Mart 29, 2026, 08:54:12 posle podne

Autor Tema: Pozdrav ljudi trebao bih jedan broj tel. ako je neko u mogucnosti da mi ga nabav  (Pročitano 1288 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

sasaggg

• Gost
Pozdrav ljudi trebao bih jedan broj tel. ako je neko u mogucnosti da mi ga nabav
« poslato: Septembar 21, 2010, 01:43:57 pre podne »
Na moto skupu u Sarajevu koji je organizovao MK IL PARADISO je bila ekipa iz Novog sada nisam upamtio da li su imali oznake ...al su imali
"mašinu " tj .prikolicu na kojoj je bio pričvršcen motor koja sluzi za ucenje voznje na zadnjem točku ili necemu slicnom...svi koji su bili na moto skupu su je 100% vidjeli ...treba mi broj tel. od bilo koga iz te ekipe iz NS ...moj mail je sasaggg@hotmail.com
Hvala unaprijed na korisnim informacijama ...

Van mreže Head

• Profi Vozac
  • **
Odg: Pozdrav ljudi trebao bih jedan broj tel. ako je neko u mogucnosti da mi ga nabav
« Odgovor #1 poslato: Septembar 21, 2010, 06:53:42 posle podne »
Vlasnik te masine je Gregor.Trenutno vlasnik motociklistickog kafea G-Pub u NS.Ako ne nadjes broj ja cu ti javiti na pp cim ga pronadjem.Pozz
Друштво за заштиту од животиња

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
Odg: Pozdrav ljudi trebao bih jedan broj tel. ako je neko u mogucnosti da mi ga nabav
« Odgovor #2 poslato: Septembar 21, 2010, 06:56:28 posle podne »
Cuo sam se sa Sasom i Sarajeva i sve sam mu objasnio sta mu je trebalo. Ja sam bio tada sa Gregorom u SA.

Van mreže vudu

• Ultimate Biker
  • YAMAHA FJR 1300A
« Odgovor #3 poslato: Septembar 21, 2010, 10:42:53 posle podne »
 ;)
VALJEVSKA PODVALA

Van mreže K_A_W_A

• Totalni Moto Manijak
  • SUZUKI *GSX-R **1000 K9** **ALSTARE Edition***
« Odgovor #4 poslato: Septembar 21, 2010, 10:54:32 posle podne »
Veceras sedim u Gregorovom pabu i tu sretnem nekog drugara koji ima servis za motore. Kroz pricu ispostavi se da je to taj lik koga je Sasa iz Sarajeva trazio :) Koja slucajnost. Zovem Sarajevo i sve resimo :)

sasaggg

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Septembar 22, 2010, 03:42:25 posle podne »
Ljudi hvala na svemu ...sve je sredjeno ...deo za mog ljubimca veceras ili sutra stize u Sarajevo ....