Dragi Moji i još draže Moje,
evo da napišem i ja koju, dakle znam da će se neki obradovati što će se odmoriti od mene

ipak nadam se da ću nekima i nedostajati (bar posle desetak... pa dobro bar posle dvadesetak dana

).
Elem put nam se opasno primaka i nervoza se oseća u kostima. Dali je to hrabrost ili samo ludost ko će ga znati ipak neki šapat iz daljine nas opasno mami a želja za avanturom je nadvladala zdrav razum. Jedno je sigurno vi će te meni nedostajati, kakvi ste, takvi ste, moji prijatelji ste!!!

Sad bih ovde trebalo da ubacim ono, svetca vam vašeg i peršun i celer i svo zelje za supu.... ali nemam srca(mrzi me).

Kačim i sliku rute, kako smo je zamislili plus minus par hiljada km. Sve smo mi to lepo smislili... a dali će kamile i dupeta da izdrže.... vreme će pokazati.

Dakle tura na papiru ima desetak hiljada km, treba da je pređemo za dvadeset i pet dana. Da smo se spremali... jesmo, da smo se spakovali... odavno, da nas je strah... he he he e neće da bude, ma da bi nas možda trebalo biti.
Sve u svemu siguran sam da posle ovoga puta više nećemo biti isti, gori biti ne možemo dale nadamo se da će mo biti bolji (ljudi)
Ovo sam preuzeo citat sa drugog foruma jer mi je jedan od njih dobar drugar.Znači akteri Markus Lukić Apostol i Vili Otpisani,nek im je sa srećom.Još da dodam da kreću iz Novog Sada u četvrtak oko 9 sati 15.7.2010