Bez da me neko pogresno shvati, ali vidim na nekom drugom forumu, tema o tom Balanseru se razvuklaaaaaa na 42 strane, pa sta je to? Jel je to neki marketinski potez, jel to neko placa da se tako reklamira ili je nesto trece. Cudi me da ta tema nije stavljena u ljepljivu, bio bi red. Da me neko pogresno ne shvati, nemam ja nista protiv tog lokala, ali toliki marketng, mislim da nije fer. Jer i moj jako dobar drugar ima Moto lokal u NS na sajmu, pa ga ja nikad nisam pomenuo.
ja nisam vlasnik kluba, ni suvlasnik, upoznao sam gazdu tamo kad sam doshao prvi put, nisam chak ni od prvog dana gost, bio sam sve zajedno mozda 50 puta,
fino je mesto, ima gde se parkiraju motori a automobili, onako low profile je, utorkom uglavnom bidne dobra klopa, pa se ljudi u pocetku druzili oko kotlica, danas
mislim da nema klope, a ja onako zovem na rashladjenje u mesto koje planiram odem popijem kiselu, to jest flashu kisele, na 20m od tog lokala, al na glavnoj ulici
ima mesara koja peche sta kupish pa ima varijanta povoljnih pilecih krilca ili sta vec, pa moze i da se mezetne

ne znam ... iz raznih razloga ja idem tamo ...
ovo je konkretno znachi tema o 20.07.2010 ... chisto da vidim raspolozenje za pijenje necheg hladnog ...
Imam sastanak kluba večeras, ne mogu nikako, al ipak hvala zmaju
eh ima dana ... dugo, vruce, sparno leto je tek pred nama ...