Mart 28, 2026, 08:18:59 posle podne

Autor Tema: STIGLI PRESRETACI I KOD NAS- OFF iz teme  (Pročitano 16855 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
Odg: STIGLI PRESRETACI I KOD NAS- OFF iz teme
« Odgovor #80 poslato: Decembar 18, 2010, 05:55:48 posle podne »

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #81 poslato: Decembar 18, 2010, 07:08:15 posle podne »

SMRT FASIZMU  *601 KOMUNIZMU, SOCIJALICMU, DEMOKRATIJI.

ZIVELA ANARHIJA!!!

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže GoranVojska

• Totalni Moto Manijak
  • Pol: Muškarac
  • Vozim dokle mogu ikoliko hocu
« Odgovor #82 poslato: Decembar 18, 2010, 10:27:21 posle podne »
 *38 *35 *35 *34 *349 *600 *22 *22
Suzuki Bandit 1200s

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #83 poslato: Decembar 19, 2010, 09:18:46 pre podne »

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #84 poslato: Decembar 19, 2010, 10:07:16 pre podne »

CUDO,,, :icon_scratch: :icon_scratch:   jbt ima vise katanaca na prvoj strani off topic-a nego u CZ-u,,, :police: :police: :police:,,  strucno nema sta,,,,   sta ima tu da se kenja mi smo svi bajkeri...   i vezujenas jenda ljubav ,,, i BLA BLA BLA BLA.....   SHIT,,,,

Zato u cz-u(99) nema  ni jednog svi presli ovde a i  :police: ovde auuu jbt  TITO udba , ozna sve dozna ;) :D
This bike is a lean, mean, electric green, fighting machine

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #85 poslato: Decembar 19, 2010, 10:07:43 pre podne »
pazi ... samo nas gledaju ...

Van mreže DebeliZmaj

• deaktivirani korisnici
  • Moto manijak u usponu
  • *
« Odgovor #86 poslato: Decembar 19, 2010, 10:11:48 pre podne »
citiram vujakliju ...
da nebude posle zmaj laze : http://vukajlija.com/narodna-milicija?order=time

Narodna Milicija

Jedan od osnovnih stubova društvenog uređenja, moderne, demokratske, i evropske države.

Narodna milicija ima dugu tradiciju na ovim prostorima. Ako preskočimo nacionalističku žandarmeriju Kraljevine, koja je bila pod direktnim uticajem tadašnjeg nedemokratskog režima, zaključićemo da današnja, moderna milicija, vodi poreklo od Titove milicije, preko Slobine, da bi današnji oblik dobila pod vođstvom izvesnog Dačića, i dobrog mu prijatelja Borisa.

Narodna milicija je sinonom za poštenje, pravdu i nenasilno sučeljavanje.
Pripadnici narodne milicije se odlikuju visokim nivoom inteligencije, tolerantnošću, strpljenjem i razumevanjem, kao i niskom stopom korumpiranosti.

Neopravdano su omraženi u narodu, i na njihov račun se ispredaju mnogi gnusni skandali (koji naravno nemaju veze sa zdravom pameću), kao i mnoge jeftine pošalice, kojima se pripadnici narodne milicije prikazuju kao inferiorni po pitanju inteligencije.

Pripadnici narodne milicije, budući vrlo tolerantni, strpljivi i duhovno uzdignuti, ne obraćaju puno pažnje na te izlive nezadovoljstva, već isti narod koji ih sa mnogo mržnje gleda, brane od svih zala! Ponati su po tome što će svakome priteći u pomoć u po dana ili pola noć, što su tu uvek kad ti trebaju, i što su im bezbednost građana i pravda na prvom mestu. Takođe je stopa korupcije, na zavidno niskom nivou.

Narodna milicija ima nekoliko različitih branši (saobraćajna, intervenna, žandarmerija i sl), i sve krase osnovna načela narodne milicije: pravda, zaštita, poštenje, tolerancija, strpljenje, i visok nivo inteligencije.

To milicijo moja! To čelična pesnico kapitalizma! Udri milicijo, udri, gazi, satri, hapsi...
    Ovaj narod je neprijatelj ove države. Ovaj narod je na sve pljunuo i svega se odrekao.
    To milicijo moja, satri izdajnike sa zemljom. Nama ne treba ovakav narod. Mi cemo stvoriti, drugi narod, pravi, bolji, lepsi narod...
    Narod koji ume da sluša, da voli, da poštuje vlast. Narod koji zna ko ga je stvorio i kome treba da zahvali što postoji!
    Znaju oni da nas ima 1000, 5000, da nas ima na svakom koraku, i na svakom ćošku!
    Mi ćemo biti narod! Mi! Narodna milicija...

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #87 poslato: Decembar 19, 2010, 10:19:47 pre podne »

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #88 poslato: Decembar 19, 2010, 10:24:27 pre podne »

http://www.youtube.com/watch?v=F0ruosDtBgI

gsxr-e  zaboravise.....

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #89 poslato: Decembar 19, 2010, 10:47:36 pre podne »
citiram vujakliju ...
da nebude posle zmaj laze : http://vukajlija.com/narodna-milicija?order=time

Narodna Milicija

Jedan od osnovnih stubova društvenog uređenja, moderne, demokratske, i evropske države.

Narodna milicija ima dugu tradiciju na ovim prostorima. Ako preskočimo nacionalističku žandarmeriju Kraljevine, koja je bila pod direktnim uticajem tadašnjeg nedemokratskog režima, zaključićemo da današnja, moderna milicija, vodi poreklo od Titove milicije, preko Slobine, da bi današnji oblik dobila pod vođstvom izvesnog Dačića, i dobrog mu prijatelja Borisa.

Narodna milicija je sinonom za poštenje, pravdu i nenasilno sučeljavanje.
Pripadnici narodne milicije se odlikuju visokim nivoom inteligencije, tolerantnošću, strpljenjem i razumevanjem, kao i niskom stopom korumpiranosti.

Neopravdano su omraženi u narodu, i na njihov račun se ispredaju mnogi gnusni skandali (koji naravno nemaju veze sa zdravom pameću), kao i mnoge jeftine pošalice, kojima se pripadnici narodne milicije prikazuju kao inferiorni po pitanju inteligencije.

Pripadnici narodne milicije, budući vrlo tolerantni, strpljivi i duhovno uzdignuti, ne obraćaju puno pažnje na te izlive nezadovoljstva, već isti narod koji ih sa mnogo mržnje gleda, brane od svih zala! Ponati su po tome što će svakome priteći u pomoć u po dana ili pola noć, što su tu uvek kad ti trebaju, i što su im bezbednost građana i pravda na prvom mestu. Takođe je stopa korupcije, na zavidno niskom nivou.

Narodna milicija ima nekoliko različitih branši (saobraćajna, intervenna, žandarmerija i sl), i sve krase osnovna načela narodne milicije: pravda, zaštita, poštenje, tolerancija, strpljenje, i visok nivo inteligencije.

To milicijo moja! To čelična pesnico kapitalizma! Udri milicijo, udri, gazi, satri, hapsi...
    Ovaj narod je neprijatelj ove države. Ovaj narod je na sve pljunuo i svega se odrekao.
    To milicijo moja, satri izdajnike sa zemljom. Nama ne treba ovakav narod. Mi cemo stvoriti, drugi narod, pravi, bolji, lepsi narod...
    Narod koji ume da sluša, da voli, da poštuje vlast. Narod koji zna ko ga je stvorio i kome treba da zahvali što postoji!
    Znaju oni da nas ima 1000, 5000, da nas ima na svakom koraku, i na svakom ćošku!
    Mi ćemo biti narod! Mi! Narodna milicija...

;D ;D ;D :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=IjLkDHfnAtk&feature=related

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #90 poslato: Decembar 19, 2010, 10:51:30 pre podne »

Pa dobro bre Zmaju što ne nađeš neki politički forum da iznosiš svoja zapažanja i nezadovoljstvo uređenjem države, predstavnicima zakona i dnevno političkom situacijom... ovo je moto forum i ovde se nećemo baviti politikom, računaj da si zaradio ban na tri dana. 

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #91 poslato: Decembar 19, 2010, 10:51:42 pre podne »
  Vidim ovog momenta nestadose neke fotke hehe hehe

http://www.youtube.com/watch?v=cWLq277S-iw&feature=related

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #92 poslato: Decembar 19, 2010, 10:57:41 pre podne »
 Vidim ovog momenta nestadose neke fotke hehe hehe

http://www.youtube.com/watch?v=cWLq277S-iw&feature=related

Brate.. ovde imamo nekoliko pravila i nije ih se teško pridržavati, ako neko namerno to krši više puta onda su njegove namere jasne, on ne želi dobro ovom forumu. Nadam se da će većina razumeti stav uredništva da se političke teme više neće tolerisati... pozdrav.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #93 poslato: Decembar 19, 2010, 11:24:25 pre podne »

HAHAHAHAHAHA   ;D ;D ;D  kakva komedija,,, :D :D :D,  nece se tolerisati,,, *320 *320   kako mi vas je zao,,,, *522 *522 *350 *350 *508   mene kad su pljuvali ovi UMS-ovce bilo vam do jaja a sad nema pilitickih ,,,,  strasno,,,  *330 *330 *330   kako se kriterijumi menjaju.  Kako ste fini,, *334 *334 *508 *508  

Van mreže ZX-12R

• Profi Vozac
  • **
« Odgovor #94 poslato: Decembar 19, 2010, 11:58:48 pre podne »

Brate.. ovde imamo nekoliko pravila i nije ih se teško pridržavati, ako neko namerno to krši više puta onda su njegove namere jasne, on ne želi dobro ovom forumu. Nadam se da će većina razumeti stav uredništva da se političke teme više neće tolerisati... pozdrav.

Policija = politika    ...     :icon_scratch:

Hvala poz i tebi. 

wiwa  Kavasaki   i      Suzuki  ;D ;D

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #95 poslato: Decembar 22, 2010, 10:12:30 pre podne »
Posto je ovo otislo bas,bas predaleko ja bih zamolio urednike za lock ako moze,a ako ne onda bar KATANAC  ;) ;) ;)
Kawasaki VN 800