Mart 31, 2026, 04:47:56 pre podne

Autor Tema: VIII TURISTICKI MOTO RELI KROZ SRBIJU  (Pročitano 37877 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
Odg: VIII TURISTICKI MOTO RELI KROZ SRBIJU
« Odgovor #20 poslato: Februar 09, 2011, 07:59:46 pre podne »

Van mreže ivan3a

• Suvozac
  • *
« Odgovor #21 poslato: Februar 28, 2011, 06:28:20 posle podne »

Zdravo bajkeri iz Srbije
Imam jedno pitanje.
Da li se možemo prijaviti za VIII turistički moto reli kroz Srbiju i mi iz Slovenije?

Van mreže draki

• Suvozac
  • *
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #22 poslato: Februar 28, 2011, 06:47:38 posle podne »
Zvuci primamljivo :) ako Bog i ispiti daju nekoliko DUHOVA ce krenuti na reli! Kada dodje vrijeme za prijavu znacemo tacan broj DUHOVA ;)

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #23 poslato: Februar 28, 2011, 07:13:01 posle podne »
Citat
Zdravo bajkeri iz Srbije
Imam jedno pitanje.
Da li se možemo prijaviti za VIII turistički moto reli kroz Srbiju i mi iz Slovenije?

Da mozete! Bili u nekom klubu ili ne svako moze da se prijavi za reli, sa tim sto postoji neka mala razlika u kotizaciji pri prijavi kada si clan MAS-a i kada to nisi (mislim da je razlika prosle godine bila 1000 din, ispravice me vec neko ako sam pogresio) i to je jedina razlika! Na reliju su se do sada vozili sa nama Rumuni, Bosanci, Bugari, Hrvati i nekoga sam sigurno zaboravio....pa zasto ne bi i vi?

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #24 poslato: Mart 01, 2011, 07:30:47 pre podne »
Evo odmah da te ispravim kotizacija za clanove MAS-a je bila 1000,00 a za ostale 1500.00, prosle godine su nam se pridruzili i Slovenci od Nisa. Od kotizacije se dobijala majca, nalepnice, ucesnicka legitimacija, zahvalnica, 1000,00 za gorovo, besplatna klopa, kamp i sto je naj vaznije nezaboravno druzenje.

Van mreže serbduck

• Bajker Bez Granica
  • MK VALJEVO / HONDA CBR 1000 F
« Odgovor #25 poslato: Mart 01, 2011, 07:47:07 pre podne »

Ja se upisujem.... Sosa i ja   ;) 

Javite koliko parica i gde da uplatim.

*200 *200 *200

...baba Kurana pojede pet metara drva... i ne trazi vode...

www.mkvaljevo.com

Van mreže Malisha

• Profi Vozac
  • **
    • MK Valjevo
« Odgovor #26 poslato: Mart 01, 2011, 09:36:24 pre podne »
Dao Bog,eto i mene ove godine da vam smetam  ;D ;D ;D
Kawasaki VN 800

Van mreže markan.srb

• Suvozac
  • *
« Odgovor #27 poslato: Mart 01, 2011, 01:07:23 posle podne »
ne razumem ovo oko placanja sta se na reliju placa a sta ne

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #28 poslato: Mart 01, 2011, 01:43:51 posle podne »
Evo odmah da te ispravim kotizacija za clanove MAS-a je bila 1000,00 a za ostale 1500.00, prosle godine su nam se pridruzili i Slovenci od Nisa. Od kotizacije se dobijala majca, nalepnice, ucesnicka legitimacija, zahvalnica, 1000,00 za gorovo, besplatna klopa, kamp i sto je naj vaznije nezaboravno druzenje.

Hvala, Zoki! Samo bih dodao da od svega ovog sto si napisao, poslednje reci su PRESUDNE! Najlepse trenutke na motoru sam proveo upravo na reliju!
« Poslednja izmena: Mart 01, 2011, 07:02:00 posle podne od strane Djox »

Van mreže ivan3a

• Suvozac
  • *
« Odgovor #29 poslato: Mart 01, 2011, 08:12:59 posle podne »
Hvala vam bajkeri !
Mi bajkeri sa Slovenije iz Ptuja MK Kurent čemo kontaktirati sa vašima Panterima iz Apatina pa nas oni prijave.
Pozdrav MK Kurent Ptuj

Van mreže Squi

• MK Uzice
  • Ultimate Biker
  • Rade-Squi
« Odgovor #30 poslato: Mart 01, 2011, 08:37:18 posle podne »
Hvala vam bajkeri !
Mi bajkeri sa Slovenije iz Ptuja MK Kurent čemo kontaktirati sa vašima Panterima iz Apatina pa nas oni prijave.
Pozdrav MK Kurent Ptuj

Pozdravite mi Svenšeka ako ga neko poznaje iz Ptuja inače druga iz vojske, kasarna Pivka 1986god.

Van mreže Forest

• Nedostizni Vozac
« Odgovor #31 poslato: Mart 01, 2011, 09:58:42 posle podne »
Placas gorivo, smestaj (uvek mozes kampovati za dz) i pice, hranu je u 99% slucajeva besplatna a ponekad i pice ali u ogranicenim kolicinam  :D. Mada ne shvatam zasto dajemo 1000 din za gorivo kad nam se to kasnije vrati?... I dobijas jos od MAS-a majicu, prisivac (ako ga nemas) i pomoc na putu u slucaju kvara motora . I mnoooogo dobrog druzenja

Van mreže MR.Čokanlija

• Administrator
  • Ultimate Biker
  • *
    • Moto KLub Čokanlija na WEB-u...
« Odgovor #32 poslato: Mart 02, 2011, 10:54:48 pre podne »
Kotizacija za Reli je obavezna ali zapravo služi samo da bi se znalo koliko ljudi stvarno hoće da učestvuje u Reliju...
Broj ljudi koji stvarno i sigurno hoće da učestvuje je bitan organizaturu zbog organizacije i planiranja samog Relija...
Podrazumeva se ako neko ispuni zahtev za učestvovanje i uplati 1000 odn. 1500 dinara da će stvarno i ići na Reli...
Vama se vaš novac za kotizaciju vraća višestruko kao nigde drugde gde vaš novac danas dajete ili ulažete...
Ako ste dobri sa matematikom shvatićete da je zapravo učešće na Reliju zapravo potpuno besplatno za vas...
Za 1000 dinara ili 1500 dinara za one koji nisu u Mas-u dobijete 1000 dinara goriva pomenute majicu,prišivak,zahvalnicu,pomoć na putu!
Ako ponesete šator i niste previše probirljivi što se tiče besplatne lokalne kuhinje domaćina na reliju i sa relativno malo para možete na put.
Dobijate i veliki broj prijatelja sa kojima delite sve lepe trenutke na putu koji se nikad ne zaboravlja i koji vam posle Relija ostaju prijatelji!
*611 *600 Srbija jedva čeka da vam se čedno otkrije i pokaže sve svoje prirodne lepote sa kojima se ponosimo svi koji ovde živimo... *600
*68 Prijavite se i vi dragi prijatelji...
MAS JE JAK ONOLIKO KOLIKO SMO SVI MI ZAJEDNO JAKI!!!

Van mreže serginho

• Bajker Bez Granica
  • Uzivaj dok si jos ziv.
« Odgovor #33 poslato: Mart 03, 2011, 12:21:38 pre podne »
Da mi je imat za vreme relija barem 7 dana u tom periodu!    Ufff,  al sam ljut sto imam takav posao >:(

Van mreže bgolub

• Vozac
  • *
« Odgovor #34 poslato: Mart 07, 2011, 04:11:28 posle podne »
znaci treba kontaktirati  Pantere iz Apatina za informacije,posto su oni polazna tacka,oko vremena,mesta...???

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #35 poslato: Mart 07, 2011, 07:54:43 posle podne »
Imaces apsolutno sve informacije vezene za reli upravo ovde na forumu....bez brige  ;)

atirudra

• Gost
« Odgovor #36 poslato: Mart 08, 2011, 01:13:26 posle podne »
Veliki pozdrav! Ko je tacno organizator mislim da li se moze kontaktirati ime prezime mobilni o detaljima i o napredku plana za reli, cene, da li ce se spavati u hotelima ili na moto susretima u satorima, cene klope itd znaci o detaljima! Hvala  atirudra@gmail.com u subjektu motorelly u srbiji hvala lepo     Jozef subotica honda TA

Van mreže PECA BMW

• Ultimate Biker
« Odgovor #37 poslato: Mart 08, 2011, 02:03:47 posle podne »
Veliki pozdrav! Ko je tacno organizator mislim da li se moze kontaktirati ime prezime mobilni o detaljima i o napredku plana za reli, cene, da li ce se spavati u hotelima ili na moto susretima u satorima, cene klope itd znaci o detaljima! Hvala  atirudra@gmail.com u subjektu motorelly u srbiji hvala lepo     Jozef subotica honda TA

Veliki pozdrav i tebi @ atirudra ..... Svoje predstavljanje mozes izvrsiti u temi : http://forum.motoasocijacijasrbije.com/index.php?board=6.0

Sto se tice detaljnih informacija o Moto reliju , sve sto nisi nasao u ovoj temi ce ti dostviti neko od organizatora...

POZDRAV !
"Naša glavna svrha u životu je da pomognemo drugima. A ako nekome ne možeš pomoći, onda mu bar ne čini zlo"

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #38 poslato: Mart 08, 2011, 02:42:52 posle podne »
Što se tiče organizacije 8. Relija kroz Srbiju dogovoreno je skoro sve. Polazi se sa moto skup iz Apatina, preko Subotice do Mola, gde ručamo, nastavljamo do Mužlje gde spavamo. Ponedeljak nastavljamo do Velike Plane gde ručamo i nastaljamo do Paraćina gde spavamo. Utorak idemo do Vlasinskog jezera gde ručamo a spavamo u Vranju. Sreda, od Vranja do Goča, gde spavamo a ručak će biti organizovan verovatno u Blacu. Iz Goča u četvrtak nastavljamo do planine Rajac gde će biti organizovan ručak a posle pauze nastavljamo do Lešnice gde je prenoćište. Petak ujuto nastavljamo prema Baroševcu gde je planirano prenoćište. U subotu vozimo zadnju etapu do moto skupa u Pančevu.

Na reliju se spava uglavno u kampu, znači u šatorima, sa mogućnošću samostalnog iznajmljivanja soba o svom trošku uz dogovor sa organizatorima i domaćinima. Doručak, ručak, večera je u organizaciji MAS-a odnosno domaćina Relija. Oko kotizacije se još nismo dogovorili hoće li se naplaćivati ili ne.

Za sad toliko više detalja kasnije.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #39 poslato: Mart 08, 2011, 05:14:40 posle podne »
Što se tiče organizacije 8. Relija kroz Srbiju dogovoreno je skoro sve. Polazi se sa moto skup iz Apatina, preko Subotice do Mola, gde ručamo, nastavljamo do Mužlje gde spavamo. Ponedeljak nastavljamo do Velike Plane gde ručamo i nastaljamo do Paraćina gde spavamo. Utorak idemo do Vlasinskog jezera gde ručamo a spavamo u Vranju. Sreda, od Vranja do Goča, gde spavamo a ručak će biti organizovan verovatno u Blacu. Iz Goča u četvrtak nastavljamo do planine Rajac gde će biti organizovan ručak a posle pauze nastavljamo do Lešnice gde je prenoćište. Petak ujuto nastavljamo prema Baroševcu gde je planirano prenoćište. U subotu vozimo zadnju etapu do moto skupa u Pančevu.

Na reliju se spava uglavno u kampu, znači u šatorima, sa mogućnošću samostalnog iznajmljivanja soba o svom trošku uz dogovor sa organizatorima i domaćinima. Doručak, ručak, večera je u organizaciji MAS-a odnosno domaćina Relija. Oko kotizacije se još nismo dogovorili hoće li se naplaćivati ili ne.

Za sad toliko više detalja kasnije.
Jel ce biti policiska pratnja ili se ide ko raspustena banda ???