji su Licani... I volim neke delove te Hrvatske bas....a ne smem da idem...jer su mi svi stricevi, a naravno i otac na poternicama...I onda jbg-a.... Opet i taj deo odakle sam, koji je nekih 10 km od Plitvica je jos uvek prilicno necivilizovan u tom nekom smislu, i ima jako puno Hrvata koji nas mrze iz dna duse, a zive u nasim kucama otetim u "Oluji" pre 10-15 godina....

Mrzim svaku vrstu nacionalizma i generalizovanja...Sto Zemunac rece,nisu nacije takve....ljudi su.... :-\

Van mreže Moto Laci

• Bajker Bez Granica
  • Stara Pazova
« Odgovor #12 poslato: Jul 11, 2010, 12:14:51 posle podne »
Tuzne su to stvari....Recimo ja sam rodom odatle...moji su Licani... I volim neke delove te Hrvatske bas....a ne smem da idem...jer su mi svi stricevi, a naravno i otac na poternicama...I onda jbg-a.... Opet i taj deo odakle sam, koji je nekih 10 km od Plitvica je jos uvek prilicno necivilizovan u tom nekom smislu, i ima jako puno Hrvata koji nas mrze iz dna duse, a zive u nasim kucama otetim u "Oluji" pre 10-15 godina....

Mrzim svaku vrstu nacionalizma i generalizovanja...Sto Zemunac rece,nisu nacije takve....ljudi su.... :-\

Ovo su recci irazmissljanje pravih bajkera,Steta sto ih nema visse takvih.
« Poslednja izmena: Jul 11, 2010, 12:20:29 posle podne od strane vudu »

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #13 poslato: Jul 11, 2010, 12:19:06 posle podne »
 E,pa ljudi,lepo ste se raspisali  >:(
 A,sto politicke teme nisu potrebne na ovom forumu to nista  >:(

Nije valjda da na osnovu ovog transparenta treba i mozemo da izvlacimo genearlne zakljucke :icon_scratch:
 Vise puta isao motorom kroz pojedine delove Dalmacije i osim jednog verbalnog delikta na pumpi u Rijeci (ucesnik bajker iz Splita,ali i on na kraju platio turu) nikad nikakav problem.
 Ne kazem da mozda nisam imao srece pa stalno nailazio na "normalne" ljude i da nije moglo biti drugacije !

Sad i na motori.hr na osnovu incidenta u NS koji je izazvao SAMO JEDAN KRETEN ,moze da se diskutuje kako su Vojvodjani negostoljubivi i sovinisti  :o a svi znamo da to nema veze sa zivotom !!!

Ma dajte molim vas  ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže TRIKES-M-D

• Bajker Bez Granica
  • KAWASAKI VN 800
« Odgovor #14 poslato: Jul 11, 2010, 01:38:29 posle podne »
nemoj mo politiku mesati sa bajkerskim zivotom
LUMBES-TRIKES-Dača   " COPER SRBIJA "

Van mreže Bastetus

• Profi Vozac
  • **
  • Pol: Žena
« Odgovor #15 poslato: Jul 11, 2010, 01:40:50 posle podne »
Koliko sam skontala...ovo i jeste u Off topic....I naravno da ne traba mesati sa bajkerima ili Hrvatima Ili Srbima....to je samo delo pojedinaca...grupe...nikako jedne nacije... Ali opet tuzno je.....glupo... ograniceno..

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #16 poslato: Jul 11, 2010, 04:06:46 posle podne »
Ovo je dovoljno da se ne planira bajk tura u tom  smeru.Barem nama iz Sumadije.Nesto smo planirali prosle godine ali neka hvala...

http://picasaweb.google.com/112617047077522863095/MEMENTOMORI?authkey=Gv1sRgCPrTzu7Z0NPC8wE#

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #17 poslato: Jul 11, 2010, 08:29:42 posle podne »
A gresis sinak grdno gresis!

Ja gledao emisuju na Hrt 2 (slucajno, bila zanimljiva tema, istorijska) i covek 'mrtav ladan poce da iznosi podatke i cinjenice (koje nemaju vezu sa vezom) da hrvati nisu sloveni nego vuku korene iz drevne Mesopotamije ! ! ! ! !

Ja na faxu nisam tako ucio...ali jbg mozda su me pogresno ucili...ali onda lazu sve knjige i stampane i elektonske i samo je taj lik u pravu !
Pa jesu oni iz Mesopotamije.Zato danas govore Arapskim jezikom sa slovenskim dijalektom ;D ;D

Van mreže Zemunac

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #18 poslato: Jul 11, 2010, 11:33:57 posle podne »
Sebi sam dao slobodu da prokomentarišem iz prostog razloga...majka mi je iz Drniša, kraja koji je i tekako propatio u ovome sukobu, Hrvatica!! Znam kako je disala i kako je mislila a kako njen brat, moj ujak a iste nacionalnosti jer su rođeni! I zato kažem...ne dirajmo naciju, uperimo prst u pojedinca!

Van mreže MILJAN

• Moto manijak u usponu
  • SUZUKI V STROM K8
« Odgovor #19 poslato: Jul 12, 2010, 12:14:00 pre podne »
Sebi sam dao slobodu da prokomentarišem iz prostog razloga...majka mi je iz Drniša, kraja koji je i tekako propatio u ovome sukobu, Hrvatica!! Znam kako je disala i kako je mislila a kako njen brat, moj ujak a iste nacionalnosti jer su rođeni! I zato kažem...ne dirajmo naciju, uperimo prst u pojedinca!
Ma pusti Mesopotamce.... :D Imam dosta drugara medju njima.Ali tamo nije preporucljivo otici na odmor.Cak mi i oni kazu da ima incidenata.Tako da....jok!  :D