... kao sto rekoh, zali boze para, mnogo je mnogo tehnike i sredstava drugog tipa da se kupi za to ...
ideja da ce nekoga da juri i zaustavi na motoru je blago recheno smeshna

...
pravljenje snimka je sasvim dovoljno, cak i da nepali rotaciju, na sledecem iskljuchenju sa autoputa ceka zandamerija ...
i kraj priche ... imash bre zandameriju, jedinicu obuchenu i opremljenu za samostalno izvrshavanje operativnih a i
borbenih zadataka ... i kraj priche .. pa ti nemoj da stanesh na 3 preprechena dzipa, njih 12 sa automatima .. nemoj

pa nisam .. sta nisi evo snimak .. kraj priche ...
a ove varijante da se on sa nekim juri po autoputu ... ili sulude ideje da stanesh ispred nekog ... pa predje i preko njega i
poreko motora i josh se vrati u rikverc da ga overi ... bre !:) ..
da nece po gradu da se jure se R-asima !?

postoji nesto sto se zove obavestajni radi, nekad i preventivni, infiltracija,
skupljanje podataka i slichno, sve normalne sluzbe koje se brinu o javnom redu i miru po svedu imaju obavestajne sekcije,
verovali ili ne cak i gradski sup ... pa se prikupe info: koliko grupa, koje su to grupe, po kojim kaficima se okpljaju, po kojim
forumima ... pa dovoljno je samo skupiti klipove koje sami okache i sve to arhivirati .... kada postoji uopste najava za neko
delovanje van zakona idu na skup u kafic 2 policajca u civilu, prastave se ko su sta su, prisutnoj gospodi podele ``izvode
iz krivichnog i prekrshajnog spisa`` prisutnima i zahvale se na vremenu ...
i taaako ...

kao sto rekoh upotreba pendrek-balija-na-motoru_nisam_sposban_da_ucim_skolu_al_znam_da_koristim_motorolu koje stavish
na motor je skroz pogreshna, jer cim neko ima pobudu u sebi da bude pripadnik policije, one uniformisane, da cela ulica u rodno
selo zna da je on ``zakon`` kad ga vidi u uniformi ... takvome hocesh da poverish bombu na tochkovima?

sjajno .. ja se kao
gradjanin uopsteno ne osecam sigurnije...
da napomenem da za svoju kratku karijeru vozacha nisam imao ni jedan jedini prekrsha od juga, do kadeta GSi, dzipovi posle,
nijedan, jedini, nikad, nishta ...

uvek su mi automobili tehnichki ispravni, sa svom potrebnom opremom ( da... u dzipovima sam
imao klinaste podmetachke za tochkove, lopatu i pp aparat) i slichno tako da ja nisam u problemu sa tim dal ce da me legitimishe
policajac ili da mi zagleda auto, ako ume da prochita saobracajnu ( te proklete dugachke rechi ... tipa daewoo, cherokee i slichno)
nego u tome sto je to stoka obichna sa kojom morash da komunicirash jer jelda, on je zakon, a ovako nebi imali o cemu da
prichamo jer to je mentalni shljam, polusvet ... :)a nek mi neko dokaze da nije ...