Mart 28, 2026, 08:06:20 pre podne

Autor Tema: Tuča bajkera na aerodromu u Zagrebu  (Pročitano 10106 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
Odg: Tuča bajkera na aerodromu u Zagrebu
« Odgovor #20 poslato: Novembar 29, 2010, 06:23:07 posle podne »

Da sam znao :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: postavih ovo kao obavestenje. A ono ispade napusavanje. No jbg svakom po zasluzi. Nije prijatno, ali tako treba, verovatno. I mene su cobani iz ums napisavali i pljuvali dok su svi drugi cutali. E sad kad vidim ovakve stvari ;D ;D ;D ;D ;D  slatko.

Zamoli bih uvazene moderatore i admine da ovu temu zakljucaju i ostave sve postove.  Tako da narastaj ima sta da cita i da zna sa kim ima posla.
                        HVALA.

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Pol: Muškarac
  • Rade-Squi
« Odgovor #21 poslato: Novembar 29, 2010, 06:41:23 posle podne »

Polako dolazimo do suštine naše različitosti...

-Ti sa svojim klubom želiš da pripadaš punopravnim nosiocima MC naziva... uz to prihvataš sva njihova pravila igre i kodeks ponašanja...

-Ja ne želim da budem produžena ruka nijednog MC-ja i njihove ideologije i nije mi potreban trodelni znak, ni čekanje u redu da me neko prizna kao osobu ili klub. Biću ono što jesam dokle to budem mogao u moto svetu i zastupaću stav da čuvamo svoju osobenost ma kako se ona nekom činila loša u poređenju sa stranim MC klubovima.

Nadam se da se slažemo oko ove konstatacije...

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #22 poslato: Novembar 29, 2010, 06:51:16 posle podne »

Zamoli bih uvazene moderatore i admine da ovu temu zakljucaju i ostave sve postove.  Tako da narastaj ima sta da cita i da zna sa kim ima posla.
                        HVALA.

Pozdrav Darko...

Zašto zaključavati temu, još uvek je sve u granicama pristojnosti a tiče se naslova teme. Sa druge strane imam sagovornika koji može da nam kaže zašto je izabrao put MC ideologije a ne ove naše po njemu nezrele  asocijacije MK.    

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #23 poslato: Novembar 29, 2010, 06:58:41 posle podne »

Da sam znao :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch: postavih ovo kao obavestenje. A ono ispade napusavanje. No jbg svakom po zasluzi. Nije prijatno, ali tako treba, verovatno. I mene su cobani iz ums napisavali i pljuvali dok su svi drugi cutali. E sad kad vidim ovakve stvari ;D ;D ;D ;D ;D  slatko.

Zamoli bih uvazene moderatore i admine da ovu temu zakljucaju i ostave sve postove.  Tako da narastaj ima sta da cita i da zna sa kim ima posla.
                        HVALA.

Nema sta da si znao to sto si dao obavestenje o incidentu to samo potvrdjuje cinjenicu da ce mo i mi uskoro imati ovakve cscene po skupovima. Posto sam dosta putovao po HR bio sam svedok neprijateljstva izmedju Helsa i Gremiuma u Kastelama kod Splita a posto i kod nas ima Gremiuma i klubova koji su u sastavu Helsa da ih ne nabrajam sami ce se prepoznati,sigurno ce doci do ekcesa jer se oni generalno ne trpe u evropskim razmerama pa sto bi se ovde kao trpeli. Naveo sam samo ova dva kluba a da ne pricamo o Bandidosima i Outloves klubovima kod kojih isto postoji animozitet jednih prema drugima. Medjutim u Evropi postoji jedna dobra stvar kad su ovi klubovi u pitanju, precutni dogovor ili strah nije bitno ali tamo gde idu jedni ne idu drugi na to mesto. Medjutim nasim ljudima to nije jasno u EX Jugi a pomalo smo jos u povoju ovih desavanja i onda isti idu svuda i gde ne bi trebalo. Inace ovaj incident nije nikako slucajan , mora da se poravnavali neki dugovi od ranije i to tako ide a spirala nasilja ce se tek siriti umnozavanjem clanova stranih klubova kod nas sto je u sustini redovna pojava u Evropi.Mogu samo da vam kazem da je dolazilo do oruzanih obracuna izmedju Bandidosa i Helsa u Danskoj sto smatram najekstremnijim slucajem ali to je tako i nista se ne moze izmeniti.

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #24 poslato: Novembar 29, 2010, 07:07:18 posle podne »
Polako dolazimo do suštine naše različitosti...

-Ti sa svojim klubom želiš da pripadaš punopravnim nosiocima MC naziva... uz to prihvataš sva njihova pravila igre i kodeks ponašanja...

-Ja ne želim da budem produžena ruka nijednog MC-ja i njihove ideologije i nije mi potreban trodelni znak, ni čekanje u redu da me neko prizna kao osobu ili klub. Biću ono što jesam dokle to budem mogao u moto svetu i zastupaću stav da čuvamo svoju osobenost ma kako se ona nekom činila loša u poređenju sa stranim MC klubovima.

Nadam se da se slažemo oko ove konstatacije...

Donekle se slazemo. Samo sto ja postujem sve klubove bilo MC ili MK a ti ne postujes MC klubove.Drugo se neslazemo nije to cekanje. redu.Da je cekanje u redu odavno bi sve puklo.I nije tudji kodeks nego tvoj onakav kakav ga ti postavis zavisi od ambicija.Rade kako tebi nije jasno da smo mi klub iz Srbije.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #25 poslato: Novembar 29, 2010, 07:08:43 posle podne »
Rade mislim da gresis ne treba ljude ubedjivati u nesto sto su zamislili da urade. Ipak su to sve odrasli ljudi i svako ima svoj pogled na svet pa neka urade kako misle da im odgovara . Evobas u Nisu je prosto zavladala pomama za uclanjivanje u Nocne vukove iz Rusije, vole ljudi da je strano pa to ti je, mislim da ce polako vecina nasih klubova biti utopljena u strane velike klubove. Ljudi tragaju za svojim identitetom ceo zivot, a takvih nas je vecina i treba pustiti da se desi ono sto mora.

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #26 poslato: Novembar 29, 2010, 07:19:19 posle podne »
Rade mislim da gresis ne treba ljude ubedjivati u nesto sto su zamislili da urade.

Rendi... ne ubedjujem ih... čak suprotno, vidiš da Krče sve vreme svojim postovima ubeđuje sve nas da je MC prava priča...   

Ja samo hoću da mi objasni zašto, da li možda samo zato što bi na nas fizički nasrnuli ako na leđima nosimo trodelne boje kao što se dešavalo mojim poznanicima iako je na prsluku pislo MK a ne MC... i da li je to poštovanje o kome govori Krče...

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #27 poslato: Novembar 29, 2010, 07:21:31 posle podne »
Rade mislim da gresis ne treba ljude ubedjivati u nesto sto su zamislili da urade. Ipak su to sve odrasli ljudi i svako ima svoj pogled na svet pa neka urade kako misle da im odgovara . Evobas u Nisu je prosto zavladala pomama za uclanjivanje u Nocne vukove iz Rusije, vole ljudi da je strano pa to ti je, mislim da ce polako vecina nasih klubova biti utopljena u strane velike klubove. Ljudi tragaju za svojim identitetom ceo zivot, a takvih nas je vecina i treba pustiti da se desi ono sto mora.

Uclanjavanje je rec koja je pobila sve organizacije. Mislim da se u takve klubove  pre zasluzuje da se postane clan nego uclanjava.

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #28 poslato: Novembar 29, 2010, 07:26:48 posle podne »
Rendi... ne ubedjujem ih... čak suprotno, vidiš da Krče sve vreme svojim postovima ubeđuje sve nas da je MC prava priča...   

Ja samo hoću da mi objasni zašto, da li možda samo zato što bi na nas fizički nasrnuli ako na leđima nosimo trodelne boje kao što se dešavalo mojim poznanicima iako je na prsluku pislo MK a ne MC... i da li je to poštovanje o kome govori Krče...
Bio sam na Hvaru i nekoliko puta u Stankovcima i Kastelima ja nosim isto trodelne boje ali me nisu napadali mozda i zbog toga sto sam bio usamljen, ali incidenata je bilo i na Hvaru . Ipak mislim da ako se ne eksponiras i ne diras nikoga da nece da te diraju ma da je sve rizik bilo gde da odes. Mnoge ljude iz Gremijuma poznajem tamo ima i Hrvata i Muslimana i Srba i svi se slazu kod njih je klub ispred svega.

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #29 poslato: Novembar 29, 2010, 07:27:20 posle podne »

Rade ja samo branim svoje misljenje o MC i ni u jednom postu nikad nisam rekao da je MK losa svar.
Pa Rade kako tako mozes da pricas kad smo onda na terasi u Bajk baru razgovarali dva sata i reakao sam ti da me bole licno bulja ko nosi koliko boja na ledjima sve dok ima postovanja i zamolio te da to kazes na sastanku MASa ili cu ja sam dodjem sa predsednikom naseg kluba to da kazem. Mene cisto boli k. jel neki MK ili MC na ledjima nekoga koji me postuje koliko ja njega.Ovo vazi za Srbiju i to sam ti rekao.  

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #30 poslato: Novembar 29, 2010, 07:28:21 posle podne »

Donekle se slazemo. Samo sto ja postujem sve klubove bilo MC ili MK a ti ne postujes MC klubove.Drugo se neslazemo nije to cekanje. redu.Da je cekanje u redu odavno bi sve puklo.I nije tudji kodeks nego tvoj onakav kakav ga ti postavis zavisi od ambicija.Rade kako tebi nije jasno da smo mi klub iz Srbije.

Ok... vi ste klub iz Srbije,  imaš svoj kodeks, ambicije i ne čekaš u redu... sad mi vrlo kratko odgovori na ova tri pitanja.

-U kakvim si odnosima sa HA..?
-Da li si se družio sa njima..?
-Da li nosiš oznake HA..?

Van mreže Rendi

• Ultimate Biker
« Odgovor #31 poslato: Novembar 29, 2010, 07:32:40 posle podne »
Uclanjavanje je rec koja je pobila sve organizacije. Mislim da se u takve klubove  pre zasluzuje da se postane clan nego uclanjava.
Potpuno razumem materiju sto se tice clanstva kod Vukova se ceka otprilike 5 godina da bi postao punopravan clan a slicno je i u Gremijumu verovatno i u ostalim ino klubovima.

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #32 poslato: Novembar 29, 2010, 07:51:51 posle podne »
HA, Gremiumi i ostali strani klubovi sa kriminalnim prizvukom su nam potrebni koliko i cir na dupetu ili gay parada.
Njima sve najlepse, a mi cemo se nekako snaci i sami.

:o :o :o

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #33 poslato: Novembar 29, 2010, 09:01:34 posle podne »
Ok... vi ste klub iz Srbije,  imaš svoj kodeks, ambicije i ne čekaš u redu... sad mi vrlo kratko odgovori na ova tri pitanja.

-U kakvim si odnosima sa HA..?
-Da li si se družio sa njima..?
-Da li nosiš oznake HA..?

Dobrim
DA
NE

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #34 poslato: Novembar 29, 2010, 09:22:03 posle podne »

Onda da nastavimo ako nemaš ništa protiv...

-Da li si imao neprijatnosti ovde ili inostranstvu zbog nošenja tih "boja"..?

-Da li je neko pokušao da skine boje tebi ili nekom tvom članu ili da se fizički obračuna sa vama..?

-Da li si nekad imao neprijatnosti sa "bojama" bivšeg kluba..?

Van mreže krce

• Vozac
  • *
  • MESSENGERS MC SERBIA
« Odgovor #35 poslato: Novembar 29, 2010, 09:28:20 posle podne »

Onda da nastavimo ako nemaš ništa protiv...

-Da li si imao neprijatnosti ovde ili inostranstvu zbog nošenja tih "boja"..?

-Da li je neko pokušao da skine boje tebi ili nekom tvom članu ili da se fizički obračuna sa vama..?

-Da li si nekad imao neprijatnosti sa "bojama" bivšeg kluba..?

NE
NE
NE

I pozuri sa pitanjima posto sam vec 7-8 sati na aerodromu u Amsterdamu cekam avion i kuckam ili sutra hoces uzivo Uzicu da ti dam sve odgovore

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #36 poslato: Novembar 30, 2010, 12:24:57 pre podne »

Pošto već imaš tri netačna odgovora onda bolje da nastavimo u Užicu kada dođeš...

Van mreže WOLVERINE

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #37 poslato: Novembar 30, 2010, 12:28:26 pre podne »
Ko placa pivo? ;D ;D ;D ;D

"Svi su Crnogorci Srbi, a nijesu svi Srbi Crnogorci." P.P. Njegos

Van mreže MIKA ARHANGEL

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #38 poslato: Novembar 30, 2010, 09:39:15 pre podne »
Ko placa pivo? ;D ;D ;D ;D
E to i mene interesuje,dosadi mi vise da pratim temu (dijalog)

Van mreže Gremlin

• Totalni Moto Manijak
  • BMW R-1200 GS Adventure
« Odgovor #39 poslato: Novembar 30, 2010, 11:01:47 pre podne »
Ako ce uz pivo da bude i Uzicka komplet lepinja i ja dolazim...

;)