Mart 31, 2026, 04:49:23 pre podne

Autor Tema: VIII TURISTICKI MOTO RELI KROZ SRBIJU  (Pročitano 37881 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Sveta SD

• Bajker Bez Granica
  • Pol: Muškarac
Odg: VIII TURISTICKI MOTO RELI KROZ SRBIJU
« Odgovor #100 poslato: Jul 07, 2011, 12:30:53 pre podne »
Svim ucesnicima MAS-ovog relija zelim uspesan i bezbedan reli,a za provod ne sumnjam da ce biti vrhunski !!!

P.S. Posebno budite oprezni dok imate policijsku pratnju  ;)
  *603 *603 *603

Van mreže giv32

• Suvozac
  • *
  • what dozzen kill you...make you stronger!
« Odgovor #101 poslato: Jul 09, 2011, 08:53:28 pre podne »
24 hours to go!!!!!!!!!! :o  ::) *64 *68
...please dont try to make me more crazy, I allready get warn in all bars from around the world!...

Van mreže giv32

• Suvozac
  • *
« Odgovor #102 poslato: Jul 09, 2011, 07:46:06 posle podne »
13 hours to go!!!!!  *79 *565
...please dont try to make me more crazy, I allready get warn in all bars from around the world!...

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #103 poslato: Jul 09, 2011, 10:37:24 posle podne »
Srecan put, puno bezbednih kilometara i MNOGO MNOGO MNOGO dobrog i kvalitetnog druzenja (koje je nesto najlepse na ovom reliju) vam zelim od srca!

NAJVECI POZDRAV OD MENE I MK VRSAC I  *109

Van mreže giv32

• Suvozac
  • *
« Odgovor #104 poslato: Jul 10, 2011, 05:25:53 pre podne »
4 hours left to go!!!! *565 in 10min I leave home!.. *597

Van mreže Zlatiborac

• Suvozac
  • *
« Odgovor #105 poslato: Jul 10, 2011, 12:25:01 posle podne »
idem i ja!!!

Kasno se vratih sinoc iz Visegrada... Tako da cu se prikljuciti negde usput...Valjda cete me primiti...heheheee...

Van mreže Vladan_BC

• Moto Manijak
  • Bela Crkva
« Odgovor #106 poslato: Jul 11, 2011, 11:01:23 pre podne »
Sve najbolje na putu, lepo vreme i dobru zabavu Vam želim.
Ako Bog da da se priključim na jednom delu.
SRETAN PUT. ;)

Van mreže Vladica69

• Totalni Moto Manijak
  • Honda XL1000V Varadero,crni!
« Odgovor #107 poslato: Jul 11, 2011, 09:32:44 posle podne »
Reli je uredno uz pratnju policije sacekan, ugoscen i ispracen! Ljudi su prezadovoljni hranom, docekom devojaka u narodnoj nosnji, pogaca i so, takav je obicaj kod nas u Sumadiji, hladna rakijica i na kraju djervisom!
Mislim da smo opravdali ulogu dobrog domacina, sve je proteklo u najboljem redu!  Nama je takodje drago sto smo predstavili FREE WHEELS i Veliku Planu u najboljem svetlu!
Predsednik Free Wheels-a Velika Plana
www.freewheels.velikaplana.info

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #108 poslato: Jul 12, 2011, 09:04:08 posle podne »
Reli je uredno uz pratnju policije sacekan, ugoscen i ispracen! Ljudi su prezadovoljni hranom, docekom devojaka u narodnoj nosnji, pogaca i so, takav je obicaj kod nas u Sumadiji, hladna rakijica i na kraju djervisom!
Mislim da smo opravdali ulogu dobrog domacina, sve je proteklo u najboljem redu!  Nama je takodje drago sto smo predstavili FREE WHEELS i Veliku Planu u najboljem svetlu!

*64 *565 *603 *603 *603

Van mreže Dime Zmaj - MC White Angels

• Predstavnik Kluba
  • Vozac
  • **
« Odgovor #109 poslato: Jul 15, 2011, 10:58:40 pre podne »
Paracin White Angels NAdamo se da ste zadovoljni docekom moto relija docek, klopa gulas-prasici kao desert i dobra zabava na izletistu Grza pa i ona kisa nije nam zasmetala, obilan dorucak je vratio energiju za dalji put. Pozdrav svima i dobro nam dosli na moto skup 29 i 30 Juli fotografije relija su na facebook stranici moto kluba whiteangels@hotmail.rs
Svake godine smo domacini moto relija pa i ove nadamo se da ste kod nas najbolje uzivali. Pozdrav Braco bajkeri

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #110 poslato: Jul 15, 2011, 11:37:41 pre podne »
Svaka cast za WHITE ANGELS ! ! ! !

Al desert vam je najjaci ! ! !

Van mreže marko vitez

• Moto manijak u usponu
  • Tattoo by Mare
    • ASTRAL INK TATTOO STUDIO
« Odgovor #111 poslato: Jul 15, 2011, 01:34:15 posle podne »
Tattoo
Body Piercing
Air Brush
065-8.123.144

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #112 poslato: Jul 17, 2011, 11:35:50 pre podne »
Evo posle sedam dana VOŽNJE, DRUŽENJA, UŽVIANJA. Preko 1500 km  u RELIJU i još nekih 500 km plus. Slika ima MNOGO, malo da ih sredim i postaviću ih ovde na našem sajtu.
 Hvala svima koji su vozili ovaj VIII RELI i učinili da bude beš ovakav NEZABORAVAN.
Hvala svim domaćinima koji su se MAKSIMALNO potrudili da nas dočekaju, ugoste i ispune (skoro) SVE naše želje.
APATIN, Mol, MUŽLJA, svraćanje na osveženje u Smeredevo, Smedervsku Palanku, ručak u Velikoj Plani, osveženje u Jagodini, Spavanje u PARAĆINU, Vlasinsko jezero, Vranjska Banja, VRANJE, Aleksandrovac, Milošev konak ručak, spavanje na Goču MITROVO POLJE, Rajac ručak, pa sve do spavanja u LEŠNICi, posle 130 km Rudovci ručak a spavanje u BAROŠEVCU, i poslednji dan VIII RELIJA osveženje u Lazarevcu i KRAJ u PANČEVU.
Nadam se da nisam nikog zaboravio da pomenem u ovom mom kratkom tekstu, ali kad sredim slike ako ima propusta ispraviću ih.

Van mreže Djox

• Bajker Bez Granica
« Odgovor #113 poslato: Jul 17, 2011, 12:13:20 posle podne »
Evo posle sedam dana VOŽNJE, DRUŽENJA, UŽVIANJA. Preko 1500 km  u RELIJU i još nekih 500 km plus. Slika ima MNOGO, malo da ih sredim i postaviću ih ovde na našem sajtu.
 Hvala svima koji su vozili ovaj VIII RELI i učinili da bude beš ovakav NEZABORAVAN.
Hvala svim domaćinima koji su se MAKSIMALNO potrudili da nas dočekaju, ugoste i ispune (skoro) SVE naše želje.
APATIN, Mol, MUŽLJA, svraćanje na osveženje u Smeredevo, Smedervsku Palanku, ručak u Velikoj Plani, osveženje u Jagodini, Spavanje u PARAĆINU, Vlasinsko jezero, Vranjska Banja, VRANJE, Aleksandrovac, Milošev konak ručak, spavanje na Goču MITROVO POLJE, Rajac ručak, pa sve do spavanja u LEŠNICi, posle 130 km Rudovci ručak a spavanje u BAROŠEVCU, i poslednji dan VIII RELIJA osveženje u Lazarevcu i KRAJ u PANČEVU.
Nadam se da nisam nikog zaboravio da pomenem u ovom mom kratkom tekstu, ali kad sredim slike ako ima propusta ispraviću ih.

Bravo braco! Svaka cast svim ucesnicima i naravno domacinima! Cekamo slike :)

Van mreže Ivta - MK Smederevo

• Ultimate Biker
« Odgovor #114 poslato: Jul 17, 2011, 12:52:57 posle podne »
Evo posle sedam dana VOŽNJE, DRUŽENJA, UŽVIANJA. Preko 1500 km  u RELIJU i još nekih 500 km plus. Slika ima MNOGO, malo da ih sredim i postaviću ih ovde na našem sajtu.
domaćini su premašili sva naša očekivanja, svaka im čast, više nego dobri domaćini !!!!
ekipa redara u reliju više nego odlična, sproveli su reli bez ijednog incidenta i greške, svaka im čast, PROFESIONALNO MAKSIMALNO
Druženje i atmosferu na reliju videćete kroz slike i što Gnjat reče NEZABORAVNO JE BILO

« Poslednja izmena: Jul 17, 2011, 01:22:21 posle podne od strane Ivta »

Van mreže raso

• Suvozac
  • *
« Odgovor #115 poslato: Jul 17, 2011, 01:50:33 posle podne »
Ja se takodje pridruzujem pohvalama i zahvalama domacinima,organizatorima i posebno neumornom i max.odgovornom obezbedjenju relija kao i servisnoj sluzbi! Reli je stvarno max.profesionalno i odgovorno uradjen za sve koji su ucestvovali u organizaciji sve pohvale!!

Van mreže bgolub

• Vozac
  • *
« Odgovor #116 poslato: Jul 17, 2011, 04:17:30 posle podne »
Evo i ja da kazem koju rec nakon prespavane noci,kao prvo sve pohvale svima koji su ucestvovali u organizaciji,ceo reli je protekao daleko iznad mojih ocekivanja,ovo je bilo jedno jako lepo iskustvo za mene i nadam se da cu dogodine biti u prilici da ponovo budem ucesnik,naravno sa mojim prijateljima koji ovog puta nisu mogli da podju.U ovom momentu mi je fond reci malo zatajio tako da nemogu da iskazem osecanja koja imam za ovo druzenje,kratko i jasno ja sam odusevljen.Pozdravljam sve koji su bili sa nama ove nedelje i nadam se skorom vidjenju. :)

Van mreže bgolub

• Vozac
  • *
« Odgovor #117 poslato: Jul 17, 2011, 04:21:50 posle podne »

Na mreži Niki

• Totalni Moto Manijak
« Odgovor #118 poslato: Jul 17, 2011, 10:02:33 posle podne »
Posle prepricavanja (podnosenja izvestaja) zeni, shvatio sam da je ostalo u secanju na ovaj reli samo puno lepih stvari koje smo videli i doziveli.  Sto rece Gnjat, jedini koji se mucio je Ivta koji je vozio onoga Pasata sa klimom a svi ostali su uzivali sa vetrom u kosi. Pozdrav za sve domacine i ucesnike relija.

Van mreže Gnjat - MK La Moto

• Predstavnik Kluba
  • Bajker Bez Granica
  • **
« Odgovor #119 poslato: Jul 19, 2011, 07:52:18 pre podne »
Evo da polako počnemo.
Subota 09.07.2011. pripreme u Lazarevcu i polazak put Apatina, Kratka pauza u Vrbasu...

(Powered by frubar.net)

Stižemo u kamp, temparatura je preko 35 stepeni, u kampu dosta hladovine i pono šatora, gostiju i odlličnih domaćina. Ručak je po planu oko 15,00. Tu je i najmlađa bajkerka, Dućina ćerkica sa samo SEDAM meseci.

(Powered by frubar.net)