Mart 30, 2026, 01:35:58 pre podne

Autor Tema: Moto Krčma ‚‚BALANSERO‚‚  (Pročitano 3722 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
Moto Krčma ‚‚BALANSERO‚‚
« poslato: Jul 20, 2010, 04:08:01 posle podne »
ima neko raspolozen ?
mnogo su vruce teme, mnogo jako pljuvanje preko foruma,
mislim da je najbolje da se to sve udavi u .. necem hladnom,
pa da vidimo jal nas ima zainteresovanih ....
« Poslednja izmena: Jul 27, 2010, 10:49:08 pre podne od strane DebeliZmaj »

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
Odg: 20.07.2010 ... kad malo opusti vrucina, nesto hladno, mk. ``balansero`` ...
« Odgovor #1 poslato: Jul 20, 2010, 05:04:45 posle podne »
samo ako je smederevka i knjaz (seka i bata) dolazi u obzir da razmatram poziv  ;D ;D ;D

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
Odg: 20.07.2010 ... kad malo opusti vrucina, nesto hladno, mk. ``balansero`` ...
« Odgovor #2 poslato: Jul 20, 2010, 05:54:14 posle podne »
samo ako je smederevka i knjaz (seka i bata) dolazi u obzir da razmatram poziv  ;D ;D ;D

mogu samo knjaz da obezbedim :) za smederevku ne znam ...
elem.. ima li josh koji zainteresovan .. al ono kao kad zaladni malo ...

Van mreže Arpad

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #3 poslato: Jul 20, 2010, 06:02:37 posle podne »
Uvek smo zvani preko tastature a kad ima viši cilj u Begešu i kad dođemo niko da nas pozove ili da nas poseti makar na Ušću gde smo,poslednji put sad u subotu na protestu bili spičili više od 300km i niko da kaže ajd u Balansero ako imate para popijte nešto i da se upoznamo i da popričamo malo,niko sad nije pominjao ajd za astal,a znalo se da nas dosta dolazi.Znam da se nemože svaki put ali ni mi nemožemo samo tako skoknuti na piće u Beograd.

Poz Arpad

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #4 poslato: Jul 20, 2010, 06:11:11 posle podne »
Uvek smo zvani preko tastature a kad ima viši cilj u Begešu i kad dođemo niko da nas pozove ili da nas poseti makar na Ušću gde smo,poslednji put sad u subotu na protestu bili spičili više od 300km i niko da kaže ajd u Balansero ako imate para popijte nešto i da se upoznamo i da popričamo malo,niko sad nije pominjao ajd za astal,a znalo se da nas dosta dolazi.Znam da se nemože svaki put ali ni mi nemožemo samo tako skoknuti na piće u Beograd.
Poz Arpad

hm... pa kad je bio protest ja sam zauzet drugim aktivnostima, po navici utorkom odem do balansera, nekad ne, nekad bude klopa, danas mislim
ne jer pedja nije tu a ni sladja nije tu ... tako da ono ... :) ja zovem na hladno :) znaci kome je do rashladjenja, a moze, zgodno mu je,
hoce mu se da se pojavi u balanseru ... super ... ako ste sprecheni, daleko vam, ne/dolazi vam se... i to je ok :)

Van mreže Montenegrian

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #5 poslato: Jul 20, 2010, 06:14:55 posle podne »
Gde dodje taj Balansero?

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #6 poslato: Jul 20, 2010, 06:17:34 posle podne »

evo link na slichicu posto je malo poveca pa da ne krshimo pravila foruma :)

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #7 poslato: Jul 20, 2010, 06:28:51 posle podne »
Bez da me neko pogresno shvati, ali vidim na nekom drugom forumu, tema o tom Balanseru se razvuklaaaaaa na 42 strane, pa sta je to? Jel je to neki marketinski potez, jel to neko placa da se tako reklamira ili je nesto trece. Cudi me da ta tema nije stavljena u ljepljivu, bio bi red. Da me neko pogresno ne shvati, nemam ja nista protiv tog lokala, ali toliki marketng, mislim da nije fer. Jer i moj jako dobar drugar ima Moto lokal u NS na sajmu, pa ga ja nikad nisam pomenuo.

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #8 poslato: Jul 20, 2010, 06:35:57 posle podne »
Imam sastanak kluba večeras, ne mogu nikako, al ipak hvala zmaju

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #9 poslato: Jul 20, 2010, 07:11:34 posle podne »
Bez da me neko pogresno shvati, ali vidim na nekom drugom forumu, tema o tom Balanseru se razvuklaaaaaa na 42 strane, pa sta je to? Jel je to neki marketinski potez, jel to neko placa da se tako reklamira ili je nesto trece. Cudi me da ta tema nije stavljena u ljepljivu, bio bi red. Da me neko pogresno ne shvati, nemam ja nista protiv tog lokala, ali toliki marketng, mislim da nije fer. Jer i moj jako dobar drugar ima Moto lokal u NS na sajmu, pa ga ja nikad nisam pomenuo.

ja nisam vlasnik kluba, ni suvlasnik, upoznao sam gazdu tamo kad sam doshao prvi put, nisam chak ni od prvog dana gost, bio sam sve zajedno mozda 50 puta,
fino je mesto, ima gde se parkiraju motori a automobili, onako low profile je, utorkom uglavnom bidne dobra klopa, pa se ljudi u pocetku druzili oko kotlica, danas
mislim da nema klope, a ja onako zovem na rashladjenje u mesto koje planiram odem popijem kiselu, to jest flashu kisele, na 20m od tog lokala, al na glavnoj ulici
ima mesara koja peche sta kupish pa ima varijanta povoljnih pilecih krilca ili sta vec, pa moze i da se mezetne :) ne znam ... iz raznih razloga ja idem tamo ...
ovo je konkretno znachi tema o 20.07.2010 ... chisto da vidim raspolozenje za pijenje necheg hladnog ...

Imam sastanak kluba večeras, ne mogu nikako, al ipak hvala zmaju

eh ima dana ... dugo, vruce, sparno leto je tek pred nama ... :)

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #10 poslato: Jul 20, 2010, 07:43:51 posle podne »
Zmaju druze, nisam ja nista pominjao tebe i tvoju nameru, ali tolika reklama za taj lokal, mislim da nema smisla. Jer po slicnoj temi i ja mogu da otvorim novu temu o nekom drugom lokalu i svi tako isto mogu da otvaraju teme za neke lokale. Druze, nista tebi licno. Ali kazem, na drugom forumu, takva slicna tema ima 46 strana, pa jel to normalno?

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #11 poslato: Jul 20, 2010, 08:22:28 posle podne »
Zmaju druze, nisam ja nista pominjao tebe i tvoju nameru, ali tolika reklama za taj lokal, mislim da nema smisla. Jer po slicnoj temi i ja mogu da otvorim novu temu o nekom drugom lokalu i svi tako isto mogu da otvaraju teme za neke lokale. Druze, nista tebi licno. Ali kazem, na drugom forumu, takva slicna tema ima 46 strana, pa jel to normalno?

lepo si napisao, na drugom forumu ... ovde nije bila takva tema, elem, otidji tamo prochitaj recimo do 24 te pa na dalje :)
bitje ti jasno zasto dobar deo forumasa kad dodje jednom dolazi opet, vrlo lako se ljudi navuku :) ... vrlo, lako :)
vidim vecheras nema interesovanja ... ja odo ondak na drugu stranu :)

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #12 poslato: Jul 20, 2010, 08:25:00 posle podne »
Pokusacu ja da ti odgovorim.
 Balansero je krcma u pravom smislu te reci. Nista fensi, nista skupo...Obicno, cak neugledno mestasce, ali ima nesto vrlo posebno.

Pedja - vlasnik te krcmice je retko dobar i cestit covek. Postuju ga bajkeri iz svih asocijacija, plemena, klubova i cega god jos.

Pedja je ta tajna koju ne znas. I nije neka tajna - jel da? Svi su dobrodosli u Balansero. Nije skupo. Ima i klope ( koju iz raznih razloga nikako da probam )...

Eto nista posebno. Mozda ima malo duse... to je deficitarno ovih dana...
...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
27.Juli leta gospodnjeg 2010 ... utornik :) ...
« Odgovor #13 poslato: Jul 27, 2010, 09:24:25 pre podne »
ovako, malo je zaladnelo, znaci nije vishe vrucina ispod one nastreshnice, sto znachi da postoji
shansa da se danas zalozi kotlic, malo kasnije cu pokushati dobijem ‚‚gazdaricu‚‚ i pitam ste se
krcka danas ... ali ja cem odem onako malo da se vidim sa ljudima ...
... im ali Vas cenjena gospodo josh raspolozenih ? ...

ako se nista ne krcka u kotlicu, na 20m, bukvalno samo stepenicama gore, ima mesara gde i peku
i ako ‚‚kotlic nema alternativu‚‚ postoji opcija da se uzmu krilca (ispod 300din kilo) pa da se mastimo :)

da Vas sve ne zovem pojedinachno preko PP dodjite :)

ps.
  serbduck je sjajno definisao turbopedja-u :)

Van mreže mrle

• Profi Vozac
  • **
  • BORN TO BE MRLE
« Odgovor #14 poslato: Jul 27, 2010, 09:27:03 pre podne »
pedja se vratio sa odmora, trebalo bi da pravi njegov cuveni gulas

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #15 poslato: Jul 27, 2010, 10:47:26 pre podne »
pedja se vratio sa odmora, trebalo bi da pravi njegov cuveni gulas

uhuhuhu .. :)
pa ja sam poslao sms ... cekam odgovor .. kapiram da josh dolazi sebi ...

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
Moto Krčma ‚‚BALANSERO‚‚
« Odgovor #16 poslato: Jul 27, 2010, 10:51:55 pre podne »
upravo dobijena proverena informacija ... turbopedja pravi gulas ... !
---
ispravak ... pravi gulas, ali u crnoj travi ... LOL !:))) ... tako da ono nishta od pedjinog gulasa :(
---
ispravka 2 ... danas je josh u  bgd, pravi gulas, sutra opet pali ... joj mrzim sms !:) ..

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
Odg: Moto Krčma ‚‚BALANSERO‚‚
« Odgovor #17 poslato: Jul 27, 2010, 11:10:02 pre podne »
Aj se sad lepo saberi pa jos jedared.

Da li je Pedja u Beogradu?
Da li danas pravi gulas u Balanseru?

www.mkvaljevo.com

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #18 poslato: Jul 27, 2010, 11:14:19 pre podne »
Aj se sad lepo saberi pa jos jedared.

Da li je Pedja u Beogradu?
Da li danas pravi gulas u Balanseru?

DA
DA

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #19 poslato: Jul 27, 2010, 11:46:53 pre podne »
 Dakle, eto me....dolazim.

www.mkvaljevo.com